درود بر دوستان عزیز
بنده حقیر واسه پروژه پایان نامه لیسانس میخوام یک ALU حالا هرچند بیتی(2 یا 4 بیتی یا حتی 1 بیتی) رو با زبان VHDL روی FPGA پیاده سازی کنم.وقت زیادی هم ندارم تقریبا 10 روز یا کمتر.بنا بر این از دوستانی که در این زمینه ها اطلاعات کافی دارن میخوام راهنمایی کنن من بتونم این کارو تموم کنم.
من هیچی از زبان VHDL و نحوه پیاده سازی مدارات روی FPGA نمیدونم اما میدونم FPGA ها با زبان VHDL پرو گرم میشن.
درمورد ساختار نوشتاری هم موندم به صورت ساختاری بنویسم یا رفتاری.چون هیچی بلد نیستم فعلا یک برنامه ALU 4-BIT دیدم که به این قراره:

حوب این عملگر ها و مشخصاتشون
اما برنامه FPGA برای ALU 4bitکه به صورت رفتاری هم نوشته شده از این قراره:

1
میخواستم ببنیم این رو میشه به صورت ساختاری نوشت؟
2
بعد اینهارو ابتدا باید در Max plus 2 وارد کرد و باگ هاشون گرفت بعد روی fpga پروگرم کرد؟کلا نحوه پیاده سازیش به چه صورت هست؟
3
دوستا خودشون اگر alu های ساده تر 1 یا 2 بیتی میتونن با نوشتار vhdl پیشنهاد بدن خیلی ممنونشون میشم.چون من هیچی از vhdl و نحوه پروگرم کردن اینها نمیدونم.
4
اگر دوستان لطف کنن یک سری اطلاعات پایه و راهنمایی های اولیه به من بکنن من این vhdl و fpga رو تا حد ابتدایی یاد بگیرم یه عمر دعاشون میکنم.
ممنون
بنده حقیر واسه پروژه پایان نامه لیسانس میخوام یک ALU حالا هرچند بیتی(2 یا 4 بیتی یا حتی 1 بیتی) رو با زبان VHDL روی FPGA پیاده سازی کنم.وقت زیادی هم ندارم تقریبا 10 روز یا کمتر.بنا بر این از دوستانی که در این زمینه ها اطلاعات کافی دارن میخوام راهنمایی کنن من بتونم این کارو تموم کنم.
من هیچی از زبان VHDL و نحوه پیاده سازی مدارات روی FPGA نمیدونم اما میدونم FPGA ها با زبان VHDL پرو گرم میشن.
درمورد ساختار نوشتاری هم موندم به صورت ساختاری بنویسم یا رفتاری.چون هیچی بلد نیستم فعلا یک برنامه ALU 4-BIT دیدم که به این قراره:

حوب این عملگر ها و مشخصاتشون
اما برنامه FPGA برای ALU 4bitکه به صورت رفتاری هم نوشته شده از این قراره:

1

2

3

4

ممنون
دیدگاه