سلام .یه جایی خوندم ise ره به همراه modelsim استفاده کنم .چه طوری میشه استفاده کرد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
modelsim,Ise
Collapse
X
-
پاسخ : modelsim,Ise
نوشته اصلی توسط مهدی کربلاییخیلی راحت نرم افزار مدل سیم رو همراه ise نصب می کنی و بعدم سیمولاتور برنامه رو روی مدل سیم می زاری . در ise هر موقع که می خواهی شبیه سازی کنی از استفاده می شه .دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
دیدگاه
-
طبق کتاب FPGA فرزاد شکاری زاده شما باید یه فایل ازمونه قبلش داشته باشید و بعد هم اجرا سیمولاتور . راستی طبق این کتاب گفته که اگر مدل سیم نصب باشه و در تنظیمات روی این گذاشته باشی اون وقت در پنجره PROCESSES FOR SOURCE یک قسمت اضافه می شه که مربوط به این قضیه است .
من خودم چون خیلی از شبیه سازی خوشم نمی یاد عملی کار نکردم ولی دیدم که دوستام چه کار می کنند . اگه وقت کردم حتما نصب می کنم و تست می کنم .
راستی کتاب FPGA فرزاد شکاری زاده خیلی کامله حتما مطالعه کن .
ببخشید که فعلا بیشتر نمی تونم کمکتون کنم .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهدی کربلاییطبق کتاب FPGA فرزاد شکاری زاده شما باید یه فایل ازمونه قبلش داشته باشید و بعد هم اجرا سیمولاتور . راستی طبق این کتاب گفته که اگر مدل سیم نصب باشه و در تنظیمات روی این گذاشته باشی اون وقت در پنجره PROCESSES FOR SOURCE یک قسمت اضافه می شه که مربوط به این قضیه است .
من خودم چون خیلی از شبیه سازی خوشم نمی یاد عملی کار نکردم ولی دیدم که دوستام چه کار می کنند . اگه وقت کردم حتما نصب می کنم و تست می کنم .
من هرچه گشتم فهرست این کتاب رو پیدا کنم نتونستم .
ممکنه فهرستشو برام بذارید .دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
دیدگاه
-
شرمنده چند روز اخیر رو درگیر کاری بوده نتونستم وارد سایت بشم . این کتاب برای انتشارات نص است و بد نیست .
راستش منم اولین باره که کتابی رو می بینم که تو سایت انتشارات نیست ولی تو سایت های فروش دیگه هست . لینک زیر هم جالبه .
http://www.noormags.com/view/fa/articlepage/368941
دیدگاه
-
[quote author=مهدی کربلایی link=topic=59645.msg330711#msg330711 date=1329335227]
طبق کتاب FPGA فرزاد شکاری زاده شما باید یه فایل ازمونه قبلش داشته باشید و بعد هم اجرا سیمولاتور . راستی طبق این کتاب گفته که اگر مدل سیم نصب باشه و در تنظیمات روی این گذاشته باشی اون وقت در پنجره PROCESSES FOR SOURCE یک قسمت اضافه می شه که مربوط به این قضیه است .
[کتاب veilog ایشون را میگید؟جدنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم
دیدگاه
دیدگاه