اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پردازش تصویر با FPGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پردازش تصویر با FPGA

[right]بازم سلام
    من گفتم یه کارهایی نگفتم که تمام و کمال !!!

به هر حال من پروژه رو با VHDL نوشتم و شبیه سازی کردم و البته سنتز هم کردم اما عملا روی FPGA پیاده نکردم

یکی از مشکلاتم هم راستش همین بحث اتصال به دوربین بود

چون دوربینهایی که هست خروجی ش یا پاله یا موردهای دیگه و من مثلا یه سنسور cmos که خروجی خام داشته باشه پیدا نکردم

اگه شما هم اطلاعاتی دارید به من بدید خیلی ممنون میشم

دیدگاه

سلام دوستان

تقریبا تمام دوربینهایی که تو بازار هستن خروجی آنالوگ دارن .به نظر من باید اول ورودی آنالوگ رو با یهADC با سرعت و رزولوشن بالا به سیگنال دیجیتال تبدیل کرد و بعد برای پردازش از

FPGA استفاده کرد.
      Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

اگر از بحث دیجیتالیزه کردن تصویر که خود یک بحث مفصل است صرف نظر کنیم به شما استفاده از FPGA های سری Virtex-4 SX مثل XC4VSX55 را پیشنهاد می کنم. این سری از Virtex ها خاص پردازش سیگنال هستند. (Optimized for DSP ) هستند. همین موردی که برایتان مثال زدم دارای 512 ماژول DSP در داخل خود است. و اگر بتوانید الگوریتم های مناسبی بنویسید فکر کنم جواب کارتان رابدهد.

البته دوست عزیز پردازش تصویر جز سریعترین پردازش های معمول است لذا نیاز به مدارات سریع و الگوریتم نویسی فوق العاده خوب دارد. قیمت FPGA های مربوط به پردازش تصویر بسیار زیاد است در مورد همین مثالی که برایتان زدم باید در حدود $800 بپردازید. و تازه پی طراحی سخت افزار با یک آی سی BGA 1148 پین را به تن خود بمالید. در ضمن تو ایران هم گیر نمیاد مگر آنکه برایتان وارد کنند. خلاصه اگر پول کافی (حدود 1500$) دارید دست به کار شوید. و گرنه مثل ما سر خود را یه جوری با Virtex-2 گرم کنید. :nice:
        توان هر کس به وسعت همت اوست امام علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehdi1357
          اگر از بحث دیجیتالیزه کردن تصویر که خود یک بحث مفصل است صرف نظر کنیم به شما استفاده از FPGA های سری Virtex-4 SX مثل XC4VSX55 را پیشنهاد می کنم. این سری از Virtex ها خاص پردازش سیگنال هستند. (Optimized for DSP ) هستند. همین موردی که برایتان مثال زدم دارای 512 ماژول DSP در داخل خود است. و اگر بتوانید الگوریتم های مناسبی بنویسید فکر کنم جواب کارتان رابدهد.

البته دوست عزیز پردازش تصویر جز سریعترین پردازش های معمول است لذا نیاز به مدارات سریع و الگوریتم نویسی فوق العاده خوب دارد. قیمت FPGA های مربوط به پردازش تصویر بسیار زیاد است در مورد همین مثالی که برایتان زدم باید در حدود $800 بپردازید. و تازه پی طراحی سخت افزار با یک آی سی BGA 1148 پین را به تن خود بمالید. در ضمن تو ایران هم گیر نمیاد مگر آنکه برایتان وارد کنند. خلاصه اگر پول کافی (حدود 1500$) دارید دست به کار شوید. و گرنه مثل ما سر خود را یه جوری با Virtex-2 گرم کنید. :nice:
          مهدی جون سلام ساله خوبی داشته باشید.
          مهندس با Spartan-II نمیشه کار پردازش تصویر با بک دوربین رزولوشن پایین مثل دوربین های CMU انجام داد که خروجیشون سریال RS232 هست؟؟؟؟؟؟ :question:
          خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
          حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

دوست عزیز اگر کمی با الگوریتم وتکنیک های پردازش تصویر آشنا باشید می دانید که Real time بودن و پردازش موازی از پارامتر های اساسی این نوع پردازش گر هاست. بحث Real time بودن می طلبد که حجم زیادی مدارات سخت افزاری باسرعتی بسیار بالاتر از فرکانس نمونه برداری شما کار کند. در این گونه مدارات معمولا شما نیاز به چندین ضرب کننده اعشاری 32 بیتی (32bit floating point multiplier) دارید. که این ضرب کننده ها اگر به صورت سخت افزاری در FPGA پیاده نشده باشند حجم زیادی از سلول های FPGA را اشغال می کند. من خودم با XC2S100 کار کرده ام اما گمان نمی کنم نیاز شما را براورده کند.

اگر شما هم مثل ما مستضعف ولی علاقه مند هستید بهتر است از Spatan_III استفاده کنید شماره XC3S400 تو بازار ایران پیدا میشه پکیجش هم PQ208 است با قیمت حدود 40،000 تومان بسیار بهتر از مورد پیشنهادی خودتان است. برایتان آرزوی موفقیت دارم. :applause:
            توان هر کس به وسعت همت اوست امام علی (ع)

دیدگاه

سلام دوستان

ایمان جان این دوربین CMU که گفتی من خیلی دنبالش بودم ولی پیدا نکردم. جایی رو میشناسی که این دوربینو داشته باشه؟؟؟ :question:
              Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

مهدی جان ممنون.

نه متاسفانه من در مورد دوربین های CMU اطلاعی ندارم. :angry:
                خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X