:read:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
FPGA یا ARM
Collapse
X
-
پاسخ : FPGA یا ARM
سلام دوست عزیز :smile:
Arm و Fpga خیلی با هم فرق دارن.
شما با آرم میتونی کارای کنترلی رو انجام بدی و پردازش کنی ولی FPGA محدودیتی نداره. یعنی شما میتونی با FPGA یک آرم رو بسازی و سرعت FPGA خیلی زیاده(البته کار با FPGA خیلی سخت تر از ARM هستش).
شما باید بر اساس کاری که میخوای بکنی یکی از این دو رو انتخاب کنی. (اگه میخوای خیلی حرفه ای کار کنی؛ در حد پیاده سازی پردازنده و سرعت بسیار بالا
FPGA گزینه ی خوبیه)
-
از دوستان بابت پاسخهاشون ممنونم
من می خوام روی یک کدوم از اینها کار کنم کاری هم به سخت بودنش ندارم فقط می خوام بعدا پشیمون نشم چرا روی اوی یکی کار نکردم اینم میدونم هر کدوم دو موضوع جدا هستن هدف از این سوال این بود که بهترین گزینه کدام می باشد با توجه به آینده کاری و پیشرفت الکترونیک :smile:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط yaseriاز دوستان بابت پاسخهاشون ممنونم
من می خوام روی یک کدوم از اینها کار کنم کاری هم به سخت بودنش ندارم فقط می خوام بعدا پشیمون نشم چرا روی اوی یکی کار نکردم اینم میدونم هر کدوم دو موضوع جدا هستن هدف از این سوال این بود که بهترین گزینه کدام می باشد با توجه به آینده کاری و پیشرفت الکترونیک :smile:
ولی fpga برا پردازش موازی در سرعت بالا خیلی بهتر جواب میده.
و یه چیز دیگه اینکه کار کردن با fpga نیاز به داشتن یه سری اطلاعات سطح بالا(تر) داره . چون شما اونجا عملا هیچ المان خاصی (به صورت پایه) نداری مثلا یه پورت سریال یا i2c یا spi یا usb و ... پس باید بدونی هرکدوم اینا چیجوری کار میکنه . البته اینجا هم هسته های لازم معمولا یافت میشه و کپی پیست همچنان جواب میدهولی خوب مثل avr یا arm پاپیولار نیس و راستی سخت افزارشم تقریبا گرون تر در میاد و پر دردسر تره (به نظر من)
در کل اگه تازه میخوای شرو کنی arm خیلی بهتر نیاز ها تو پاسخ خواهد داد
نوشته اصلی توسط Plasmaهم آرم و هم FPGA دارن سریع پیشرفت میکنن. پیشنهاد من اینه که شما بری سراغ PSoC ها. چون هم هسته ی آرم دارن و هم میشه کارای FPGA رو با هاش انجام داد. (یعنی شما اگه با این چیپ کار کنی؛ هم آرم و هم FPGA رو یاد میگری :agree: )
سری virtex همچین قابلیتایی دارن ولی خوب قیمتشون هم ...پشت به کنکور ، رو به سربازی...
دیدگاه
-
سلام
اولین بار بود که اسم PSoC رو شندیم و تحقیق کردم گویا تراشه های ترکیبی از خواص دنیای دیجیتال و آنالوگ هست ، نمونه هایی از این تراشه در بازار هست یا خیر؟
زبان برنامه نوسی ، کامپایلر و نهایتا پروگرمرشون چی هست؟هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
دیدگاه
-
آقا میشه یخورده بیشتر توضیح بدین. چیپش تو بازار هس؟ قیمت؟
سری virtex همچین قابلیتایی دارن ولی خوب قیمتشون هم ...
ساخت شرکت cypress هست و ترکیبی از SoC و PLD هستش.
راستش من نمیدونم توبازار هست یا نه.گرون ترینش فکر کنم 10هزار تومان بود ولی هسته ی آرم نداشت. پیشرفته ترین PSOC هم PSoC 5 هست
اینم اطلاعات بیشتر در سایت سازنده:
http://www.cypress.com/?id=2233
دیدگاه
دیدگاه