اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

FPGA یا ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

FPGA یا ARM

:read:
    796
    FPGA
    0%
    415
    ARM
    0%
    381

پاسخ : FPGA یا ARM

سلام دوست عزیز :smile:
    Arm و Fpga خیلی با هم فرق دارن.
    شما با آرم میتونی کارای کنترلی رو انجام بدی و پردازش کنی ولی FPGA محدودیتی نداره. یعنی شما میتونی با FPGA یک آرم رو بسازی و سرعت FPGA خیلی زیاده(البته کار با FPGA خیلی سخت تر از ARM هستش).
    شما باید بر اساس کاری که میخوای بکنی یکی از این دو رو انتخاب کنی. (اگه میخوای خیلی حرفه ای کار کنی؛ در حد پیاده سازی پردازنده و سرعت بسیار بالا
    FPGA گزینه ی خوبیه)

دیدگاه

مثه اینه که بپرسی لامبورگینی یا هواپیما شخصی ؟
      هر کودومش یه دنیاییه ...
      پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

درسته. با هر دو میشه حرفه ای شد.
        شما باید ببینی که چی میخوای بسازی و بر اساس اون؛ یکی رو انتخاب کنین.

دیدگاه

باز هم مقایسه دو دنیای مختلف!!!!! :eek:
          شما منو توجیح کنید خازن کاربردی تر هست یا مقاومت ؟
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

از دوستان بابت پاسخهاشون ممنونم
            من می خوام روی یک کدوم از اینها کار کنم کاری هم به سخت بودنش ندارم فقط می خوام بعدا پشیمون نشم چرا روی اوی یکی کار نکردم اینم میدونم هر کدوم دو موضوع جدا هستن هدف از این سوال این بود که بهترین گزینه کدام می باشد با توجه به آینده کاری و پیشرفت الکترونیک :smile:

دیدگاه

هم آرم و هم FPGA دارن سریع پیشرفت میکنن. پیشنهاد من اینه که شما بری سراغ PSoC ها. چون هم هسته ی آرم دارن و هم میشه کارای FPGA رو با هاش انجام داد. (یعنی شما اگه با این چیپ کار کنی؛ هم آرم و هم FPGA رو یاد میگری :agree: )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yaseri
                از دوستان بابت پاسخهاشون ممنونم
                من می خوام روی یک کدوم از اینها کار کنم کاری هم به سخت بودنش ندارم فقط می خوام بعدا پشیمون نشم چرا روی اوی یکی کار نکردم اینم میدونم هر کدوم دو موضوع جدا هستن هدف از این سوال این بود که بهترین گزینه کدام می باشد با توجه به آینده کاری و پیشرفت الکترونیک :smile:
                اصاً بحث سخت و آسون بودنش نیس! من نمیدونم چیا بلدی ،چی کارا کردی /می خوای بکنی. اگه قبلا با میکرو مثلا avr کار کرده باشی arm هم چیز جدید زیادی نداره . کار کردشم همچنان(بیشتر) به بحث کنترل مربوط میشه و کارایی که سرعت خیلی بالا ندارن. یا نیازی نیس هم زمان مجموعه ای از سیگنالای (کد شده ی ) سرعت بالا رو پردازش کنی.
                ولی fpga برا پردازش موازی در سرعت بالا خیلی بهتر جواب میده.
                و یه چیز دیگه اینکه کار کردن با fpga نیاز به داشتن یه سری اطلاعات سطح بالا(تر) داره . چون شما اونجا عملا هیچ المان خاصی (به صورت پایه) نداری مثلا یه پورت سریال یا i2c یا spi یا usb و ... پس باید بدونی هرکدوم اینا چیجوری کار میکنه . البته اینجا هم هسته های لازم معمولا یافت میشه و کپی پیست همچنان جواب میده ولی خوب مثل avr یا arm پاپیولار نیس و راستی سخت افزارشم تقریبا گرون تر در میاد و پر دردسر تره (به نظر من)

در کل اگه تازه میخوای شرو کنی arm خیلی بهتر نیاز ها تو پاسخ خواهد داد

نوشته اصلی توسط Plasma
                هم آرم و هم FPGA دارن سریع پیشرفت میکنن. پیشنهاد من اینه که شما بری سراغ PSoC ها. چون هم هسته ی آرم دارن و هم میشه کارای FPGA رو با هاش انجام داد. (یعنی شما اگه با این چیپ کار کنی؛ هم آرم و هم FPGA رو یاد میگری :agree: )
                آقا میشه یخورده بیشتر توضیح بدین. چیپش تو بازار هس؟ قیمت؟
                سری virtex همچین قابلیتایی دارن ولی خوب قیمتشون هم ...
                پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

با soc می خوایم کار کنیم که باید هم fpga هم arm بلد باشیم

دیدگاه

از راهنماییهاتون تشکر می کنم
                    خلاصه تصمیم گرفتم arm رو شروع کنم تا بعد از یه مدت fpga هم در کنارش یواش یواش start می زینم هر چند از یک ماه پیش استارتشو زدم با خوندن verilog :nerd:

دیدگاه

سلام
                      اولین بار بود که اسم PSoC رو شندیم و تحقیق کردم گویا تراشه های ترکیبی از خواص دنیای دیجیتال و آنالوگ هست ، نمونه هایی از این تراشه در بازار هست یا خیر؟
                      زبان برنامه نوسی ، کامپایلر و نهایتا پروگرمرشون چی هست؟
                      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

من تا الان تتو هر سیستم پیشرفته ای که دیدم هر دوشون توش بودن انگار هیچ کدومشون نمیتونن جای یکی دیگه رو بگیرن :icon_razz:

دیدگاه

برای اطلاعات بیشتر درمورد soc به سایت www.altera.com بروید

دیدگاه

آقا میشه یخورده بیشتر توضیح بدین. چیپش تو بازار هس؟ قیمت؟
                            سری virtex همچین قابلیتایی دارن ولی خوب قیمتشون هم ...
                            [glow=red,2,300]P[/glow]rogramable[glow=red,2,300]S[/glow]ystem[glow=red,2,300]O[/glow]n[glow=red,2,300]C[/glow]hip
                            ساخت شرکت cypress هست و ترکیبی از SoC و PLD هستش.
                            راستش من نمیدونم توبازار هست یا نه.گرون ترینش فکر کنم 10هزار تومان بود ولی هسته ی آرم نداشت. پیشرفته ترین PSOC هم PSoC 5 هست
                            اینم اطلاعات بیشتر در سایت سازنده:
                            http://www.cypress.com/?id=2233

دیدگاه

به نظر شما سیستم ترمز ماشین (ABS و...) کدوم تراشه کنترل میکنه fpga یا Arm ؟
                              البته تو سایت سازتده هر دو تراشه در بارش صحبت کرده اما شرکت های خودرو سازی از کدوم استفاده میکنن نمیدونم اگه کسی چیزی میدونه یا منبعی میشناسه که دربارش صحبت کرده به ما هم بگه :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X