اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش های مختلف پروگرم کردن fpga

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روش های مختلف پروگرم کردن fpga

سلام
    برای چندمین بار دوباره این موضوع رو تکرار میکنم
    همه ی تایپک هایی که در این مورد بودند رو رو خواندم ولی چیزی که میخواستم رو پیدا نکردم و خلاصه اش رو مینویسم

روش های پروگرم کردن fpga
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1 . کامپیوترتون پورت lpt داشته باشه (که برای کامپیوترهای جدید و لب تاپ ها مقدور نیست)

2 . اگر کامپیوترتون lpt خارجی نداشت در کیس رو باز کنید و روی مادر بورد رو نگاه کنید بعضی از مادربوردها رو خودشان این پورت را دارند و ممکن است برای استفاده از این پورت باید سوکت مناسب خودتون رو لحیم کنید(کامپیوتر ما که نداشت) ولی برا بعضیا داره

3 . اگه لب تاب دارید میتونید از Dick Station استفاده کنید به این صورت که یک پورت توسعه پشت لب تاب وصل میشه و یک عالمه پورت usb lpt serial ps2 به شما میده (ولی قیمتش بالا است حدود دویست تا)

4 . استفاده از پروگرمر usb در بازار مثل شرکت نوآوران (قیمتش بالا است حدود 220 هزار)

5 . استفاده از مبدل های parallel که به دو صورت usb to parallel و همچنین کارت pci موجود است (ولی به جز دو نفر همگی اتفاق نظر داشتند که نمی توان از این روش استفاده کرد و برنامه ise اونها رو نمیشناسه و یک نفر هم گفته بود باید چند بار قطع و وصل و دوباره پروگرم کنید تا بشناسه)

6. روش یکم حرفه ای تر اینه که فایل هگز رو از برنامه بگیریم و این فایل را از طریق usb به یک میکروکنترولر بدیم و سپس میکرو حافظه ی prom رو پروگرم کنه

برای خودم اون روشهایی که هزینه بالا دارند مقدور نیست و در مورد روش پنجم هم شک دارم

++ نظر شما در مورد روش پنجم چی است ؟؟؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
    روش های الکی(بیخودی)
    ---------------------------------------------
    1. یک کیس p4 که روش lpt داره بخرید به قیمت زیر 100 تومان
    2. از اون لب تاب در پیت ها که lpt داره بخرید به قیمت حدود 200 تا
    3. از کامپیوتر دانشگاه استفاده کنید
    4. کامپیوتر مادر بزرگتون رو قرض بگیرید
    5. جمعه بازار همشهری رو که پنجشنبه ها چاپ میشه بخونید شاید کسی کامپیوتر دست دوم به قیمت کم بفروشه
    6. کلا fpga رو بیخیال شید برید سراغ چیز دیگه ای

++این پست رو هم زدم که دیگه کسی از این فکرها تو تایپک نزنه و کلا spam نزنید شاید یکی مثل من تازه کاره و بخواد هر چه زودتر راه حل مناسب خودشو پیدا کنه

پاسخ : پروگرم کردن fpga ...

راه دیگه اینکه اگه لب تاپ دارید و لب تابتونم هم پورت pcmci یا pci express دارد یک مبدل اون رو که فکر کنم حدود 50 تا 60 تومن باشه بگیرید و حال کنید .

دیدگاه

پاسخ : روش های مختلف پروگرم کردن fpga

از اونجایی که انسان" ظلوما جهولا " هستش
      من هم رفتم یک کارت پرالل خریدم تا امتحان کنم
      تا یک جواب نهایی به این موضوع بدم
      به شکل زیر :

ولی هر راهی بود رو امتحان کردم تا برنامه impact بردم رو پروگرم کنه اما :نشد که نشد

این رو هم به خاطر داشته باشید که : "آزموده را آزمودن خطاست"
      برا همین فعلا با روش های کمکی دارم پروگرم میکنم

دیدگاه

درود

من چند ماه پیش یکی خریدم و با هاش کار کردم. مشکلی نداشت. (البته بعضی وقت ها کامپیوتر کارت رو نمیشناسه که فکر می کنم به خاطر اتصال ندادن درست روی مادربورد هست).

شما وقتی کارت رو وصل می کنی توی device manager اضافه میشه؟
        اگه اره، ممکنه مشکل جای دیگه باشه. مثلا اگه از کابل jtag استفاده می کنی تغذیه اش رو باید وصل کنی و 5 ولت هم (احتمالا) بدی. (من 3.3 می دادم کار نمی کرد)

مدلی که من خریدم:
        pci series add-on card محصول bafo از علاءالدین 15 تومن
        supports SPP,PS2,EPP and ECP 1.9 mode
        مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
        از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
        جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
        این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

بنام خدا
          با سلام

یک آدرس مفید برای برنامه ریزی سریال 7128 ALTERA CPLD
          http://www.pyroelectro.com/tutorials/fpga_rs232_interface/index.html

با احترام
          91/11/15

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
            درود

من چند ماه پیش یکی خریدم و با هاش کار کردم. مشکلی نداشت. (البته بعضی وقت ها کامپیوتر کارت رو نمیشناسه که فکر می کنم به خاطر اتصال ندادن درست روی مادربورد هست).

شما وقتی کارت رو وصل می کنی توی device manager اضافه میشه؟
            اگه اره، ممکنه مشکل جای دیگه باشه. مثلا اگه از کابل jtag استفاده می کنی تغذیه اش رو باید وصل کنی و 5 ولت هم (احتمالا) بدی. (من 3.3 می دادم کار نمی کرد)

مدلی که من خریدم:
            pci series add-on card محصول bafo از علاءالدین 15 تومن
            supports SPP,PS2,EPP and ECP 1.9 mode

سلام داش گلم

کامپیوتر کارت رو میشناسه و توی device manager هم اضافه میشه
            ولی برنامه impact میگه کابل رو نشناختم و از این جور چیزها

و البته ویندوز 7 داریم ..

راستی من project board نوآوران خریدم و نمیتونم ولتاژ jtag رو عوض کنم ....

دیدگاه

توی سایت mikroe اکه سرچ کنی یک پروگرامر برای fpga گزاشته با برنامش که با استفاده از یک pic18f4550 به usb
              متصل میشه فکر کنم برنامش xilinx پزوگزام میکرد . برو سرچ کن پیداش میکنی

دیدگاه

1. من یه کابل jtag گرفتم (از فروشگاه ایران) که فقط یه بافر هست. (18 تومن داد!!!)
                2. یه کارت pci (اونی که قبلا توضیح دادم مشخصاتش رو)
                3. نحوه اتصال fpga و prom رو به صورتی که دوستمون در تاپیک یر گذاشته روی pcb زدم.
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60760.0
                4. روی pcb یه اشتباه داشتم که گفتم (ولتاژ رو 3.3 داده بودم که با 5 درست شد). البته فکر می کنم بورد نواوران خودش تغذیه داره و میشه انتخابش کرد(اگه اشتباه نکنم.)

من پیشنهاد می کنم برای اینکه از کارتت مطمئن بشی ، اگه بورد نواورانت روی خودش جایی برای قرار دادن ای سی (مثلا cpld) داره، اول اون رو امتحان کن ببین impact اون رو میشناسه یا نه. چون احتمال داره از مشکل مداری که زدی باشه.
                به نحوه قرار گرفتن پایه های کابل jtag دقت کن. ممکنه یه فرق هایی داشته باشه با استاندارد.
                مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
                از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
                جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
                این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X