اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت یک سیستم ساده بر مبنای پروسسور NIOS II

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش ساخت یک سیستم ساده بر مبنای پروسسور NIOS II

سلام. در پست های دیگری در جواب یکی ازدوستان به صورت متنی توضیحی در مورد ایجاد سیستم در محیط SOPC BUILDER داده بودم که برای استفاده راحت تر آموزش را به صورت تصویری در آوردم که از طریق لینک زیر قابل دسترسی است:

http://www.4shared.com/rar/mGzRzVnf/sopc_system.html

محیط sopc builder یک امکان قدرتمند برای ایجاد سریع سیستم های بسیار پیچیده را فراهم می کند. یکی از مهمترین کامپوننت هایی که در این محیط قابل دسترسی است ، سافت پروسسور قدرتمند و منعطف NIOS II است . بحث در این مورد احتیاج به مجال بیشتری دارد.
    من قصدم از این آموزش این بود که اگه کسی علاقمند به موضوع بود اول یه بار یه سیستم ساده رو اجرا کنه و اون وقت اگه دوستان علاقه مند بودن می تونیم بحث های پایه ای تر و مفیدتری رو در این موضوع ادامه بدیم.
    اگه نظری داشتین دریغ نکنین.
    موفق باشید.

پاسخ : آموزش ساخت یک سیستم ساده بر مبنای پروسسور NIOS II

اقا سعید از اموزشتون خیلی ممنون هستم . اقا یه fpga در الترا قیمتش توبازار چند هست که بشه خیلی راحت این رو روی اون اجرا کرد.

دیدگاه

راستش من تا به حال از بازار جمهوری FPGA نخریدم . چیپ هایی که لازم داشتم رو از شرکتی که تو این زمینه کار می کنه و خودش برای کارهاش وارد می کنه خریدم. یه چیپ CYCLONE II رو حدودا 50 تومن خریدم.(البته دو سه ماه پیش) چون خودم هم با این شرکت همکاری دارم فکر کنم درست نباشه اسمشو اینجا بیارم تا شائبه تبلیغ پیش نیاد . اما سیستم های مبتنی بر NIOS رو می تونید به راحتی روی خانواده متنوع CYCLONE ها پیاده سازی کنید.

دیدگاه

سلام دوستان
        میدونم این پست خیلی قدیمیه
        من تازه دارم کارم رو شروع میکنم هنوز خریدم نکردم راستش پول زیادی هم ندارم .
        میخوام بدونم میتونم رو EPM7032 یه NIOSii-e نصب کنم ؟600 تا گیت داره . کافیه ؟ یا باید برم سراغ بالایا مثلا EMP7.64 جواب میده با 1250 تا گیت؟ . توانایی دادن هزینه چاپ هم ندارم واسه همین میخوام PLCC باشه که خودم خونه چاپ کنم .
        این ایسی خوبیه میشه روش نصب کرد یا حتما باید برم سراغ cyclone؟ اصولا NIOSii-e چندتا گیت میخواد؟
        پیشاپیش ممنونم
        اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
        هیتلر

دیدگاه

سلام خسته نباشد
          ببخشید میخواستم بپرسم آیا میشه با همین NIOS II یک پردازنده 4 هسته ای ساخت؟ یعنی می شه 4 تاشو کنار هم استفاده کرد ؟

دیدگاه

سلام . لینک اشتراک فایل 4shared خراب هست .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X