اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده ازCORE آماده UART TX

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده ازCORE آماده UART TX

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
    این Core که ارتباط سریال UART هست رو دوستمون آقای پوریا علی نژاد زحمتش رو کشیدن

نام : ارتباط سریال UART

توضیحات : این Core برای ارتباط سریال به هر تعداد در داخل FPGA بکار میره-نوع FPGA فرق نمیکنه و فقط باید ابتدا در یک پروژه جدید در کامپایل بشه و بعد بصورت Componenet یا بصورت یک Symbol در محیط شماتیک استفاده بشه.Clock ورودی به FPGA و Boadrate از داخل کد در قسمت Generic اول برنامه تنظیم میشه

ورودی و خروجیها : همونطور که در تصویر زیر میبینید - من این Core رو ISE کامپایل کردم و بصورت Symbol زیر درآوردم
    tx و rx که مشخص هست.
    clk کلاک اصلی FPGA هست.
    rst با هر بار 1 شدن ماژول رو ریست میکنه.
    tx_data دیتایی است که باید ارسال شود و rx_data دیتایی است که دریافت میشود.
    par_en برای parrity bit است
    tx_reg برای دستور شروع ارسال است.
    rx_ready برای اعلام دریافت دیتا است.

دانلود ماژول : http://eca.ir/sharing/uploads/13343167631.rar

سلام دوستان
    من از یک A/D اطلاعات رو با نرخ نمونه برداری 10 میلیون ثانیه دریافت میکنم، و میخواهم مقدار متوسط نمونه ها را روی درگاه سریال با بود ریت 115200 بیت برثانیه ارسال کنم.
    کلاک نیز 10 مگاهرتز هست.
    خوب برای شورع باید چگونه کد وریلاگ را بنویسم؟؟؟
    Reveng will surely come... Your hard time are ahead
    // - - - - - - - - - -
    برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
    // - - - - - - - - - -
    اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
    // - - - - - - - - - -

پاسخ : استفاده ازCORE آماده UART TX

این Core که ارتباط سریال UART هست رو دوستمون آقای پوریا علی نژاد زحمتش رو کشیدن

نام : ارتباط سریال UART

توضیحات : این Core برای ارتباط سریال به هر تعداد در داخل FPGA بکار میره-نوع FPGA فرق نمیکنه و فقط باید ابتدا در یک پروژه جدید در کامپایل بشه و بعد بصورت Componenet یا بصورت یک Symbol در محیط شماتیک استفاده بشه.Clock ورودی به FPGA و Boadrate از داخل کد در قسمت Generic اول برنامه تنظیم میشه

ورودی و خروجیها : همونطور که در تصویر زیر میبینید - من این Core رو ISE کامپایل کردم و بصورت Symbol زیر درآوردم
    tx و rx که مشخص هست.
    clk کلاک اصلی FPGA هست.
    rst با هر بار 1 شدن ماژول رو ریست میکنه.
    tx_data دیتایی است که باید ارسال شود و rx_data دیتایی است که دریافت میشود.
    par_en برای parrity bit است
    tx_reg برای دستور شروع ارسال است.
    rx_ready برای اعلام دریافت دیتا است.

دانلود ماژول : http://eca.ir/sharing/uploads/13343167631.rar
    با تشکر از جناب آقای نجفی عزیز.
    لطفا یه توضیحی همراه با مثال در مورد نحوه استفاده از این core بفرمایید. البته درسته که با کمی درگیر کد vhdl اون شدن میشه عملکردشو پیدا کرد اما خوب اگر شما توضیح بفرمایید در زمان میشه صرفه جویی کرد. بنده اونو تست کردم هم در quartus هم در ise و هم روی برد. اما نتیجه نگرفتم.
    فرض بفرمایید بنده الان یه داده 8 بیتی دارم که می خوام اونو در 8 led نمایش بدم. مثلا با نرم افزار herculesمیخوام این مقدار رو بدم. پورت tx برنامه رو وصل کردم به ورودی rxd. و rx_data رو هم به ledها.
    1= tx_req
    par_en =0
    rst=0
    rx =یکی از پین های خروجی
    حالا باید led ها با مقادیری که از نرم افزار میاد کنترل بشن؟؟؟

دیدگاه

این مقدار به عنوان باود ریت صحیح نیست :sad:
      1/9600=104.166us

دیدگاه

سلام به همه

ببینید دوستان درک این کد نیاز به تسلط کامل بر طراحی با تکنیک FSMD داره.
        برای توضیحش میشه از مثال های UART کوچکتر شروع کرد
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام به همه

ببینید دوستان درک این کد نیاز به تسلط کامل بر طراحی با تکنیک FSMD داره.
          برای توضیحش میشه از مثال های UART کوچکتر شروع کرد
          سلام
          پس یه رفرنسی معرفی کنید لطفا :redface:
          البته من جواب گرفتم با نرم افزار hercules هم داده ارسال کردم. اما متاسفانه به ازای بعضی داده ها جواب نمی داد. :angry:

دیدگاه

فکر میکنم این کد ابتدا بیت کم ارزش و در نهایت بیت پر ارزشو ارسال میکنه؟ :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : استفاده ازCORE آماده UART TX

نوشته اصلی توسط میثم شکیبا
              فکر میکنم این کد ابتدا بیت کم ارزش و در نهایت بیت پر ارزشو ارسال میکنه؟ :mrgreen:
              این خاصیت پروتکل UART هست و در نرم افزارها(مثل ویژوال استودیو و متلب) هم به صورت پیشفرض همینه.
              لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
              لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
              با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
              اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
              یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X