اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا FPGAهای سری spartan 3e در بازار در دسترس است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا FPGAهای سری spartan 3e در بازار در دسترس است؟

نوشته اصلی توسط Debian
    دوستان میشه توضیح بدید که کار این برد دقیقا چی هست و چه کاری رو انجام میده.....
    فقط کاربردش واسه پروگرام کردن هست....
    جواب شما رو به این خاطر نیاز دارم که میتونه به من کمک کنه چون میتونه موضوع خوبی واسه یه پروژه (در سطح یادگیری) برای FPGA ها باشه...
    بیشتر نکات عملی و کاربردها و انتظاراتی که از یه برد مثل این میره مد نظرم هست...
    با سلام

دوست گرامی

FPGA و یا CPLD ، یک برد و یا یک مدار نیست ، بزبان ساده ، این قطعه ، یک چیپ با تعداد بسیار زیادی گیت AND , OR , NOT و تعداد زیادی پایه ( 44 ، 84 ، 100 ، ........) میباشد ، که بوسیله نرم افزار های مربوطه نظیر ALTERA MAXPLUS و XILINX FOUNDAION میتوان طراحی های مدارات لاجیکی را بصورتهای شماتیک و یا زبانهای VHDL ، VERILOG انجام و پس از آزمایشات متداول ، در نهایت مدار طراحی شده ، در FPGA ، توسط نرم افزارهای مذکور ، برنامه ریزی میشود .

دیدگاه

ممنون دوست گرامی
      من اینارو میدونم........به احتمال زیاد هم پروژه من حول حوش کار با FPGA ها البته با توجه به مفهوم Reconfigurable Computing هست....منظورم این بود که این برد FPGA چیکار میکنه......چون یادمه وقتی با استاد راهنما صحبت میکردم اشاره ای به این موضوع کرد و گفت میتونه طرای یه برد FPGA هم مد نظرم باشه...حالا من از دوستان خواستم که انتظارات خودشونو بگن کلا دنبال اون نکات عملی قضیه هستم بهرحال دوستانی که عملا در این حیطه کار میکنن دید بهتری حداقل ازین نظر میتونن به من بدن......
      بهرحال ممنون از پاسخی که دادی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hrhgroup
        سلام
        کدوم برد؟
        همین Spartan 3E Starter Board که بحثش شد.........امکاناتش فقط محدود به انواع اینترفیسهای لازم برای پروگرام کردن اون FPGA میشه....
        مثلا چه کارهائی انجام میده و دوست دارین چه امکانات دیگه ای داشته باشه.........مثلا انواع بیشتری از FPGA رو ساپورت کنه.....یا.....
        بهرحال ممنون میشم یه کم توی این حیطه کمک کنین.......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Debian
          ممنون دوست گرامی
          من اینارو میدونم........به احتمال زیاد هم پروژه من حول حوش کار با FPGA ها البته با توجه به مفهوم Reconfigurable Computing هست....منظورم این بود که این برد FPGA چیکار میکنه......چون یادمه وقتی با استاد راهنما صحبت میکردم اشاره ای به این موضوع کرد و گفت میتونه طرای یه برد FPGA هم مد نظرم باشه...حالا من از دوستان خواستم که انتظارات خودشونو بگن کلا دنبال اون نکات عملی قضیه هستم بهرحال دوستانی که عملا در این حیطه کار میکنن دید بهتری حداقل ازین نظر میتونن به من بدن......
          بهرحال ممنون از پاسخی که دادی
          نوشته اصلی توسط Debian
          همین Spartan 3E Starter Board که بحثش شد.........امکاناتش فقط محدود به انواع اینترفیسهای لازم برای پروگرام کردن اون FPGA میشه....
          مثلا چه کارهائی انجام میده و دوست دارین چه امکانات دیگه ای داشته باشه.........مثلا انواع بیشتری از FPGA رو ساپورت کنه.....یا.....
          بهرحال ممنون میشم یه کم توی این حیطه کمک کنین.......
          با سلام

دوست گرامی ، اولا ، از اینکه در پاسخ به سوال شما ، مواردی رو عرض کردم که شما میدونستید !! و باعث اتلاف وقتتون شد ، شرمسار گردیدم :cry2: .

احتمالا بعد از اینکه به مورد اخیر سوالتون هم پاسخ داده بشه ، باز هم شرمنده میگردیم !! . بهر حال .......هر چه ازدوست رسد نیکوست .

و اما Spartan 3E Starter Board ، این بورد و یا سایر بردهای مشابه ساخت داخل که اخیرا در بازار قطعات الکترونیک تهران ، بوفور یافت میشود ، حد اقل دارای این امکانات میباشد - یک چیپ FPGA یا CPLD - منبع تغذیه - کانکتور و رابط برنامه ریزی - تعداد زیادی پین آزاد برای ورودی / خروجی ( بسته به مدل FPGA ) - تعدادی LED - 7 segment - بافر های مربوط به درایور استپر موتور و و و و .... و دارای قیمتهای آنچنانی !!!!!. بنظر میاد که استفاده از این مدل بردهای آموزشی / آزمایشگاهی یا به اصطلاح STARTER KIT ، کاربر رو یه جورایی محدود و هزینه بسیار زیادی رو بهش تحمیل میکنه ، !! اگه تمایل داشتید ، بحث رو ادامه میدیم .

دیدگاه

اختیار دارید دوست عزیز ممنون از پاسختون
            راستش من میخوام یه پروژه حول و حوش FPGA بگیرم....حالا چی دقیقا نمیدونم دنبال موضوع میگردم و یکم وسواسی شدم :angry:
            بهرحال یکی از پیشنهادهای استاد راهنما یه برد FPGA بود که بتونه تقریبا یونیورسال باشه....و با طیف وسیعی از FPGA و انواع مختلف اینترفیس و... شون سازگار باشه.... و چند پیشنهاد دیگه...
            سوال من هم به همین خاطر بود....
            از پاسختون هم ممنون منتظر ادامه ش هستیم دوست عزیز

دیدگاه

من یک بورد 3s200 دارم.خودم دو سال پیش 250 برام در اومد. کسی بخواد می تونم بدم.

دیدگاه

سلام
                آقا این برد Spartan 3E Starter Board که تو مشخصاتش زده Xilinx XC3S500E FPGA یعنی فقط این آی سی روش سواره ؟ :angry:
                دیگه نمیشه آی سی دیگه ای از xilinx روش سوار کرد؟
                کلا یکی پیدا شه این برد های آموزشی xilinx رو ی توضیح کامل بده بد نیست

دیدگاه

سلام
                  دوست عزیز دو FPGA زیر رو من دارم، یکی از Altera و یکی از Xillinx
                  EP3C16Q240C8N که LE 16000 داره، تقریبا معادل 800000 گیت به قیمت 110 هزار تومان (Alter)
                  و XC3S50AN-4TQ144I که 50000 گیت داره از Xilinx به قیمت 35000 تومان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X