اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در مورد پروگرمینگ FPAA _دقت کنید FPAA_ بوسیله AVRلطفا رهنمایی کنید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

AN220E04 یک FPAA ساخت شرکت اندایم امریکا ست که میشه یه رادیوی سوپر هتروداین رو در 2 مرحله داخلش کامپایل کرد حالا من اطلاعاتی رو در مورد پروگرمینگ این چیپ می خوام .من پروزم بستم (داخل AN220E04 ) ولی پروگرمرش در ایران نیست و با تحقیقاتی که کردم معلوم شد که باید بوسیله مثلا یه ATMEGA 8 به محض روشن شدن مدار فایل هگز درون اون load شه حالا من میخوام ببینم چجوری ؟ لطفا بکمکید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:
    آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
    سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

پاسخ : در مورد پروگرمینگ FPAA _دقت کنید FPAA_ بوسیله AVRلطفا رهنمایی کنید؟

نوشته اصلی توسط Electronics Boy

AN220E04 یک FPAA ساخت شرکت اندایم امریکا ست که میشه یه رادیوی سوپر هتروداین رو در 2 مرحله داخلش کامپایل کرد حالا من اطلاعاتی رو در مورد پروگرمینگ این چیپ می خوام .من پروزم بستم (داخل AN220E04 ) ولی پروگرمرش در ایران نیست و با تحقیقاتی که کردم معلوم شد که باید بوسیله مثلا یه ATMEGA 8 به محض روشن شدن مدار فایل هگز درون اون load شه حالا من میخوام ببینم چجوری ؟ لطفا کمکم کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:cry:help me please
    سلام دوست عزیز.مگه این FPAA توی ایران هم پیدا میشه؟ میشه بگید که از کجا تهیه کردید؟ قیمتشون؟ پیشاپیش ممنون
    خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
    حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

به جوان سفارش دادم برام وارد کرد دوست من :smile: الان هم دیگه نیست وباید سفارش بدید . برای هرچیپ 39000 تومان پول دادم وچون 10 تا سفارش داده بودم شد 390000 تومان . لازم به ذکره که بگم این پول حاصل یک عمر پس اندازم بود . ( الیور توییست ) :biggrin:

دیدگاه

سلام
        دانشگاه ما قراره به زودی پروگرمرش رو بخره.در اون صورت اگه کمکی از دستم براومد ،در خدمتم. :nerd:
        من پروزم بستم (داخل AN220E04 )
        میشه یه توضیح خیلی کوتاه بدید که چجوری؟یعنی همون طور که بهش می گن پسر عموی FPGA :mrgreen:آیا کار کردن باهاش مثل FPGA هست؟

دیدگاه

سلام !

12 تا کانال SPWM با اختلاف فاز 15 درجه نسبت به هم بود که داخل کامپایلرش یعنی آنادایم بسته بودم وخبلی هم عالی جواب داده بود اما نبود پروگرمر باعث شد تعطیل شه .

دلیل استفاده از افعال گذشته ساده و نقلی و التزامی مثل بود و بسته بودم و .... اینه که :

من این تاپیک رو وقتی بچه بودم ایجاد کردم . از ریخت و قیافه تاپیک مشخصه که زیر خاکیه . اون موقع که من این تاپیک رو ایجاد کردم اون بالا که الان شده " فروشگاه قطعات و ابزار های الکترونیک " یا پارت شاپ , خاکی بود اون ورش هم بیابونی بود اصلا اون زمان از این چیزا نبود .... :biggrin:

نتیجه : الان آنادایم رو پاک کردم وکارایی هم که کرده بودم معلوم نیست کجاست . البته می خوام به فروشگاه ایران سفارش پروگرمر بدم اما 70 در صد پول رو اول می گیره و 2 ماه هم طول می کشه تا به دستم برسه . بسوزه پدر فقر :icon_razz:

دیدگاه

پروگرامر برای FPAA

سلام
            من یه برنامه برای avr پیدا کردم که مثل این که برای پروگرام کردن یک FPAA است
            اینم آدرسش
            http://www.peetwo.dk/ucsoftware.html

که البته اونم انگار از مجموعه کدهای avrlib اون رو برداشته
            http://hubbard.engr.scu.edu/avr/avrlib/docs/html/index.html

حالا مشکلی که من دارم اینه که نمیدونم این کد با چه کامپایلری نوشته شده و اگر
            هم می فهمیدم بازم فرقی نمی کرد چون من فقط codevision بلدم
            اگه کسی از این کد و کامپایلرش سر درآورد لطفا برای ما هم بنویسه

در ضمن اگه کسی پروگرامر دیگه ای هم سراغ داره لطفا بنویسه

با تشکر

دیدگاه

پاسخ : پروگرامر برای FPAA

سلام
              یه کتاب الکترونیک دیدم که کل مباحث الکترونیک 1و2 را داشت .حتی وارد طراحی فیلتر هم شده بود.رنگی و مصور ودر کل خیلی دوست داشتنی و جذاب بود ولی قیمت بالایی داشت(در حدود 14000) توی این کتاب fpaa ها را مطرح کرده بود و چند تا شماره ان ها را هم گفته بود ولی متاسفانه نویسنده اش یادم نیست .(نگاه می کنم بهتون خبر می دم)شاید این کتاب بتونه راهنمای خوبی برای شروع کار با fpaa باشه
              اگه اشتباه نکنم از انتشارات نص هست.

دیدگاه

سلام
                خیلی متشکر میشم اگه اسم کتاب رو بنویسید
                منتها برنامه anadigm designer تقریبا همه کارها رو مشخص کرده و به نظر راحت میشه باهاش طراحی کرد
                پس به نظر من مهمترین چیز برای اینکه ما با این ic ها کار کنیم اینه که یه چروگرامر بسازیم و بتونیم یکی از example ها رو
                روی ic بریزیم اگه این مرحله طی شد میشه بعد حرفه ای تر روی طراحی و غیره هم کار کرد

راستی از دوستان کسی از اون کد سر در نیاورد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edisonkocholoo
                  سلام
                  یه کتاب الکترونیک دیدم که کل مباحث الکترونیک 1و2 را داشت .حتی وارد طراحی فیلتر هم شده بود.رنگی و مصور ودر کل خیلی دوست داشتنی و جذاب بود ولی قیمت بالایی داشت(در حدود 14000) توی این کتاب fpaa ها را مطرح کرده بود و چند تا شماره ان ها را هم گفته بود ولی متاسفانه نویسنده اش یادم نیست .(نگاه می کنم بهتون خبر می دم)شاید این کتاب بتونه راهنمای خوبی برای شروع کار با fpaa باشه
                  اگه اشتباه نکنم از انتشارات نص هست.
                  منظورتون ویراست هفتم کتاب هیت که نیست؟
                  There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار

منظورتون ویراست هفتم کتاب هیت که نیست؟
                    واقعا؟؟؟؟!!!! :surprised:
                    خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                    حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام
                      برنامه این avr رو که میگید خوب من تو آدرس http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17532.0
                      گداشتم فقط گفتم با codevision نیست یه نگاهی بنداز اگه شما فهمیدی برای ما هم بگو .

دیدگاه

سلام دوستان
                        ببخشید با تاخیر جواب داد.
                        اسم کتاب الکترونیک فلو ید هست.من رفتم کتاب فروشی تمام کرده بود.چند جای دیگه هم سر زدم نداشتن.کتابش جدیده . هنوز به طور کامل توزیع نشده.البته من ساکن اصفهانم.دوستان عزیز تهرانی بهتر می تونن به این جور چیزا دسترسی پیدا کنن.من بازم پیگیرش می ش وخبرش را می دم.در ضمن این کتاب با کتب هیت فرق می کنه.

دیدگاه

من کتاب الکترونیک فلوید رو در انقلاب دیدم اما نمی دونستم در مورد FPAA هم گفته ؟؟؟ اما با Anadigm طراحی بسیار ساده هست و چیزی برای آموزش وحود نداره مهم Programmer هست که باید تکایفش معلوم بشه . اما با AVR میشه این کار رو کرد ولی چه جوری هنوز نمی دونم . امیدوارم داخل این کتاب در این مورد توضیح داده باشه . (البت ، بعیده )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X