اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سری کامل آموزش fpga به صورت اسلاید و برنامه نمو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سری کامل آموزش fpga به صورت اسلاید و برنامه نمو

عزیز دل در مورد سیستم اموزشی که موهامون هم سفید بشه بعیده با این روسای سیاسی تغییری بکنه اما ما باید خودمون دلمون برای خودمون بسوزه و شروع کنیم به کار کردن و ان شا الله اگر هم در توانمون بودو زمانی استاد شدیم در توان خودمون این معضل رو بر طرف کنیم .

اما در مورد fpga باید بگم که کلا با میکرو فرق می کنه . در میکرو شما با یک موجود ثابت و با دستورات ثابت مواجه هستید اما با توجه به نوع و برنامه نویسی شما کار های مختلف انجام می ده . ولی در fpga شما دستت وازه که هر نوع مدار منطقی رو پیاده سازی کنید و حتی می توانید یه پروسسور و یا چندتا رو داخلش پیاده سازی کنید . البته برای هر پیاده سازی شما میزانی گیت مصرف می کنید که هر شماره fpga میزانی حجم گیت را پشتیبانی می کند .

دو شرکت مهم در این مورد altera , xilinx می باشند .

برای گرفتن اطلاعات بیشتر یه سر برو انقلاب و کتاب های در این مورد رو ببین یا از طریق اینترنت و سایت انتشارات ها .

دیدگاه

مرسی آقای مجتبی. درست شد. :smile:

دیدگاه

لینک سایت آقای صدری باز خرابه ، میشه اگر کسی توانایی ش رو داره تو رپید پ کنه لطفا؟ :cry2: :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اندرومدا
          لینک سایت آقای صدری باز خرابه ، میشه اگر کسی توانایی ش رو داره تو رپید پ کنه لطفا؟ :cry2: :sad:
          هیچ مشکلی نداره
          بر محمد و آل محمد صلوات
          "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
          آموزش نرم افزار ADS و HFSS
          طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

پاسخ : سری کامل آموزش fpga به صورت اسلاید و برنام&#

نوشته اصلی توسط اندرومدا
            سلام رئیس

از اینجا بگیر:

http://maktabkhooneh.org/course?course=isfehan1246

دیدگاه

دم همتون گرم .... خعلی باحالین...از این همکاری تون خوشم اومد :job:
              من میخام با fpga یه دوربین رو راه اندازی کنم و تصویرش رو رو ال سی دی یا مانیتور یا لپ تاپ ببینم کسی چیزی داره که بتونه کمکم کنه؟

دیدگاه

سلام.
                آقا من عذر میخوام. تازه کارم ببخشید این سوال رو میپرسم. اول خط FPGA هستم و میخوام شروع کنم. میشه راهنمایی کنید که برای من VHDL رو پیشنهاد میکنید یا Verilog.؟ کدوم بهتره و کتابخونه های کدوم بیشتر در دسترسه؟
                متشکرم از همه

دیدگاه

سلام ..

بحث های مشابه زیادی در این مورد در همین بخش مطرح شدن که میتونید با جستجو، نمونه های خوبی پیدا کنید؛ برای مثال ایـن تاپیک .. (--بعلاوه؛ شاید بهتر باشه اگر بحث رو در تاپیک نامبرده و/یا تاپیک های مشابه ادامه بدید؛ تا بتونیم به انسجام مطالب مطرح شده کمک کنیم--) .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

نوشته اصلی توسط ghmansoory
                  سلام.
                  آقا من عذر میخوام. تازه کارم ببخشید این سوال رو میپرسم. اول خط FPGA هستم و میخوام شروع کنم. میشه راهنمایی کنید که برای من VHDL رو پیشنهاد میکنید یا Verilog.؟ کدوم بهتره و کتابخونه های کدوم بیشتر در دسترسه؟
                  متشکرم از همه
                  دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام ..

شاید مطالب خوب مطرح شده در ایـن پست و/یا ایـن تاپیک بتونن براتون مفید باشن .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

نوشته اصلی توسط ali8345
                    من میخام با fpga یه دوربین رو راه اندازی کنم و تصویرش رو رو ال سی دی یا مانیتور یا لپ تاپ ببینم کسی چیزی داره که بتونه کمکم کنه؟
                    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام، من تازه عضو شدم
                      شدیدا دنبال یک منبع آموزشی FPGA با VHDL میگردم. کسی ویدئو یا اسلاید یا حتی PDF مفید سراغ نداره؟ اگه فارسی باشه خیلی عالیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود هاشمی
                        سلام، من تازه عضو شدم
                        شدیدا دنبال یک منبع آموزشی FPGA با VHDL میگردم. کسی ویدئو یا اسلاید یا حتی PDF مفید سراغ نداره؟ اگه فارسی باشه خیلی عالیه
                        سلام

آموزش FPGA به زبان Verilog رو میتونی از سایت مهندس صدری پیدا کنی:
                        http://www.googoolia.com/

برای زبان VHDL ویدو به فارسی من ندیدم ولی توی Youtube بدون شک میتونی به زبان اصلی پیدا کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود هاشمی
                          سلام، من تازه عضو شدم
                          برای بحث آموزش VERILOG یه کتاب فارسی جامع تو بازار هست فارسی. انتشارات نص. مترجم: فرزاد شکارچی زاده. نخونید ضرر کردید.
                          ضمنأ به نظر من از فایل های آموزشی تصویر یوتیوب غافل نشید. خیلی سریع به شما مطالب مفیدی را یاد می دهد.
                          قطعأ فایل های آموزشی آقای مهندسی صدری هم بی نظیره. همون طور که من هر بار رفتم و حضوری ازش سوال کردم مختصر کامل جامع جواب می دادند.
                          به نظر من اول Verilog را خوب کار کن بعد برو سراغ VHDL . من خودم این طوری جواب بهتری گرفتم
                          وقتی مشغولیات زیاد بشه برای همه کارها وقت کم داری.
                          اگر جواب پیام ندادم، ایمیل بزنید که شرمنده نشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali8345
                            دم همتون گرم .... خعلی باحالین...از این همکاری تون خوشم اومد :job:
                            حدودای سال 87 موضوع پروژه پایانی من این بود که یه تصویر را با یه دوربین بگیرم و از طریق FPGA بفرستم روی حافظه و ذخیره کنم. دقیقأ رفتم پیش مهندس صدری ایشون گفت خیلی سنگینه من لجبازی کردم از موضوع خوشم اومده بود حدود 9 ماه کار کردم آخرش هم جواب نگرفتم.
                            اما اگر می خواهید این کار را بکنید اول از همه یه دوربین پیدا کن که خروجی اش دیجیتال باشه. من اون زمان پیدا نکردم. یه گزینه شما اینه که دوربین یه موبایل را برداری. فکر کنم خروجی اش دیجیتال بود. بد نیست در مورد IMAGE SENSOR ها یه تحقیقی بکنید. اگر پیدا نکردید و نشد یعنی خروجی شما آنالوگ است، یه آی سی هست که توی ادوات ماهواره ای؛ فروشنده هایی هستند که ریسیور درست می کنند اون ها باهاش آشنایی دارند این آی سی اگر درست یادم باشه با SA شروع میشد ورودی آنالوگ را می گیره و R , G ,B می ده. حالا این ره می دی به FPGA و کارت شروع میشه. می تونید برای شروع با وب کم شرو ع کنید یعنی تصویر را با وب کم بگیرید و بدید به FPGA
                            یادمه مهندس صدری اون روزها به من گفت بهتره این کار را با ARM انجام بدی. من دیگه خیلی خسته شدم و بی خیال قضیه شدم . کلأ نظر ایشون این بود که با FPGA کارت خیلی سخت میشه ولی با ARM کارت ساده تره و کمک هم می تونی بگیری از بعضی ها.
                            موفق باشید.
                            وقتی مشغولیات زیاد بشه برای همه کارها وقت کم داری.
                            اگر جواب پیام ندادم، ایمیل بزنید که شرمنده نشم.

دیدگاه

برا ی آموزش vhdl کتاب هم به زبان فارسی وجود داره مثلا کتاب سید رضی کتاب بسیار خوبیه و یا کتاب مهندس محراب
                              کتابایی که برای شروع خیلی خوبه ....

玛丽

دیدگاه

دوستان من کلیپ های آموزشی FPGA رو از مهندس صدری دیدم .
                                اینکه همچین کاری انجام دادن واقعا جای تشکر داره و باید گفت به لحاظ آموزشی خوب هم هست
                                اما برای افراد مبتدی و در حد اطلاعات پایه
                                اگر به دنبال یه منبع کامل هستید بهتره منبع دیگری انتخاب کنید .

دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X