اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جزوه آموزش Active HDL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جزوه آموزش Active HDL

سلام.

دو سال پیش برای پروژه درس VHDL قرار شد راهنمای کار با نرم افزار ACTIVE HDL رو من آماده کنم. چند وقت پیش پیداش کردم، دیدم بد نیست اینجا پلود کنم. البته من نسخه 5.1 رو در موردش صحبت کردم. الان روی سایت www.aldec.com نسخه 7.3 هست که 200MB حجمشه و امکان استفاده 20 روزه داره. من DL کردم. اگه بچه ها کرکشو می تونند گیر بیارن، من نرم افزار رو به صورت فایل های با حجم کم پلود می کنم تا بقیه هم استفاده کنند.

http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=28

پاسخ : جزوه آموزش Active HDL

Aldec یک لیسانس آموزشی Student Edition یک ساله می ده که میشه تمدیدش کرد. البته قسمت های از برنامه مثل IP Core و ... رو disable می کنه.
    می تونی به سایتش مراجعه کنی.

دیدگاه

سلام ..

اگر فایل بالا در دسترس نیست، شاید مجموعه ی کوتاه امــا مفید آموزشی زیر بتونه خیلی کمک کنه به کار کردن با ActiveHDL .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

Introduction to Creating and Simulating Simple Schematics

Creating and Simulating Simple Schematics

Hierarchical Designs and Test Fixtures

Introduction to Using VERILOG in Active-HDL
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام دوستای خوبم
        من یه چند وقتیه در مورد fft به زبان vhdl کار میکنم اما ایراد زیاد دارم برای همین نمیتونم تمومش کنم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط افشین راجی
          سلام.

دو سال پیش برای پروژه درس VHDL قرار شد راهنمای کار با نرم افزار ACTIVE HDL رو من آماده کنم. چند وقت پیش پیداش کردم، دیدم بد نیست اینجا پلود کنم. البته من نسخه 5.1 رو در موردش صحبت کردم. الان روی سایت www.aldec.com نسخه 7.3 هست که 200MB حجمشه و امکان استفاده 20 روزه داره. من DL کردم. اگه بچه ها کرکشو می تونند گیر بیارن، من نرم افزار رو به صورت فایل های با حجم کم پلود می کنم تا بقیه هم استفاده کنند.

http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=28

سلام دوست عزیز.ممنون از مطالبی که گداشتی.من به یه مشکل توی AHDL برخوردم و اونم اروریه که موقع اجرای کدهام دارم و اوم ارور زیره:
          # KERNEL: Error: E8005 : Kernel process initialization failed.
          # Error: Fatal error occurred during simulation initialization.

ممنون میشم اگه کمکم کنی تا بتونم مشکلمو برطرف کم :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X