سلام
من کد و برنامه و ... ندارم
اما بهت پیشنهاد می کنم کتاب مرجع کامل میکروکنترلرهای AVR انتشارات نص ( ویراست دوم ) رو تهیه کن و فصل 19
( کارتهای حافظه MMC/SD ) رو یه مطالعه ای بکن اونجا پروتکل ارتباط با این کارت ها رو توضیح داده
در مورد VHDL هم کتاب آشنایی با تراشه های FPGA وزبان VHDL نوشته کاوه فارغی رو تهیه کن
چون تو یه حجم کم دستورات بدرد بخور رو گفته و تازه گفته کدوم کد ها قابل پیاده سازی روی
FPGA هستند و کدوم ها نیستند و طرز کار با ISE رو هم گفته
سلام
من کد و برنامه و ... ندارم
اما بهت پیشنهاد می کنم کتاب مرجع کامل میکروکنترلرهای AVR انتشارات نص ( ویراست دوم ) رو تهیه کن و فصل 19
( کارتهای حافظه MMC/SD ) رو یه مطالعه ای بکن اونجا پروتکل ارتباط با این کارت ها رو توضیح داده
در مورد VHDL هم کتاب آشنایی با تراشه های FPGA وزبان VHDL نوشته کاوه فارغی رو تهیه کن
چون تو یه حجم کم دستورات بدرد بخور رو گفته و تازه گفته کدوم کد ها قابل پیاده سازی روی
FPGA هستند و کدوم ها نیستند و طرز کار با ISE رو هم گفته
امیدوارم این کتابها به دردت بخوره
ممنون دوست عزیز از پاسخت.... اون کتاب اولی رو مطالعه کردم و قبل از خوندن فصل 19 ،فصل 12 رابط سریال SPI رو خوندم چون برای برقراری ارتباط اول باید رابط سریال SPI رو پیاده سازی کرد و من در حال پیاده سازی SPI هستم ... و بعد از این مرحله وارد برقراری ارتباط بین MMC و FPGA که SPI داخل اون پیاده سازی شده میشیم.
کتاب دومی رو لطف میکنی میگی از کدوم انتشارات هست که تهیه بکنم؟
در مورد spi هم یه برنامه به زبان verilog تو سایت www.fpga4fun.com هست
من خودم هم با verilog بیشتر کار کردم ساده تر از VHDL هست کار رو هم راه میندازه
چرا سراغ vhdl رفتی ؟
در مورد spi هم یه برنامه به زبان verilog تو سایت www.fpga4fun.com هست
من خودم هم با verilog بیشتر کار کردم ساده تر از VHDL هست کار رو هم راه میندازه
چرا سراغ vhdl رفتی ؟
چیزی که به ما تدریس شده VHDL بود... حالا خواه یا ناخواه برای انجام پروژه هم از ما VHDL میخوان... من غیر از او Spi تو Fpga4fun.com یه Spi به زبان VHDL هم گیر آوردم... ولی یه خورده حرفه ای نوشته... و در ضمن من به همه ی Spi نیاز ندارم فقط یه قسمت های خاصی از اون برای برقراری ارتباط به کارم میاد.
از قرار معلوم این انتشاراتی اصلا سایت نداره ... حالا شماره تلفونشو گیر آوردم ... امیدوارم سرویس پستی داشته باشند.
سلام دوست عزیز
نمیدونم شما نتیجه گرفتید یا نه . اما پروژه من درست مشابه شماست. من تونستم پروتکل spi رو پیاده سازی کنم روی cpld وبااتصال به میکرو هم تست کردم
وجواب داد.(هر چند به سختی! ) اما یک مقدار با دستورات mmc و کار باهاش مشکل دارم. اگر تجربه ای داری ممنون میشم راهنمایی کنی.
چیزی که به ما تدریس شده VHDL بود... حالا خواه یا ناخواه برای انجام پروژه هم از ما VHDL میخوان... من غیر از او Spi تو Fpga4fun.com یه Spi به زبان VHDL هم گیر آوردم... ولی یه خورده حرفه ای نوشته... و در ضمن من به همه ی Spi نیاز ندارم فقط یه قسمت های خاصی از اون برای برقراری ارتباط به کارم میاد.
از قرار معلوم این انتشاراتی اصلا سایت نداره ... حالا شماره تلفونشو گیر آوردم ... امیدوارم سرویس پستی داشته باشند.
ممنون :smile:
عالی بود خیلی وقته دنبالشم
ایا مثال های دیگه هم دارید؟
دیدگاه