اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق تاخیر لختی و انتقالی و دلتا در fpga ؟؟؟؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرق تاخیر لختی و انتقالی و دلتا در fpga ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام :bye

سوال1 : فرق تاخیر لختی و انتقالی در fpga چیه؟؟؟؟؟ :cry:

(جان داداش تو 2 تا کتاب خوندم....یکی که تقریبا میشه گفت چیزی ننوشته بود ....اون یکی رو هم خوندم ولی متوجه نشدم :redface: ................. تو نت هم سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم :angry: )

سوال2 : اصلا اینا برا شبیه سازی هستن یا در عمل هم کاربرد داره؟؟؟؟؟ :redface:
    آخه تو یکی از کتابام خوندم ک گفته بود تاخیر(انتقالی) فقط در نرم افزار شبیه ساز کاربرد داره

سوال3 : (بازم تو کتاب نوشته بود :mrgreen ....من متوجه نشدم اصلا :angry: :angry: :angry:......
    تاخیر لیختی : پالس های میله ای رو فیلتر میکنه
    تاخیر انتقالی : پالس های میله ای رو فیلتر نمیکنه

حالا این یعنی چی؟؟؟
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

پاسخ : فرق تاخیر لختی و انتقالی و دلتا در fpga ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.

در فایل زیر انواع تأخیرهای شبیه سازی با مثال توضیح داده شده:
    دانلود

به طور خلاصه:
    تأخیر اینرسی (Inertial Delay): تغییرات پالس ورودی که کمتر از این میزان تأخیر باشه روی خروجی اثر نداره مثلاً در صورتی که تأخیر 10ns در شبیه ساز به صورت زیر باشه:
    [code=vhdl]b <= not a after 10 ns;[/code]
    در صورتی که در فاصله 10ns یا کمتر مقدار a از 0 به 1 و دوباره به 0 برگرده، 1 شدن ورودی دیده نمیشه و روی خروجی اثر نداره، همچنین اثر خروجی 10ns بعد از تغییر ورودی دیده میشه.

تأخیر انتقالی (Propagation Delay): اثر خروجی بعد از این میزان تأخیر از ورودی دیده میشه (ولی خاصیت اینرسی نداره و تغییرات کوچکتر از میزان تأخیر رو هم میبینه).
    [code=vhdl]b <= transport not a after 10 ns;[/code]

تأخیر دلتا: برای شبیه سازی فرایندهای همزمان(Cuncurrent) استفاده میشه. این نوع تأخیر فرض میشه که مقدارش از نظر تئوری صفره ولی ترتیب داره، یعنی خروجی گیتی که به ورودی نزدیک تره زودتر از گیت بعدی تغییر می کنه.

مثالها رو در فایل پاورپوینت بالا ببین.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

دمت گرم :redface:
      ببین درست میگم یا نه

تاخیر اینرسی : طول پالس a باید حداقل 10ns باشه تا در خروجی قرار بگیره.......طبیعی هستش که وقتی نرم افزار به این خط برسه 10ns ثانیه صبر میکنه(تا ببینه پالس a جداقل طول پالس رو داره یا نه) و بعد مقدار a رو میده به b....با توجه به عکس زیر میشه فهمید 10ns حداقل مقدار است.( :mrgreen

درست فهمیدم؟؟؟؟؟

تأخیر انتقالی : تو این نوع تاخیر کاری نداره که طول پالس a چقدر هستش.......فقط اینجا 10ns صبر میکنه و بعد مقدار a رو میده به b
      درست فهمیدم؟؟؟؟؟

تاخیر دلتا : اینو تقریبا متوجه نشدم......یعنی مدت زمان های علاف شدن گیت ها برای رسیدن پالس بهشون؟؟؟؟

[hr]

داداش این جواب سوال 2 رو هم لطف میکنی بگی
      (
      سوال2 : اصلا اینا برا شبیه سازی هستن یا در عمل هم کاربرد داره......یعنی اگه برنامه رو بریزیم تو تراشه 10ns صبر میکنه؟؟؟؟؟
      )
      آخه بنظرم بحث مهمی هستش....دیتاشیت lcd کاراکتری رو میخوندم....اگه اشتباه نکنم نوشته بود مثلا فلان پایه اگه بهش پالس میدی باس یه حداقل طولی داشت باشه(مثلا 100ns ) که باس با این 3 تا تاخیر این کارا رو انجام داش........یا این که روش دیگه ای هست؟؟؟؟

سوال3 : مثلا کاری که تو avr میکردم این بود که ماژول و lcd واین جور چیزا رو باهاش راه مینداختم........پروژه هایی این چنینی باهاش انجام میدادم
      حالا تو fpga چه جور پروژه هایی میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟
      چون یکی از انحمن ها یکی گفته بود مثلا راه اندازی lcd با fpga کار زیاد درستی نیست.......وقتی میشه راحت با Avr راش انداخت چرا بخوای با fpga راش بندازی(که به نظرم تا حدودی درسته)

دیدگاه

اون تبلیغاته رو میبینم میره رو اعصابم :redface:.......طرف پول میده میره دوره های fpga شرکت میکنه سریع هم یاد میگره ...اون وقت من مجبورم 2 تا کتاب بخرم و بخونم(به علت ناقص بودن یه کتاب میرم یه کتاب کامل تر میخرم) و اگه سوالی هم داشته باشم نه تو دانشگامون(نه استاد و نه دانشجو) و نه تو شهرمون کسی نیست که سوالم رو جواب بده......ولی اونی که کلاس میره از استاده هر موقع بخواد یه نفر هستش ، سوالاش رو میپرسه و ما باس سوالمون رو اینجا مطرح کنیم و منظر باشیم یه نظر لطف کنه و بهمون جواب بده وگرنه سوالمون رو نمیتونیم جوابش رو پیدا کنیم

جی بگم والا....شانس گ ما هستش دیگه :cry:

البته درسته که میگن خواستن توانستن هست :mrgreen:.....ولی اون یارو سریع یاد میگیره ولی من باید خودمو جر بدم تا یاد بگیرم :redface:......تازه مگه کتابایی که هست(حالا کاری ندارم که ماشاالله کپی هم دیگه هم هستن) در چه سطحی توضیح دادن.....اومدن برنامه نویسی vhdl رو گفتن+ چند تا مثال.......ولی وقتی عنوان هایی که تو این کلاس های آموزشی قراره تدریس بشه رو میبینم ..... قلبم وایمیسته .....میگم خدا این مباحث اصلا تو کتابا تو pdf ها و تو مطالب توی سایت ها من ندیدم.........اینا رو من پس از کجا یاد بگیرم ؛ اینجاس که یه لحظه اصلا نا امید میشم....حالم برا چند ساعت بد میشه اعصابم خورد میشه........:angry:

خبرمرگمون هم انگلیسمون خوب نیست حداقل از منابع انگلیسی استفاده کنیم.....(یه ماه دانشگاه یه ماه خونه......چطوری انگلیسی کارکنم آخه :angry

دیدگاه

در مورد تأخیر دلتا، هر گیت تأخیر خیلی کمی داره که فرض می کنیم مساوی یک دلتا باشه. وقتی ورودی از صفر به یک تغییر می کنه به اندازه 4 دلتا طول می کشه تا خروجی C عوض بشه که مراحلش توی شکل اومده. لازم نیست نگران این تأخیر باشی، خود نرم افزار کارها رو انجام میده.

این تأخیرها برای شبیه سازی هستن، سخت افزاری که به FPGA وصل می کنی و قراره باهاش تبادل دیتا داشته باشه تأخیرهایی داره که اگه میخوای عملکرد اون سخت افزار رو شبیه سازی کنی لازمه که این تأخیرها رو هم در نظر بگیری. در مورد تأخیرهای داخلی FPGA هم نیازی نیست کاری انجام بدی چون خود نرم افزار این کارها رو انجام میده مثلاً شبیه سازی Post Route همه تأخیرها رو در حالت دقیق و یا بدترین حالت در نظر میگیره و در صورتی که مشکلی از بابت تأخیرها به وجود بیاد میتونه نشون بده.

شما چرا نمیتونی بری کلاس؟
          من هم کلاس نرفتم و خودم عملی کار کردم، البته کلاس خیلی خوبه ولی منظورم اینه که بدون کلاس هم میشه کار کرد.
          موفق باشی.
          لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
          لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
          با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
          اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
          یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

باسلام
            اشکال اینجاست که سیستم اموزشی بد هست شما منتظر هستید یک معلم به شما چیزی اموزش دهد
            بخاطر همین همیشه عقب تر هستید.
            مشکل زبان هست باید اون مشکل رو اول حل کنید.
            بنده هم کلاسی نبود ترجمه فارسی نبود ولی خوب بلاخره جوینده یابندس.
            همه دوستان که دارند کار میکنند زحمت کشیدند و فقط با یک کلاس دوکلاس به سطح مناسب نرسیدند.
            صبور باشید :applause:

دیدگاه

والا من خودم میخونم ... حرفم اینه که طرف بره کلاس سریعتر و چیزای بیشتری یاد میگیره...وگرنه من خودم AVR رو تکی خوندم یاد گرفتم(^_^)......FPGA هم برنامه نویسیش رو تقریبا میشه گفت بلدم و دارم رو نرم افزارا کار میکنم و......
              در ضمن فعلا دارم کتاب داستان های انگلیسی میخونم......کلاس زبان که وقت نمیشه برم......حالا نمیدونم با خوندن این کتاب داستان بعدا میتونم دیتاشیت ترجمه کنم یا نه o_O

ولی در کل انگلیسی آدم بلد باشه کارش خیلی سریع راه میوفته.....
              با هر قطعه ای بخوای کار کنی....اگه بتونی دیتاشیتش رو بخونی و بفهمی...سه سوت میتونی قطعه رو راه اندازی کنی و...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X