اگه منطورت lcd tft هستش من با avr راش انداختم.....برا fpga باس یا کتابخونه براش پیدا کنی یا این که دیتاشیتش رو دانلود کنی و بخونی....
مثلا میگه اگه این پایه و اون پایه رو فعال کنی...lcd روشن میشه...اگه اون کار رو کنی lcd میره تو مد write و...
ok?
مثل lcd کاراکتری......lcd کاراکتری که راه انداختی؟
آره،از کد خود برد استفاده کردم ولی برنامشو که نگاه کردم،درگیر این جور چیزا نشده بود.من خودم با arm راه انداختم.ول با fpgaنمیدونم چجوری میشه.نمیدونم برای راه انداختن tftباfpga،کتابخونه ای وجود داشته باشه یا نه...
FPGA بیشتر برای کارهای پردازشی و محاسباتی استفاده میشه و به ندرت ممکنه مستقیماً برای راه اندازی قطعاتی مثل LCD به کار برده بشه به همین دلیل کتابخانه برای LCD نداره. شما دو راه دارین یا یک قطعه واسط مثل میکرو یذارین بین FPGA و LCD که کار درایو کردن LCD رو میکرو انجام بده و یا خودتون با توجه به دیتاشیت برنامه بنویسید که زیاد توصیه نمیشه. لینک مرتبط
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
اخوی لینک خرابه(برا من باز نمیشه)
---------------------------------------
یه سوال در مورد پردازش تصویر
FPGA از دوربین اطلاعات رو میگیره.....تو LCD نشون میده و اطلاعات رو به PC هم میده......تو PC توسط نرم افزار ها و برنامه نویسی ها ( اون طوری که فهمیدم OpenCV برا پردازش تصویر تو PC هستش) تصاویر(اطلاعات) رو پردازش میکنم......و مثلا تو OpenCV میگیم که آقا اگه آدم رد شد به FPGA این موضوع رو بگو و FPGA دستور مورد نظر ما رو اجرا میکنه(مثلا یه بوقی زده میشه)
البته میشه وقتی اطلاعات رو به PC میدیم.....تو PC هم نمایش بدیم و دیگه از LCD استفاده نکنیم
دیدگاه