بازم سلام خدمت دوستان :mrgreen:.....مزاحم همیشگی دوباره سوال داره :redface:
من تو برنامم یه loop دارم که برنامه بهش گیر داده و ارور زیر رو میده....
اون طوری که تو سایت پشتیبانی xilink دیدم جواب این طور بود که :
1) ابتدا فایل با فرمت xst رو پیدا کرده(در نسخه های بالای 8.1 داخل پوشه کدهای پروژه و نسخه های پایین 8.1 داخل پوشه projnav__ که در محل کدهای پروژه قرار داره)
2) یه کپی از این فایل گرفته و در جایی نگه میداریم(بکاب :mrgreen
3) فایل با فرمت xst رو با نوت پد باز کنید و قبل از کلمه run کد زیر رو بزارید....
[code=asm]set -loop_iteration_limit 256[/code]
این قسمتش رو من متوجه نمیشم چی میگه.....کسی متوجه منظورش میشه؟؟؟
اینم از لینکی که من جواب این ارور رو پیدا کردم
http://www.xilinx.com/support/answers/18429.html
من تو برنامم یه loop دارم که برنامه بهش گیر داده و ارور زیر رو میده....
کد:
ERROR:Xst:1312 - Loop has iterated 64 times. Use "set -loop_iteration_limit XX" to iterate more.
1) ابتدا فایل با فرمت xst رو پیدا کرده(در نسخه های بالای 8.1 داخل پوشه کدهای پروژه و نسخه های پایین 8.1 داخل پوشه projnav__ که در محل کدهای پروژه قرار داره)
کد:
1. Look in the "_projnav" directory for the ".xst" file for your project.

کد:
2. Copy this file to the main project directory (so it will not be overwritten by Project Navigator).
[code=asm]set -loop_iteration_limit 256[/code]
کد:
3. Then add the line (as shown below) before the "run" command. For example, if you want to iterate a loop 256 times, add the following before the "run" command: <code> set -tmpdir __projnav set -xsthdpdir ./xst set -loop_iteration_limit 256 run -ifn top.prj -ifmt mixed -ofn top -ofmt NGC ... </code>
این قسمتش رو من متوجه نمیشم چی میگه.....کسی متوجه منظورش میشه؟؟؟
کد:
To run your project through XST, open a command window, navigate to the project directory and run XST on this modified ".xst" file as follows: <code> xst -ifn <project>.xst </code> To continue working in ISE, you must create a new NGC-type project and use the recently created <project>".ngc" file as the source.
اینم از لینکی که من جواب این ارور رو پیدا کردم
http://www.xilinx.com/support/answers/18429.html
دیدگاه