اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب موضوع تحقیق و نحوه شروع پردازش تصویر با FPGA ؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب موضوع تحقیق و نحوه شروع پردازش تصویر با FPGA ؟؟؟؟

ممنون از شما...پس من برم این 2 تا کتاب رو بخرم
    http://ketab.ir/modules.php?name=News&op=pirbook&bcode=158 5296&cou=

http://ketab.ir/modules.php?name=News&op=pirbook&bcode=176 6685&cou=
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadspot
      سلام
      آقای whomanxan نظر شما در مورد دوره ی میفرمایید
      https://www.coursera.org/course/digital
      والا بنده حقیر تر از این هسنم که بخوام راجع به دورهای نظر بدم
      ولی این ذوره از پایه یاذ میده(سیگنال سیستم) و به نظر من اگر کسی بخواد چیزی را مفهومی و خوب یاد بگیره خوبه با توجه به سر فصلهایی که داره و سر فصلها هم تقریبا سر فصلهای کتاب آقای گنزالس است و در ضمن دوستان image processing با video processing اتصلا فرق نداره :surprised:
      چون هر video شامل فریم هایی هست که همون ها image هستند. یک مقدار الگوریتم کار متفاوت تر است چون ما چند فریم داریم و در کل کار ما video processing است (تشخیص رهگیری . . . )
      و کلا این دوره تمام شاخه های image processing کار میکنه تا این که فرد بر حسب علاقه ضمینه کاریشو مشخص کنه
      اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
      لبیک یا علی (ع)
      لبیک یا حسین (ع)
      لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
      لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)

دیدگاه

سلام
        من یک توصیه ای به شما میکنم از تجربیات خودم. اینکه R&D برای R&D نکنید. اگر میخواهید چیزی یاد بگیرید بشینید خونه کار با هدف نا مشخص داشته باشید اولش خوب پیش میرید اما کم کم سرد میشید. پیشنهادم اینه بگردید یک جای مرتبط با کاری که میخواهید یادبگیرید پیدا کنید. برید به صورت رایگان و کارآموزی اونجا کار کنید. مطمئنا تفاوت بسیار بسیار عمده ای با آدمی که تو خونه داره کار یاد میگیره پیدا خواهید کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariahope
          R&D برای R&D نکنید.
          R&D یعنی تحقیق و توسعه...اگه اشتب نکنم.....ولی R&D برای R&D یعنی چی؟؟؟؟ :cry: :cry: :cry: میدونم خیلی تعطیل هستم...شما به بزرگی خودتون ما رو عفو کنید :mrgreen:

اگر میخواهید چیزی یاد بگیرید بشینید خونه کار با هدف نا مشخص داشته باشید اولش خوب پیش میرید اما کم کم سرد میشید. پیشنهادم اینه بگردید یک جای مرتبط با کاری که میخواهید یادبگیرید پیدا کنید. برید به صورت رایگان و کارآموزی اونجا کار کنید. مطمئنا تفاوت بسیار بسیار عمده ای با آدمی که تو خونه داره کار یاد میگیره پیدا خواهید کرد.
          والا کلاس ملاس های توی تهران 500 تومن برا پردازش تصویر میگیرن....ما هم که بچه پولدار :cry:.......باس بشینیم خودمون یاد بگیریم....
          یعنی شما میگید برم جایی کار آموزی؟؟؟ یعنی اونجا پردازش تصویر رو یاد میگیرم؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo:
          (من چی فکر ها در مورد کار آموزی که نمیکردم :mrgreen:....)
          میگم شما جایی رو سراغ ندارید؟؟؟؟
          من چطور باید همچین جاهایی رو پیدا کنم؟؟؟؟
          تا حالا از این کارا نکردم....کار آموزی رو میگم.....تو روزنامه همشهری بگردم یعنی؟؟؟ :redface:

دیدگاه

منظورم از R&D برای R&D این هست که یک کار نو رو دارید یا دمیگیرید که یک طرح نو رو انجام بدید. یعنی پایه کارتون هم R&D هستش و تجربه ای ندارید.
            من هیچ جا نگفتم کلاس برید!!!!
            بله جاهای زیادی هست. شما سرچ کنید. زیاد هستند کسانی که بخواند حتی یکسری گفتند کارآموز میخوان بعضی جاها هم نگفتم اما بگید استقبال میکنند. چون یک کار برد برد هستش قطعا.
            بله کار آموزی فوق العاده میتونه تاثیر گذار باشه اگر روندش تغییر کنه.
            زمینه های کاری مختلفی وجود داره که میتونید برید و یاد بگیرید ترجیحا نزدیک باشه به هدفتون نیاز نیست دقیقا همون باشه.
            موفق باشید.

دیدگاه

میگم لینک زیر(کتاب های مربوط به پردازش تصویر) رو که میدیدم با matlab---با opencv با c با c# کتاب داشت.....کدومش رو بخرم من....موندم.....میخوام هم پایه ای کار کنم و هم با بهترن چیز کار کنم........و هم به علت بودجه کم ، میخوام بهترین کتاب رو بخرم ^_^
              http://ketab.ir/modules.php?name=News

چون c# از c بهتره(تا جایی که با اطلاعات ناقصم میدونم) و opencv هم از matlab بهتره(اون طوری که یکی از دوستان میگفت) اما اینجا بچه ها میگن برم سمت کتاب گنزالس(مطلب) و کتاب پردازش تصویر با c

یکم دودل شدم.......میشه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن بازم ^_^

دیدگاه

قرار نیست کتاب گونزالز رو خندی دیگه بشی حرفه ای !!
                کتاب گونزالز دید میده بهت، یاد میگیری اصلا قراره چه کاری انجام بدی و ...
                نظر خودم در مورد کارآموزی : شما باید یک حداقلهایی رو بلد باشی، یعنی مثلا بدونی کانولوشن یعنی چی ، بفهمی فرکانس تو پردازش تصویر چه معنی داره، پردازش سیگنال رو کمی بلد باشی اونوقت همزمان بهت یاد میدن و در حین یادگیری هم براشون کار انجام میدی. وگرنه هیچ شرکتی نمیاد از صفر بهت پردازش تصویر یاد بده.
                به جای اون کتابای فارسی، شروع به خوندن همون کتاب گونزالز کن، چون اصطلاحات فنی اکثرا معنی فارسی ندارند و یا تکرار می شوند.

open CV و #C برای کسایی هست که پایه پردازش تصویر رو میدونن نه کسایی که تازه میخوان شروع کنند. یک کسی بلد نیست با C و یا بسکام کد بزنه، چطور میشه بهش AVR یاد داد ؟ اول باید C یا بسکام رو یاد بگیره، بعد بیاد کد بزنه. شما هم اصطلاحات رو بلد نیستی، چیزی از پردازش سیگنال نمی دونی، میخوای مستقیم بری با #C کد بزنی ؟
                پ.ن. ناراحت نشی از حرفام. هر چی رو اصولی بری جلو، بهتر به نتیجه می رسی.
                پ.ن. اگر فکر میکنی شرکتی میاد و بهت پردازش تصویر با FPGA رو یاد میده به عنوان کارآموزی باید بگم اینجا رو با خارج اشتباه گرفتی. وقتی واحد کارآموزی داری، شرکتا نهایت سعیشون رو می کنند تو چیزی یاد نگیری !!
                ---------
                .
                .
                ...........

دیدگاه

قانع شدم داش محسن....
                  برا کار آموزی سایت چند تا شرکت که د این زمینه کار میکنن رو به دست ابردم....بیشترشون تو کار تولید هستن....نمیدونم اصلا تو کار آموزش و از این جور حرفا برا کارآموزا هستن یا نه.....از هر کی میپرسم میگه کارآموزشی یعنی خر امالی ^_^

ولی ما پایمون رو قوی میکنیم و بعد میریم سراغ کارآموزشی و از این جور حرفا.....به نظر خودم هم فعلا کم زوده و باس بره تو مرحله بعدی....

تو دانشگو یه درس سیگنال بهمون درس دادن....امیدوارم اینجا به کارم بیاد ^_^

ا===============================ا
                  از دو تا کتاب زیر پس گنزلس رو بخرم دیگه یا اون یکی رو هم بخرم؟؟؟؟ یا بزارم اول گونزالس و بعد اون یکی؟؟؟ چون میخوام برم تهران نمیخوام بعدش پشیمون بشم که چرا.....راه دوره و زبون روزه... ^_^

دیدگاه

از دو تا کتاب زیر پس گنزلس رو بخرم دیگه یا اون یکی رو هم بخرم؟؟؟؟ یا بزارم اول گونزالس و بعد اون یکی؟؟؟ چون میخوام برم تهران نمیخوام بعدش پشیمون بشم که چرا.....راه دوره و زبون روزه... ^_^
                    ببین گونزالز کتابی نوشته که مرجع پردازش تصویر تو دانشگاه های ایران هستش. من ترجمش رو نخوندم و نمیدونم خوبه یا بد ؟
                    تو لینکایی که داده بودی رفتم، کتاب گونزالز رو جعفرنژاد ترجمه کرده که آدم معروفیه. در ضمن چون تو میخوای پردازش تصویر رو از پایه شروع کنی، بعد بری روی FPGA کار کنی، به نظرم همون کتاب گونزالز (ترجمه قمی) رو بگیر.
                    ---------
                    .
                    .
                    ...........

دیدگاه

من هم علاقه زیادی به یادگیری پردازش تصویر داشتم با کمی تحقیق و پرس و جو متوجه شدم کار آسونی نیست ولی مهم تر از همه وقته زیادیه که باید
                      صرفش کنید.زمانی که یکی از اساتید گفت باید دو سال کلاس هاش را برم تا فقط تئوری سیگنال(DSP) را یاد بگیرم اولش خندیدم ولی بعد فهمیدم حق با ایشونه.مسئله دوم اینه که پردازش تصوییر سخت افزاری(با FPGA) خیلی مشکل تر(و البته خیلی سریعتر) از پردازش تصویر نرم افزاریه.
                      همش به این بستگی داره که شما چه انتظاراتی از خودتون دارید کما اینکه بسیاری از دوستان با سری موازی کردن چند تا بلوک هم تصویری را روی
                      نمایشگر نشون دادن،ولی اینکه داخل این بلوک ها چی میگذره خدا عالم است.
                      پردازش تصویری هست که اسلحه را تو جیب طرف بر ملا می کنه،پردازش تصویری هم هست که یه انیمیشن را روی TFT به نمایش درمیاره.
                      الکترونیک فقط ترانزیستور نیست...موفقیت فقط الکترونیک نیست...زندگی فقط موفقیت نیست.

دیدگاه

سلام
                        مهندسی برق سخترین رشته است و سخترین گرایش آن مخابرات و باز سخترین گرایش مخابرات تجزیه و تحلیل سیگنال است که حرفه ای آن می شود پردازش تصویر که همان سیگنالهای دوبعدی است پس اگر به این رشته علاقه دارید بدانید که یکی از سخترین و به روز ترین مبحثهای دنیا رو می خونین که هر باز تو خوذ همین پردازش تصویر کلی رشته است
                        یک بار گفتم بازم میگم اگه واقعا می خواین این کاره بشی باید اولا حتما درسهای ریاضی . ریاضی مهندسی. تجزیه و تحلیل سبگنالها و سیتم ها و تجزیه و تحلیل سیگنالهی دیجیتال و پردازش تصویر رو پاس کرده باشید و یا خوب یاد داشته باشید تا تئوری اولیه را خوب یاد بگیرید بعد برید سر کد نویسی یا اینکه fpga یا opencv اینا چین که باز اینها اوایل کار هستند
                        البته دوستان زیادی پردازش تصویر کار کردند ولی مثلا یک edge پیدا میکنند یا یک enhancment خواص میدن با تابع های آماده مطلب در واقع نمیدونن دارن پی کار میکنن مثل کسی که فوتوشاپ با متلب کار میکنه ولی این افراد هیچ موقع پردازش های سنگین مثل tracking یا sift ویا . . . نمیتونن انجام بدن و نو آوری نمیتونن بدن پون ماهیت قضیرو نمیدونن پس اگه تا این حد می خوای یاد بگیری نمی خواد سراغ درس بری ولی اگه می خوای نو آوری و در سطح جهانی کاری انجام بدی بایذ از پایه شروع کنی
                        و اینو بدونین درست سخته ولی نشد نداره و کار روز دنیا است و کشور هم نیاز به شما خلاقان جوان داره
                        یا علی (ع) :smile:
                        اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
                        لبیک یا علی (ع)
                        لبیک یا حسین (ع)
                        لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
                        لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
                          قانع شدم داش محسن....
                          برا کار آموزی سایت چند تا شرکت که د این زمینه کار میکنن رو به دست ابردم....بیشترشون تو کار تولید هستن....نمیدونم اصلا تو کار آموزش و از این جور حرفا برا کارآموزا هستن یا نه.....از هر کی میپرسم میگه کارآموزشی یعنی خر امالی ^_^

ولی ما پایمون رو قوی میکنیم و بعد میریم سراغ کارآموزشی و از این جور حرفا.....به نظر خودم هم فعلا کم زوده و باس بره تو مرحله بعدی....

تو دانشگو یه درس سیگنال بهمون درس دادن....امیدوارم اینجا به کارم بیاد ^_^

ا===============================ا

اگه کار آموزی نرفتی با من تماس بگیر. خیلی خوب میشه که کارآموزی و پروژه تو توی یک راستا تعریف کنی.
                          برد پردازش تصویر هم در اختیارت می ذارم.
                          مهم نیست که کجایی هستی، چه رنگی هستی، به چه زبونی حرف می زنی. مهم اینه که انسان باشی.
                          http://baranelec.mihanblog.com/
                          آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند...

دیدگاه

وااااای این کتابا که ترجمه هستن. اصلا طرفشون نرو
                            کتاب اصلی گنزالس رو کتاب فروشی روبروی ایستگاه brt انقلاب داره یا حداقل 4 سال پیش داشت
                            مهم نیست که کجایی هستی، چه رنگی هستی، به چه زبونی حرف می زنی. مهم اینه که انسان باشی.
                            http://baranelec.mihanblog.com/
                            آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X