اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درباب خرید و شروع و انجام پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی درباب خرید و شروع و انجام پروژه

سلام خسته نباشید
    بنده تازه با انجمن شما آشنا شدم
    واقعا انجمن پرباری دارید...تبریک میگم
    والله تازه امروز پروژه کارشناسیمو برام تعریف کردن و قرار است یک پردازنده گرافیکی با اسپارتان 3 ایجاد کنیم که بار آرم و مانیتور در ارتباط باشد و در انتها به خورد یک سیستم صنعتی بدیم.
    اولین قدم ساخت این پردازنده گرافیکیه... :agree:
    خب من خیلی مبتدیم در fpga... :sad:
    به اندازه ای که فقط چند تا برنامه کوچیک در آزمایشگاه نوشتیم با ise و پروگرام کردیم و...همین
    میخواستم مزاحمتون بشم و چندتا سوال از خدمت اساتید بپرسم
    1- از کجا شروع کنم تو این زمینه(البته منظورم این نیست که بگید برید مثلا فیلم های استاد صدر رو ببینید...منظورم اینه روی چه بخشی از fpga لازمه مسلط بشم برای این پروژه)
    2- کی اقدام به تهیه سخت افزار کنم؟
    3- بهتره هدر برد بگیرم یا برد آموزشی یا اصلا بیاد خودم بسازم...!؟؟(درصورت پیشنهاد خرید لطفا نوع مناسب کار من نحوه خریدشو بهم بگید)
    کلا دوستان خیلی ممنون میشم هر اطلاعاتی در این زمینه دارند بهم بدن و راهنماییم کنند چکار کنم...
    اگر نمونه پروژه ها یا مقاله ها یا... دارند که تو این زمینه کمکم میکنند خوشحال میشم بهم بدید...
    خیلی ممنون از وقتتون

پاسخ : راهنمایی درباب خرید و شروع و انجام پروژه

سلام.
    منظورتون از پردازنده ی گزافیکی چیه؟یعنی تصویر و ایتا رو نمایش بده؟؟؟؟
    راجع به برد به نظرم اگه خودتون بزنین تجربه ی خیلیی خوبی میشه,اگرم خواستید میتونین از برد های آموزشی استفاده کنین,ولی اولی بهتره :agree:
    من خودم همین یکی دو روز پیش اولین بردمو زدم البته هنوز لحیم نکردم ببینم کار میکنه یا نه!!ولی توی برد زدن خیلی چیزا یاد میگیرین,ولی ممکنه کارتون کند پیش بره دیگه....
    اگر پروژتونو یکم بیشتر باز کنین منابع میتونم بهتون پیشنهاد بدم...

دیدگاه

بله منظور از پردازنده گرافیکی اینه که که بتوانیم تصاویر بر روی مانیتور نمایش دهیم...
      ببینید چیزی که استاد به من گفتن این بود که فعلا یک پردازنده گرافیک ساده فعلا طراحی کن که بعدا بیایم ورودی از arm بگیرید و نتایج را روی مانیتور نمایش دهد(به عبارت دیگر اینجا FPGA اینجا واسط بین ARM و مانیتور باشد-البته به گفته استاد مربوطه از FPGA استفاده میکنیم که به شکلی کار ما یه جورایی قفل گذاری شده باشد که کسی کپی نکند وگرنه با میکرو هم میشد...)
      البته مسلما در انتها میخواهیم خود آرم سیگنال های ورودی اش را از یک دستگاه صنعتی دیگری بگیرید...(مثلا سنسور ایکس)
      با توجه به این بحث ها من برداشت میکنم منظور استاد از پردازنده گرافیک نمایش اشکال و نهایت اعداد و حروف بر روی صفحه نمایش باشد ومسلما انتظار ندارد مثلا ورودی fpga ما(منظور همان پردازنده کارت گرافیک) مثلا یک دوربین باشد که روی مانیتور فیلم را نمایش دهد....که فکر کنم نسبت به نمایش اشکال کار بسیار دشوار تری باشد...
      ولی چیزی که فعلا مهمه همین طراحی پردازنده کارت گرافیک با FPGA میباشد که از شما میخواهم لطف کنید راهنماییم نمایید...
      برای ساخت فکر نمیکنید یکم برای من که یک دانشجوی کارشناسی هستم کار دشواری باشد...
      منظور طراحی مدارش و اون قضیه لحیم کاریش( که برای خود FPGA عذابی باشه برای خودش ) و تحلیل و بقیه موارد...؟
      اگر فکر میکنید از یک داشنجوی کارشناسی برمیآید لطف میشه چند مدار و یا پزوژه یا کتاب در این باره بهم پیشنهاد نمایید
      برای برد آموزشی میتوانید یک نمونه که مناسب کارم باشه بهم پیشنهاد بدید...
      در مورد اصل پروژه که همون طراحی پردازنده هم لطفا راهنماییم نمایید
      ممنون

دیدگاه

من خودم دانشجو کارشناسی ام !!!!تازه سال آخرم نیستم!
        با یکم سختی میشه زدش..
        منبع به نظرم واسه شروع کتاب دکتر رضی دانشگاه تهران خوبه...
        بعد اون کتاب wiley fpga prototyping
        خیلی خوبه,کامل راجع به گرافیک و تصویرو اینا بحث کرده من خودم میخام یخونمش.....
        راجع به زدن برد لحیمش یکم سخته یکی دو روز زمان میبره,ولی طراحیشو اینا به خودت بستگی داره دیگه که چقد به آلتیوم مسلط باشی و طراحی fpga مسلط باشی,مثلا من از عید میخواستم یه cpld یزنم(آهیچی بلد نبودم!) تا شروع کردمو یاد گرفتمو ... تصمیمم عوض شد که spartan 3 بزنم تویه یکی دو هفته با تایم امتحانا و پروژه های دیگه زدمش(هنوز سلامتیشو تست نکردم!!)

دیدگاه

کتاب دکتر رضی که برای avrهست؟؟؟؟!!! چه ارتباطی به fpga داره؟
          برای طراحی برد میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم؟

دیدگاه

نه بابا,یه کتاب vhdl هم داره,من خودم خوندمش!!
            برای شروع به نظرم در درجه ی اول به آلتیوم مسلط شین و مثال هایی از برد های fpga توی همین سایت هست(config fpga) اگرم خواستید من میتونم بردمو براتون upload کنم توش vga هم گذاشتم....

دیدگاه

ISE برای اسپارتان بهتر نیست کار کنم؟
              گر پلود کنید که لطف بزرگی در حقم میکنید
              :applause:

دیدگاه

ise که اسم نرم افزارشه که..
                اسم زبونش vhdl هستش....
                خود کار با نرم افزار زیاد کاری نداره,بیشتر خود زبونش مهمه....
                البته هنوز بردو تست نکردم ولی به نظرم کار کنه...
                upload که بلد نیستم میخوای ایملتو بده واست میل کنم....
                چن نکته ی طراحی رو البته من رعایت نکردم که بعد زدن pcb فهمیدمشون.اگه خواستی برنی بهت میگم....

دیدگاه

زبون که با vhdl آشنا هستم ولی قصد دارم Verilog کار کنم
                  ایمیلم haftta@yahoo.com
                  بیشتر قصد دارم چند نمونه برد ببینم که برای طراحی چه چیز هایی واجبه و نیازه بهش اضافه کنم
                  بیشتر میخوام چندنوع ببینم که آشنا بشم با شیوه های مختلف مثلا برای یک هدر برد امکانات اولیه چیه یا منبع تغذیشو چجوری میسازن و رم چجوری ارتباط میدن و...
                  برا همین میخوام از دوستان بردی زدن یا جایی توی نت دیدن بهم بگن
                  راستی برای pcb این که اصلا روی ساخت دستی(روش اتو اینا)فکر نکنم دیگه؟بدم بیرون برام بزنم؟
                  بخاطر مساءل ماسک و آبکاری و فشرده بودن خطوط ارتباطب میگم...
                  درضمن برای چاپ پی سی بی با کیفیت خوب هم توی آبکاری و ماسک که قیمتشم مناسب باشه جایی رو توی نت سراغ دارین؟
                  ممنون

دیدگاه

دستی که اصلا نمیشه....
                    حتی جاهایی که برد میزنن باید دقت خوبی داشته باشن
                    کوثر مدار به نظرم خوب هستش و قیمتش مناسبه من خودم اینجا زدم....
                    ولی اگه دقت بیشتر میخوای آلفا مدار بهتره ولی گرونتره....

دیدگاه

ممنون
                      بازم دوستان چیزی که بدرد من میخوره از پی سی بی و کتاب و روند طراحی داشتن بهم اطلاع بدن
                      ممنون از شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X