اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشخصات دوره های اموزشی fpga خوب چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشخصات دوره های اموزشی fpga خوب چیه؟

تمام کلاس های من کاملا عملیه. نه با پرتیوس نه برد اموزشی
    دانشجو قطعه میگیره میاد سر کلاس با قطعات خودش کار میکنه.
    فقط FPGA رو برد ساختم اونم به شکل جدیدی چون دانشجو نمیتونه FPGA رو برد برد بزاره
    مدارک مجتمع فنی هم که اعتبار خودشو داره و قابل تبدیل به مدرک بین المللیه و با مدرک شعبه I-TECH دبی صادر میشه
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
      تمام کلاس های من کاملا عملیه. نه با پرتیوس نه برد اموزشی
      دانشجو قطعه میگیره میاد سر کلاس با قطعات خودش کار میکنه.
      فقط FPGA رو برد ساختم اونم به شکل جدیدی چون دانشجو نمیتونه FPGA رو برد برد بزاره
      مدارک مجتمع فنی هم که اعتبار خودشو داره و قابل تبدیل به مدرک بین المللیه و با مدرک شعبه I-TECH دبی صادر میشه
      سلام
      قیمت دوره چقدره؟یه عکس از بوردتون بزارید -این بورد چند لایه است

دیدگاه

اگر میخای درست یاد بگیری و بعد از یاد گیری هم بهت مدرک معتبر بدن فقطو فقط سازمان آموزش فنی و حرفه ای
        همه جور دوره الکترونیک داره آرم اف پی جی ای و غیره اساتیدش هم اساتید خوبی هستن
        مجانی هم هست یه دورشو برو بعد که پایه ایشو یاد گرفتی برو جاها دیگه

این سایت یه دونشونه LPCARM.ir

دیدگاه

سلام و عرض ادب

میخواستم بپرسم ک آموزش fpga سرفصل های مشخص داره؟

یا دوره های مختلف ب تشخیص اساتید متفاوته

کسی از میون شما دوره های علم و صنعت آوا رو رفته؟

سرفصل هاش بنظرتون چطوره؟

اساتیدش کسی ک از صفر میخواد شروع کنه رو خوب پشتیبانی میکنن تا ب بازار کار برسه؟

دیدگاه

مجتمع فنی سرفصلارو که نزده؟!

بعد اگه کسی میخواد خصوصی بگیره به نظرم مشخص کنه چی میخواد یاد بگیره نیاد 10 جلسه بگزره هنوز داره زبون بخونه

زبونم حتما چیزی که شرکتها در حال حاضر دارن استفاده میکنن سعی کن بلد شی vhdl

الان شرکتای بزرگ بصورت یکپارچه از vhdl استفاده میکنن اگر غیر این هست نظر بدید

البته این یک نظر شاید یکی با وریلاگ پیشرفتش بیشتر باشه

البته این در مورد ایران شاید جاهای دیگه چیز دیگه ای استفاده کنن مثلا دکتر صدری خودشون وریلاگ بلد به هم این زبون رو پیشنهاد میده

در کل هر کلاسی که میخوای بری ببین اگر اون کلاس رو بری اخرش چه کاری میتونی انجام بدی الان صنعت و اوا فکر کنم بعد از دوره های اولیه تازه کار برا راه اندازی ic رو یاد میدن بعد از اینکه 1 ملیون خرج کردی

الان اکثر دوره هایی که میبینم کار با ابزارو یاد میدن مثل کسی که فقط ابزار منبت کاری رو به شما میده فوت و فن با شماست

حرفه ای شدن تو هر کاری حوصله میخواهد

دوره هایی که ادم میبینه 4 5 ساعته هست به نظر من بیشتر از سه ساعت زیاد مفید فکر نکم باشه

دیدگاه

من موندم اگه دوباره برگردید دانشگاه دیگه کسی مثل شما پیدا نخواهد شد
              بنظرم حیفه
              دوره بیشتر بزار
              اقای نجفی
              بله انقد دانشجو هست که وقت برای افراد قبلی ندارن
              غمی نیست
              ولی
              ای کاش دوره های جدیدتر هم بزاری
              ماکه طرفدارتیم
              هیچ کس توی ایران مثل دکتر نجفی تدریس نمیکند
              من رفتم
              دیدم
              یادگرفتم
              بهترین مدرس توی ایرانه
              کارش یککه
              یکککککککککککککک
              خوبه که هنوز به فروم سر میزنی

دیدگاه

سلام

سرفصل های fpga

مجتمع فنی چیه؟

http://hafez.mft.info/26/Fa/StaticPages/Page.aspx?tid=3357

اگه دارید سرفصل های دوره مقدماتی و پیشرفتش رو بذارید؟

ممنوم پیشاپیش

دیدگاه

سر فصلهاش اونی که تو سایته نیست
                  چون سایتو بروز نمیکنن
                  اگه رفتی بعدش ولنکن کد زنی رو

دیدگاه

اگه رفتی بعدش ولنکن کد زنی رو
                    :question:

سلام

کمی بیشتر راهنمایی میکنین

مثلا برای شروع چجوری خوبه

برای شروع رو اینترفیس ها کار کنم مثلا با fpga و uc با spi و uart ارتباط برقرار کنم؟

شما برای کد زنی چه مسیری رو پیشنهاد میکنی

سوالم مشخصا اینه

اگه رو کد زنی vhdl تمرکز کنم

کار میتونم باهاش پیدا کنم؟ :job:

تو رزومم چه پروژه هایی باشه

ک بعد بتونم برم جایی ،بگم من کد نویس vhdl هستم بهم پروژه بدن!؟

سوالم اینه ،تو رزومم چیا باشه میتونم امیدوار باشم

در زمینه fpga و vhdl بتونم کار پیدا کنم؟! :smile: :nerd:

پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم از دوستان

که راهنمایی میکنن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط az_10s
                      من موندم اگه دوباره برگردید دانشگاه دیگه کسی مثل شما پیدا نخواهد شد
                      بنظرم حیفه
                      دوره بیشتر بزار
                      اقای نجفی
                      بله انقد دانشجو هست که وقت برای افراد قبلی ندارن
                      غمی نیست
                      ولی
                      ای کاش دوره های جدیدتر هم بزاری
                      ماکه طرفدارتیم
                      هیچ کس توی ایران مثل دکتر نجفی تدریس نمیکند
                      من رفتم
                      دیدم
                      یادگرفتم
                      بهترین مدرس توی ایرانه
                      کارش یککه
                      یکککککککککککککک
                      خوبه که هنوز به فروم سر میزنی
                      شما لطف داری عزیزم

دوره جدید "مهارت های پیاده سازی سخت افزاری با میکرو کنترلر ها"
                      و " پیاده سازی سیستم های امبدد لینوکس با راسپبری پای" که تو این دوره خود لینوکس، پایتون بصورت کنسول و GUI، پیاده سازی رو برد راسپبری پای و استفاده از پردازش و سخت افزارهاش به همراه گذری بر OpenCV برای پردازش تصویر در پایتون و لینوکس گفته میشه که فقط تدریس خودمه
                      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام استاد نجفی
                        دوره پیشرفته fpga شامل چه سرفصل هایی میشه؟

با توجه ب تجربه ارزشمندی که در این حوزه دارید سوال دیگه ای ک داشتم اینه که

حداقل توانمندی لازم برای کار پیدا کردن در حوزه fpga چی هستش

و بعد از اومدن دوره های fpga چه مهارت ها و مراحلی رو برای بدست آوردن ی فرصت شغلی باید طی کنیم؟

پیشاپیش متشکرم از راهنماییتون...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QICS
                          سلام استاد نجفی
                          دوره پیشرفته fpga شامل چه سرفصل هایی میشه؟

با توجه ب تجربه ارزشمندی که در این حوزه دارید سوال دیگه ای ک داشتم اینه که

حداقل توانمندی لازم برای کار پیدا کردن در حوزه fpga چی هستش

و بعد از اومدن دوره های fpga چه مهارت ها و مراحلی رو برای بدست آوردن ی فرصت شغلی باید طی کنیم؟

پیشاپیش متشکرم از راهنماییتون...
                          پیشزفته لول 1
                          طزاحی و پیاده سازی برد های مبتنی بر CPLD و FPGA
                          پیش نیازش تسلط کامل بر آلتیوم که می تونید با کتاب من هم بخونید یا کلاسش رو بیاین
                          تو این دوره یک CPLD حرفه ایی از ALTERA یک CPLD حرفه ایی از XILINX دو نمونه از FPGA های خانواده SPARTAN3 بهمراه کانفیگ با PROM و تکنیک های JTAG CHAIN
                          و یک نمونه FPGA از خانواده SPARTAN6 بهمراه PROM رو بطور کامل تا طراحی برد در التیوم و تمام تکنیک های طراحی پیش میریم

ببینید FPGA اصلا مثل AVR, ARM اینها نیست. حوزه فعالیت بسیار گسترده و خاصه. اول باید بدونی برای چی داری میای سمتش.
                          چون وارد شدن به این حوزه مثل رسیدن به دوره تخصصی بعد از دو سال عمومی در پزشکیه. بحث کاملا تخصصیه و باید بدونی چی میخوای.
                          میتونی در حوزه مثلا طراحی CPU, SIGNAL, IMAGE, CRYPTOGRAPHY و ... فغالیت کنی.
                          من تمام ابزار این حوزه رو به طور کامل هم در ALTERA و هم در XILINX بصورت شماتیک و VHDL بهت میدم. در خود دوره FPGA با هر دو کار میکنیم اما زوم اصلی روی CPLD و FPGA های XILINX. تمام بردهای مورد استفاده در کلاس هم ساخت خودمه.
                          دیگه پیاده سازی پروژت با خودته. چون پروژه های FPGA در حد پابان نامه های ارشده و خیلی خوب مقاله میشه.

متاسفانه چون بعضی ها اطلاعات کافی در این زمینه ندارن FPGA رو با AVR و ARM مقایسه میکنن و تصور میکنن میشه مثل AVR پروژه ها رو با 1 ساعت وقت گذاشتن پیاده کرد.
                          در صورتی که پیاده سازی یک پردازش سیگنال یا تصویر فقط در کلام راحت چرخیده چون اطلاعی ازش ندارن و همه فک میکنن مثل متلب تو چند خط کد تمومه. در صورتی که شما در FPGA جز گیت و ابزار دیجیتالی هیچ چیز دیگه ایی نداری و خودت باید همه چیز رو خلق کنی. حالا این خلق میتونه فقط در حد شبیه سازی در کامپیوتر باشه یا قرار باشه تبدیل به سخت افزار واقعی بشه. این دو خیلی متفاوتن. تو دانشگاه ها کد مینویسن و تو سیمولاتور جواب میده و خوشحال از اینکه کار تمومه. اما وقتی میاد رو سخت افزار هرگز به جواب نخواهد رسید و مشکل تازه شروع میشه که میان سمت کلاس و متاسفانه همه فک میکنن FPGA فقط کدنویسی VHDL که در دانشگاه جسته گریخته پاس کردن در صورتی که VHDL فقط یک ابزار در این حوزه هست.
                          در کار کردن با ابزاری مثل AVR، ما اصلا مهندسی نمیکنیم. چون همه چیز اماده است و شرکتی مثل ATMEL همه چیز رو براتون ساخته و پرداخته کرده و شما فقط با C چنتا کلید رو خاموش روشن (رجیستر) میکنید. در صورتی که در FPGA تمام اونها رو باید خلق کنید. اما با امنیت فیزیکی بالا چون دیگه CPU نداری.
                          در برد های FPGA همیشه یک ARM اصولا در کنار FPGA قرار داره برای کارهایی که از قبل توش تعریف شده. با قیمت پایین و راحت و FPGA هم کارهایی رو میکنه که فقط مخصوص یک سیستم امن، پردازش موازی واقعی و شرایط خاص خودشه که ARM تواناییشو نداره.

در مورد مسیر کار به این نکته خوب توجه کنید
                          FPGA, AVR, ARM, PIC, EMBEDDED, ANALOG و ... همه و همه ابزار های یک مهندس هستن و شما نمیتونی بگی من فقط اینو بلد باشم و فقط تو همین مانور بدم. این مثل نجاری میمونه که بگه من فقط میخ دارم و میخوام یک میز بسازم!
                          ولی بیشتر حوزه کاریش بحث حرفه ایی پردازش و حوزه نظامیه

امیدوارم مفید بوده باشه
                          موفق باشید

دیدگاه

سلام مجدد

استاد اینقد خوب و کامل راهنمایی میکنید

آدم مشتاق میشه دوره ها رو شرکت کنه ....

پیش نیاز ها رو کسب کنم حتما مشتاق هستم دوره ها رو شرکت کنم ...

پیشزفته لول 1
                            طزاحی و پیاده سازی برد های مبتنی بر CPLD و FPGA
                            استاد این ک فرمودید پیشرفته لول 1

یعنی دوره پیشرفته لول 2 هم تشکیل میشه...

تو اون دوره مباحث پردازش سیگنال رو مطرح میکنید؟...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X