اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه راه اندازی fpga

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه راه اندازی fpga

با سلام
    کسی در باره راه اندازی fpga اطلاعاتی نداره : مثلا نحوه اتصال crystal با مدارات مربوطه

پاسخ : نحوه راه اندازی fpga

با سلام
    معمولا خود FPGAها قسمتی ندارند که بتوانید کریستال را به آن متصل کنید. یا باید با قطعات جداگانه مداری برای کریستال درست کنید. ویا خیلی راحتآ‌تر یک اسیلاتور آماده بخرید و خروجیآ‌را به پینآ‌های ورودی کلاک متصل کنید.
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

آخه باید به کدوم پایه هاش وصلش کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elecomp.boy

با سلام
        کسی در باره راه اندازی fpga اطلاعاتی نداره : مثلا نحوه اتصال crystal با مدارات مربوطه
        ........

آخه باید به کدوم پایه هاش وصلش کنم ؟
        با سلام

برای راه اندازی FPGA نیازی به وصل کریستال نیست .

شما با کدوم نوع از FPGA کار میکنید ؟ واضحتر بفرمایید تا دوستان بهتر همفکری نمایند .

دیدگاه

سری cyclone II از altera
          میخوام یه کریستال 33meg خارجی را اول به 2 فرکانس دیگه تقسیم کنم
          بعدش اونو با pll به 99مگ ببرم و بدم به ورودیه یه کانتر که تو خود fpga طراحی کردم بدم
          حالا کریستالو چطور بهش وصل کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elecomp.boy
            سری cyclone II از altera
            میخوام یه کریستال 33meg خارجی را اول به 2 فرکانس دیگه تقسیم کنم
            بعدش اونو با pll به 99مگ ببرم و بدم به ورودیه یه کانتر که تو خود fpga طراحی کردم بدم
            حالا کریستالو چطور بهش وصل کنم ؟
            با سلام
            عرض شود ، بنده ، متاسفانه با cyclone کار نکردم ( حتی دریغ از یک فقره لمسجز یی :cry2 ، ولی به یه آدرسی برخوردم که در اون ، مداری رو با این عنوان Altera Cyclone FPGA Board شرح داده ، در این آدرس فایل CYC.PDF حاوی سه عدد شماتیکه که در برگه دوم ، ورودی کریستال رو به cyclone وصل کرده ، امیدوارم که مفید باشه .
            http://jopdesign.com/cyclone/index.jsp

دیدگاه

سلام

ببینید شما نیازی نیست که مثل میکرو کنترلرها به یه FPGA یه کلاک بدید حتی میشه مدارهای ترکیبی که اصلا کلاکی ندارن رو با اونها پیاده کنید چون اونها پروسسوری نیستند بلکه با گیتها و فلیپ فلاپها مدارتون رو سخت افزاری طراحی میکنید
              برای مورد شما یعنی یه شمارنده شما یه کلاک دارید که مقع برنامه ریزی کردن FPGA یه پایه به اون اختصاص میدید که میتونه هر پایه ای از پایه های IO آی سی باشه البته بهتره پایه ی GCLK باشه اما اگه پایه های دیگه هم باشه تز نظر عملکرد تفاوتی نداره

دیدگاه

یک راه خوب

دوست عزیز cyclonr 2 رو از کجا خریدی؟
                یه وقتایی هم اگه دوست داشتین می تونی یک پیاده سازی LOOP با NOT و چند مرحله تاخیر انجام بدین(میگن رو FPGA جواب نمیده چون ...... منم هنوز رو FPGA امتحان نکردم)،من این رو روی CPLD های XC9572 کار کردم،در حد 60M فرکانس میده که با divide کردن به فرکانس خودم رسوندم
                ولی اگه می خوای کریستال خارجی کار کنی حتما تو پایه های CLK بده در غیر این صورت سنتز نمی شه! (یک خرج 20 تومنی بابت PCB)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian
                  با سلام
                  معمولا خود FPGAها قسمتی ندارند که بتوانید کریستال را به آن متصل کنید. یا باید با قطعات جداگانه مداری برای کریستال درست کنید. ویا خیلی راحتآ‌تر یک اسیلاتور آماده بخرید و خروجیآ‌را به پینآ‌های ورودی کلاک متصل کنید.
                  سلام
                  اسیلاتور های آماده رو چه جوری می شه تهیه کرد ؟ منظورم اینه که مثلا اگر یک اسیلاتور 50 مگاهرتزی لازم داشته باشیم سریالش رو از کجا باید پیدا کنیم ؟
                  آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
                  پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X