سلام من به این نرم افزار زیاد وارد نیستم ولی به کمک یکی از استاتید همین سایت پروژه ای انجام شد
ولی الان مشکلی که هست تو isim وقتی میخوام شبیه سازی کنم اصلا اتفاقی نمیافته !
الان این قسمت هایی که تو عکس مشخص کردم تو شبیه سازی خود ایشون صفر و. ... هست که عکسشم گذاشتم اما تو اجرای من u نوشته value رو !
و دیگه اینکه برای ایشون شبیه سازی بدون مشکل انجام شده همونطور که در عکس میبینید ولی برای من اصلا هیچ اتفاقی در اون بلوک هایی که با قرمز مشخص کردم تو دو تا عکس نمی افته ! خیلی فوریه تو رو خدا راهنمایی کنید
عکس من

عکس ایشون

اضافه شده در تاریخ :
بچه ها کسی نمیتونه کمک کنه خیلی نیاز دارم
اضافه شده در تاریخ :
آقای غفار زاده نمیخوام نقض قانون کنم ولی به خدا کارم گیره واقعا همین الان به حل مشکلم نیاز پیدا کردم و خیلی مهمه ببخشیدتو رو خدا
ولی الان مشکلی که هست تو isim وقتی میخوام شبیه سازی کنم اصلا اتفاقی نمیافته !
الان این قسمت هایی که تو عکس مشخص کردم تو شبیه سازی خود ایشون صفر و. ... هست که عکسشم گذاشتم اما تو اجرای من u نوشته value رو !
و دیگه اینکه برای ایشون شبیه سازی بدون مشکل انجام شده همونطور که در عکس میبینید ولی برای من اصلا هیچ اتفاقی در اون بلوک هایی که با قرمز مشخص کردم تو دو تا عکس نمی افته ! خیلی فوریه تو رو خدا راهنمایی کنید
عکس من

عکس ایشون

اضافه شده در تاریخ :
بچه ها کسی نمیتونه کمک کنه خیلی نیاز دارم
اضافه شده در تاریخ :
آقای غفار زاده نمیخوام نقض قانون کنم ولی به خدا کارم گیره واقعا همین الان به حل مشکلم نیاز پیدا کردم و خیلی مهمه ببخشیدتو رو خدا
دیدگاه