اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش کلاک با fpga ?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش کلاک با fpga ?

سلام دوستان
    یک سوال کلی ذهنمو درگیر کرده و اونم اینه آیا میشه یک منبع کلاک مثلا 20 مگی به fpga بدیم و برامون این فرکانس رو زیاد کنه ؟
    اگر بله سطح افزایشش وابسته به چه پارامتری هایی از fpga ای است که تهیه میکنیم ؟ پ پارامتر هایی داخل کاتالوگ ؟
    فرضا من بخوام 20 مگو بکنم 1 گیگاهرتز چطور باید تراششو پیدا کنم
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

پاسخ : افزایش کلاک با fpga ?

داخل FPGA منابعی برای مدیریت کلاک وجود داره در سری 6 به بعد از IP Core با نام Clocking Wizard و در سری های قدیمی تر DCM.
    فرکانس کلاک های خروجی محدود هست و به قطعه بستگی داره، بهترین راه اینه که پارت FPGA رو انتخاب کنی و یک IP Core کلاک اضافه کنی و تست کنی ببینی چه فرکانسهایی رو اجازه میده.
    برای تبدیل 20 مگ به یک گیگ دو تا مشکل هست:
    1- توسط IP Core های کلاک در FPGA پشتیبانی نمیشه.
    2- فرکانس یک گیگ خیلی بالاست و نمیشه در FPGA باهاش کار کرد، کار کردن با فرکانس های حدود 400-500 مگ هم فقط در حد ورودی-خروجی های پرسرعت امکان پذیره اون هم با ملاحظات خاص خودش. معمولاً بالاتر از 250 مگ داخل خود FPGA استفاده نمیشه.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

ممنون از توجه شما

بنظرتون برای پردازش تصویر real time به چه مقدار حداقل کلاکی نیاز هست برای ی سری پروژه هایی ک خودتون بهتر میدونید نمیشه به طور مثال لپتاپ گذاشت و شدیدا به دنبال این هستم تا نهایت کارم به سمت و سوی پردازش تصویر و صوت با fpga پیش برم
      از این جهت میخواستم مسیری برا خودم رسم کنم
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

باید الگوریتم ها به صورت بهینه پیاده سازی بشن
        طرح تا حد امکان pipeline بشه
        قطعه مناسبی انتخاب بشه
        تنظیمات مناسب برای ابزارهای سنتز و پیاده سازی انتخاب بشه
        خوشبختانه امکان پیاده سازی نرم افزاری و شبیه سازی بدون وجود سخت افزار وجود داره، اگه مجبوری زودتر بورد انتخاب کنی بهترین کار اینه که ببینی کارهای مشابه چه قطعه FPGA و قطعات جانبی انتخاب کردن
        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X