اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست معرفی یک مدل fpga با فرکانس کاری بالا و سرعت نمونه برداری 1Gs/s

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست معرفی یک مدل fpga با فرکانس کاری بالا و سرعت نمونه برداری 1Gs/s

خب این که یه نیم سیکل سینوسی هست و نیازی به D2A هم نیست، با یه مدار ساده هم میتونی بسازیش، فقط باید بعد از لبه پایین رونده شروع به نمونه برداری کنی، پیشنهادم اینه برای شروع کار یه برد spartan 6 تهیه کنی تا عملی این کار رو پیاده سازی کنی، با spartan 6 و یک مبدل دیدم که تا 250 میلیون سمپل هم نمونه برداری شده، فعلا سیستم رو با 4 مبدل پیاده کن و عرض پالس سیگنالی هم که به سیستم قراره بدی رو افزایش بده بعد به مرور کم کن تا به همون 2 نانو ثانیه که میخای برسه.

جدیدترین ویرایش توسط محمد پورخلیلی; ۱۵:۰۳ ۱۳۹۵/۰۶/۱۲.

دیدگاه

نه خب سینوسی نیست . با سینوسی تفاوت داره .
      مبدل های تا 1 گیگا سمپل بر ثانیه هم خودم دیدم .و میشه با اونا کار کرد بنظرم.
      من از اون جهت می خواستم سراغ d2a برم چون که ممکن بود بخوام شکل موجم رو تا حدودی تغییر بدم .
      الان که فکرشو می کنم فعلا با یه مدار آنالوگ پیش برم باید بهتر باشه.گفتم که فرکانسم رو هم فعلا همون 200 مگاهرتز در نظر بگیرید. فعلا نیازی به زیاد کردنش ندارم تا بعدا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtahamtan نمایش پست ها
        نه خب سینوسی نیست . با سینوسی تفاوت داره .
        سعی کنین با مدارات انالوگ ایجادش کنین وگرنه با D2A کار مشکل میشه
        مبدل های تا 1 گیگا سمپل بر ثانیه هم خودم دیدم .
        مطمعنین با FPGA SPARTAN 6 بوده ؟! منظور من 250 میلیون سمپل با SPARTAN6 XC6SLX9 بوده، منم تا 4 گیگاسمپل A2D و 3.5 گیگا D2A دیدم یکی ازدوستان طراحی کرده بود حدود 40 تومنم هزینه قطعاتش شده !
        جدیدترین ویرایش توسط محمد پورخلیلی; ۱۵:۱۴ ۱۳۹۵/۰۶/۱۲.

دیدگاه

فکر کردم منظورتون استفاده از آی سی های مبدل آنالوگ به دیجیتاله به جای استفاده از adc خود fpga .
          اولا بگم که اگه سوالاتم تو این زمینه خیلی آماتوره شما به دل نگیرید آخه اطلاعاتم در مورد fpga ها بسیااااااااار پایینه در حد صفر.
          الان شما منظورتون اینه که من 4 تا مبدل adc با نرخ 250 میلیون نمونه بسازم با fpga و همزمان با هم رانشون کنم مثل اون نمونه ای که توی پست قبل با دوتا مبدل راه اندازیش کرده؟
          خب چند تا سوال دارم .
          اولا اینکه خب fpga یه آیسی دیجیتاله آیا امکاناتی داره که باهاش adc درست کنیم یا اینکه درون خودش واحد adc آماده داره؟ اگه داره خب این مدلی که گفتید چندتا داره؟
          توی میکروهایی که من کار می کردم میکرو یه مبدل داشت که اونو روی چند تا پایه مولتی پلکس کرده بوده.آیا انجا هم همینطوره که اگه اینطوره این روشی که گفتید با استفاده از آی سیمون امکان پذیر نیست، یا اینکه چند تا واحد adc مجزا داخلش هست؟
          سوال دومم اینه که این آی سی هایی که گفتید فرکانس کاریشون چقدره؟ مثلا اگه فرکانس کاریشون 1.5 گیگ باشه با این روشی که شما گفتید(پردازش موازی دیتاها) دقیقا تا 1.5 گیگ در ثانیه میتونیم باهاش نمونه برداری کنیم. و آیا اصلا من درست میگم یا نه؟
          سوال سوم اینکه مزیتش نسبت به استفاده از آی سی های مبدل آماده موجود چیه؟

دیدگاه

فکر کردم منظورتون استفاده از آی سی های مبدل آنالوگ به دیجیتاله به جای استفاده از adc خود fpga .
            اولا بگم که اگه سوالاتم تو این زمینه خیلی آماتوره شما به دل نگیرید آخه اطلاعاتم در مورد fpga ها بسیااااااااار پایینه در حد صفر.
            الان شما منظورتون اینه که من 4 تا مبدل adc با نرخ 250 میلیون نمونه بسازم با fpga و همزمان با هم رانشون کنم مثل اون نمونه ای که توی پست قبل با دوتا مبدل راه اندازیش کرده؟
            خب چند تا سوال دارم .
            اولا اینکه خب fpga یه آیسی دیجیتاله آیا امکاناتی داره که باهاش adc درست کنیم یا اینکه درون خودش واحد adc آماده داره؟ اگه داره خب این مدلی که گفتید چندتا داره؟

FPGA از اسمش مشخص گیتهای قابل برنامه ریزی هستن شما اینو با میکرو اشتباه نگیرید.

توی میکروهایی که من کار می کردم میکرو یه مبدل داشت که اونو روی چند تا پایه مولتی پلکس کرده بوده.آیا انجا هم همینطوره که اگه اینطوره این روشی که گفتید با استفاده از آی سیمون امکان پذیر نیست، یا اینکه چند تا واحد adc مجزا داخلش هست؟

بله طبق مطلب پست قبلی به منظور افزایش سرعت نمونه برداری از چند مبدل به صورت هم زمان استفاده کنین.

سوال دومم اینه که این آی سی هایی که گفتید فرکانس کاریشون چقدره؟ مثلا اگه فرکانس کاریشون 1.5 گیگ باشه با این روشی که شما گفتید(پردازش موازی دیتاها) دقیقا تا 1.5 گیگ در ثانیه میتونیم باهاش نمونه برداری کنیم. و آیا اصلا من درست میگم یا نه؟
            سوال سوم اینکه مزیتش نسبت به استفاده از آی سی های مبدل آماده موجود چیه؟

اینهایی که گفتم برای نمونه برداری با یه FPGA توان متوسط و مبدلهای با نرخ نمونه برداری حدود 250 میلیون سمپل بودن، اینا هزینشون به مراتب پایین تر از وقتیه که شما بخای یه مبدل 1.5 گیگاسمپل و یه FPGA و RAM با زمان تاخیر حدود 500 پیکوثانیه پیدا کنی. برا اینا یه قیمت بگیر تا خودت متوجه بشی، به نظر من این نرخ نمونه برداری برای شروع کار شما خیلی سنگینه ، شما بهتره ابتدا بجای نمونه برداری با نرخ 1.5 گیگ بیای با نرخ 50 مگاسمپل برد بزنی و دیتا رو مدیریت کنی بعد اگر موفق بودی برای این نرخ اقدام کنی، من خودم الان 3 ماهه میخام یه مبدل 250 مگا سمپل بزنم بخاطر نبود امکانات دست نگه داشتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X