اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد انتخاب برنامه و زبان برای ساخت دستگاه مولد پالس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد انتخاب برنامه و زبان برای ساخت دستگاه مولد پالس

سلام. برامون یه پروژه مطرح کردن که میخوایم با FPGA یا حالا CPLD یه دستگاه مولد پالس با شکل موج های مختلف بسازیم که مثلا تا فرکانس 25مگاهرتز رو تولید کنه.
    من تا حالا با FPGA کار نکردم و میخوام بدونم ساده ترین نرم افزار و زبان برنامه نویسی برای ساخت چنین دستگاهی چی هست.
    از اونجایی که اصلا نمیخوام تو FPGA حرفه ای بشم میخوام مثلا با یه برنامه ساده مثل bascom برای AVR کار کنم....
    ممنون

پاسخ : سوال در مورد انتخاب برنامه و زبان برای ساخت دستگاه مولد پالس

با میکرو و بیسکام تا این مقدار فرکانس رو نمی تونی تولید کنی
    این فرکانس با آی سی های مخصوص مولد پالس خیلی راحت تر تولید می شه
    تنظیم فرکانس های مختلف فقط با یک ولوم انجام می شه و برنامه نویسی و .. هم نداره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S_B_T نمایش پست ها
      با میکرو و بیسکام تا این مقدار فرکانس رو نمی تونی تولید کنی
      این فرکانس با آی سی های مخصوص مولد پالس خیلی راحت تر تولید می شه
      تنظیم فرکانس های مختلف فقط با یک ولوم انجام می شه و برنامه نویسی و .. هم نداره

سلام. بله میدونم باAVR و بسکام نمیشه تولید کرد. منم نگفتم با AVR میخوام تولید کنم. گفتم میخوام با یه برنامه ساده و به یه زبان ساده این کار رو با fpga انجام بدم. مثل بسکام برای AVR
      اما نمیدونم مثلا CPLD برای این کار مناسب تره یا FPGA . یا اینکه با altera کار کنم یا xilinx . یا اینکه با verilog کار کنم یا VHDL
      دوستان کسی هست بگه برای ساخت چنین پروژه ای برای یه مبتدی که قصد حرفه ای شدن هم نداره چه گزینه ای مناسب تره؟

دیدگاه

سلام.
        من خودمCPLD های شرکت XILINX که سری XC9500 هست کار می کنم و زبان برنامه نویسی هم VHDL هست که نسبت به Verilog خیلی را حت هست.ونرم افزارخود شرکت ISE Design Suite 14.7 هست استفاده می کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MM320 نمایش پست ها
          سلام.
          من خودمCPLD های شرکت XILINX که سری XC9500 هست کار می کنم و زبان برنامه نویسی هم VHDL هست که نسبت به Verilog خیلی را حت هست.ونرم افزارخود شرکت ISE Design Suite 14.7 هست استفاده می کنم.
          توی تحقیقی که انجام دادم همه منابع میگن verilog راحت تر از vhdl هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tabandokht نمایش پست ها
            سلام. برامون یه پروژه مطرح کردن که میخوایم با FPGA یا حالا CPLD یه دستگاه مولد پالس با شکل موج های مختلف بسازیم که مثلا تا فرکانس 25مگاهرتز رو تولید کنه.
            من تا حالا با FPGA کار نکردم و میخوام بدونم ساده ترین نرم افزار و زبان برنامه نویسی برای ساخت چنین دستگاهی چی هست.
            از اونجایی که اصلا نمیخوام تو FPGA حرفه ای بشم میخوام مثلا با یه برنامه ساده مثل bascom برای AVR کار کنم....
            ممنون
            خب فرکانس 25 مگ فرکانس بالاییه و این یعنی اینکه شما اگه توی هر پریودتون 10 تا نمونه رو هم بخواین باید fpga یا cpld شما در هر ثانیه 250Msps توی خروجیش دیتا به شما بده.
            برای ساختش باید از یه آی سی d2a با نرخ نمونه 250 مگ استفاده کنی و متصلش کنی به fpga یا cpld و دیتا رو به مبدلت برسونی(البته اگه بخوای از اینا استفاده کنی چون راه های ساده تری هم هست.
            من که با cpld کار نکردم اما با fpga های سری spartan6 به زبان vhdl و نرم افزار ise کار کردم. حس میکنم نتونن تو همچین سرعتی خروجی بدن**(البته بعضی دوستان نظر مخالف من رو داشتن و خودم تو این چند روزه باید روی اسکوپ این رو تست کنم تا مطمعن بشم اینم که میگم احتمالا نتونن چون با چیپ اسکوپ خودش تست کردم بهم تو این سرعت جواب نداد ولی راه قطعی تست کردنش همون اسکوپه )* ولی اگه بخوای فرکانستو بیاری پایین تر به راحتی میتونی ازشون خروجی بگیری . یا اینکه میتونی از سری های VIRTEX و KINTEX استفاده کنی که خودم دیدم مبدل های تا یک گیگا سمپل هم بهشون وصل کردن البته با انتخاب اونا هم خب هزینه هات به صورت نمایی بالا میره
            در کل پیشنهادم اینه که اگه میتونی فرکانستو تا 5 مگ بیاری پایین میتونی از همین FPGA های معمولی SPARTAN6 استفاده کنی و قطعا هم جواب میگیری

دیدگاه

سلام ، منم تقریبا همین مشکل را دارم . می خواهم با یک هزینه ی معمول پروژه عملی ببندم که سیگنالی تا فرکانس 25 مگ را ریکورد کند
              دوستان fpga , - ram - adc - معرفی کنند+ اسم بهترین بردآموزشی آماده - پروگرمر - نرم افزار ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست ها
                سلام ، منم تقریبا همین مشکل را دارم . می خواهم با یک هزینه ی معمول پروژه عملی ببندم که سیگنالی تا فرکانس 25 مگ را ریکورد کند
                دوستان fpga , - ram - adc - معرفی کنند+ اسم بهترین بردآموزشی آماده - پروگرمر - نرم افزار ...
                دوست گلم
                واسه رکورد کردن داستان یه مقدار متفاوته .اول باید ببینی دقیقا نرخ نمونه برداریت چقدره؟؟؟
                تا اونجایی که میدونم با spartan6 تا 50 مگا سمپل بر ثانیه رو میتونی رکورد کنی با استفاده از مبدل های adc موجود در بازار. من خودم دارم تلاش میکنم که با نرخ 100 و 200 مگ هم نمونه برداری داشته باشم . احتمالا بتونم اونم با همین fpga انجامش بدم. در اولین فرصت میخوام بردشم طراحی کنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtahamtan نمایش پست ها
                  دوست گلم
                  واسه رکورد کردن داستان یه مقدار متفاوته .اول باید ببینی دقیقا نرخ نمونه برداریت چقدره؟؟؟
                  تا اونجایی که میدونم با spartan6 تا 50 مگا سمپل بر ثانیه رو میتونی رکورد کنی با استفاده از مبدل های adc موجود در بازار. من خودم دارم تلاش میکنم که با نرخ 100 و 200 مگ هم نمونه برداری داشته باشم . احتمالا بتونم اونم با همین fpga انجامش بدم. در اولین فرصت میخوام بردشم طراحی کنم .
                  اگه بتونی با 200 تا نمونه بردای کنی محشره .... منم تو پروژتون شریک کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

هرچی هزینه داشت با من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست ها
                    اگه بتونی با 200 تا نمونه بردای کنی محشره .... منم تو پروژتون شریک کنید

هرچی هزینه داشت با من
                    از الان سرمایه گذاری میکنی یا بعد از پایان کار میخری

دیدگاه

هر چی شما بگی
                      خصوصی بهم پیام بده اگه جدی می خوای این کارو انجام بدی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hamedtahamtan نمایش پست ها
                      از الان سرمایه گذاری میکنی یا بعد از پایان کار میخری
                      سلا م

دیدگاه

چه حرفایی میزنن با fpga 250 مگاسمپل جواب نمیده :|
                        اولا که نرخ نمونه براداری برا fpga اصلا اهمیت نداره تا سقف فرکانس کاریش میشه راحت ازش کار کشید، اگر دیتا رو میخوایدبی وقفه به یه پردازنده یا حافظه جانبی انتقال بدین پروتکل ارتباطی و توان ورودی اون حافظه جانبی یا پردازنده هم مهمه چون همین اسپارتان 6 که میگن میتونه تا فرکانس 1 گیگاهرتز هم از adc دیتا بگیره به شرط اینکه ارتباط fpga باadc موازی باشه، اگر هم نمونه برداریتون پیوسته نیست میتونی داخل fpga یه حافظه موقت ایجاد بکنی و هنگام توقف نمونه برداری دیتای ذخیره شده رو با سرعت پایینتر به دستگاه دیگه انتقال بدین
                        من خودم با اسپارتان 6 با نرخ 5 گیگاهرتز نمونه برداری کردم با سری کردن چندتا adc ولی خب زیادی بهش فشار وردم سوخت O البته برای مدت کوتاهی نمونه برداری رو دقیق انجام داد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X