اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حد اکثر سرعت i/o و پردازش در fpgaها رو از کجا باید بدونم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حد اکثر سرعت i/o و پردازش در fpgaها رو از کجا باید بدونم؟

سلام دوستان.
    من برای fpga ها با بردهای آموزشیشون یه سری برنامه ساده قبلا کار کردم. نرم افزار ise و زبان vhdl
    الان برای کارم نیاز به fpga دارم که بتونه با سرعت بالا روی پایه های i/o دیتایی بفرسته و روی پایه ی دیگه ای بگیره
    خب من با سری spartan6 کار کردم و الان هم میخوام برای خودم برد مورد نیازم رو طراحی کنم. اما نمیدونم سرعت پایه های i/o این سری از fpga ها چقدر هست؟
    تو دیتاشیتش هم سرچ کردم متوجه نشدم. کسی نمیدونه حد اکثر سرعتشون رو از کجا میتونم تشخیص بدم؟
    کریستالی که روی خود برد آموزشیش هست 48 مگه و نشون میده که این چیپ میتونه با سرعت 48 مگ دیتا دریافت کنه . آیا بالاتر از اونم میتونه یا نه؟؟؟؟ برای مثال 80 یا 100 مگ
    (((برای دوستانی که میخوان بدوننن واسه چی میخوام : میخوام یه adc 100mb رو با fpga درایو کنم)))باید بتونم حدود 1000 نمونه رو با این سرعت از روی مبدل بخونم.
    البته برای این کار خب بردهای آماده ای هستن که هزینشون خیلی بالا میشه و میخوام یه چیز ارزون درست کنم

پاسخ : حد اکثر سرعت i/o و پردازش در fpgaها رو از کجا باید بدونم؟

نوشته اصلی توسط hamedtahamtan نمایش پست ها
    کریستالی که روی خود برد آموزشیش هست 48 مگه و نشون میده که این چیپ میتونه با سرعت 48 مگ دیتا دریافت کنه .
    من اطلاعات دقیقی ندارم در مورد اسپارتان 6 ولی گاها مشاهده شده که برای دستیابی به فرکانس های بالاتر FPGA ها از یک ضرب کننده داخلی استفاده کردند که فرکانس دریافتی توسط کریستال رو چندین برابر می کنند.
    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
    همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام دوستان.
      من برای fpga ها با بردهای آموزشیشون یه سری برنامه ساده قبلا کار کردم. نرم افزار ise و زبان vhdl
      الان برای کارم نیاز به fpga دارم که بتونه با سرعت بالا روی پایه های i/o دیتایی بفرسته و روی پایه ی دیگه ای بگیره
      خب من با سری spartan6 کار کردم و الان هم میخوام برای خودم برد مورد نیازم رو طراحی کنم. اما نمیدونم سرعت پایه های i/o این سری از fpga ها چقدر هست؟
      تو دیتاشیتش هم سرچ کردم متوجه نشدم. کسی نمیدونه حد اکثر سرعتشون رو از کجا میتونم تشخیص بدم؟
      کریستالی که روی خود برد آموزشیش هست 48 مگه و نشون میده که این چیپ میتونه با سرعت 48 مگ دیتا دریافت کنه . آیا بالاتر از اونم میتونه یا نه؟؟؟؟ برای مثال 80 یا 100 مگ
      (((برای دوستانی که میخوان بدوننن واسه چی میخوام : میخوام یه adc 100mb رو با fpga درایو کنم)))باید بتونم حدود 1000 نمونه رو با این سرعت از روی مبدل بخونم.
      البته برای این کار خب بردهای آماده ای هستن که هزینشون خیلی بالا میشه و میخوام یه چیز ارزون درست کنم
      همون طور که دوست خوبمون توضیح دادن فرکانس اعمالی به fpga به وسیله ی بلوک های pll میتونه چندین برابر بشه
      در ساخت اکثر پردازنده ها و fpga ها و از این قبیل از بلوک های pll استفاده میشه که فرکانس ورودی رو دریافت و در یک عدد ضرب و سپس در یک عدد تقسیم میکنند
      این طوری شما فرکانس دلخواه رو بدست میاری اما نمیتونی هر اندازه که خواستی فرکانس رو بالا ببری چون هر چیزی یه حدی داره که باید در دیتاشیت قطعه ذکر بشه
      شما که با سری spartan6 کار کردی خوب با یه اسکوپ تست کن ببین نهایت سرعت 0 و 1 شدن پایه ها چقدره
      اگه اسکپ نداری ممکنه با استفاده از کانتر بعضی میکرو های پرسرعت بشه ماگزیمم فرکانس رو سنجید
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

ممنون از دوستان گرامی
        فکر کنم یکم بد توضیح دادم.
        من برای افزایش فرکانس داخلی مشکلی ندارم و با IPCORE کلاک به راحتی این کار رو انجام میدم.
        من نیاز دارم ورودی ها رو با سرعت بالایی بخونم.(ورودی رو به صورت پارالل از یه مبدل a2D میگیره )

دیدگاه

ممنون از دوستان گرامی
          فکر کنم یکم بد توضیح دادم.
          من برای افزایش فرکانس داخلی مشکلی ندارم و با IPCORE کلاک به راحتی این کار رو انجام میدم.
          من نیاز دارم ورودی ها رو با سرعت بالایی بخونم.(ورودی رو به صورت پارالل از یه مبدل a2D میگیره )
          من تو پست بالا تا حدودی عرض کردم
          شما ابتدا باید سرعت روشن خاموش شدن ورودی ها رو بدونی تا مشخص بشه با چه سرعتی میتونن از ورودی بخونن . . .
          راه کار هم ارائه کردم . . .

دیدگاه

با اسکوپ سرعت خروجی دادنش رو میشه فهمید. ولی سرعت دریافتش رو نمیشه چون که باید دیتای مشخصی رو با اون سرعت دلخواهمون بهش بدیم و اونو بخونه که این کار با میکروهای موجود تقریبا غیر ممکنه(یا لااقل من میکرویی نمیشناسم که بتونه توی خروجیش با سرعت 100 مگ دیتا بیرون بده و بگیره
            باید یه راه علمی داشته باشه فهمیدنش اون راه رو میخوام بدونم یا اینکه حد اقل یه عدد دقیق یا یه جایی از دیتاشیت که همچین چیزی توش ذکر شده باشه

دیدگاه

باید داکیومنت مربوط به سوئیچینگ و مشخصات الکتریکال رو برای اون خانواده مطالعه کنید!
              adc 100mb یعنی چی دوست عزیز؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020 نمایش پست ها
                باید داکیومنت مربوط به سوئیچینگ و مشخصات الکتریکال رو برای اون خانواده مطالعه کنید!
                adc 100mb یعنی چی دوست عزیز؟
                سلام خدمت شما
                منظورشون اینه که یه آی سی adc دارن که در ثانیه 100 میلیون نمونه میگیره و به صورت موازی تحویل میده . . .
                آیا تراشه ای میشناسید با این سرعت بتونه داده رو تحویل بگیره

دیدگاه

خب مشکل من همینه که نمیئونم دقیقا کجای داکیومنتش همچین چیزی نوشته؟توش سرچ کردم چیز بدرد بخوری دستیگرم نشد.

دیدگاه

خب مشکل من همینه که نمیئونم دقیقا کجای داکیومنتش همچین چیزی نوشته؟توش سرچ کردم چیز بدرد بخوری دستیگرم نشد.
                    سلام
                    با یه جستجو ساده پیدا شد

صفحه 15 و اگه اشتباه نکنم جدول 19 در خصوص فرکانس سویچینگ پایه ها نوشته . . .
                    دوستان اگه اطلاع دارن بررسی کنند آیا درسته یا اگه نه راهنمایی کنند

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                      سلام خدمت شما
                      منظورشون اینه که یه آی سی adc دارن که در ثانیه 100 میلیون نمونه میگیره و به صورت موازی تحویل میده . . .
                      آیا تراشه ای میشناسید با این سرعت بتونه داده رو تحویل بگیره
                      سلام
                      این چه طرز معرفی adc یه!
                      sps و رزولوشن رو بگن یا شماره رو بدن!
                      اگر منظور دوستمون 100msps هست بله به راحتی این خانواده جواب میده و حتی خیلی بالاتر
                      در نهایت اگر سرعت بالاتری مد نظر باشه میتونن از پین های دیفرنشیال استفاده کنن و یا...
                      تا دلتون بخواد adc با این سمپل ریت ها هست
                      جدیدترین ویرایش توسط voyager2020; ۱۰:۴۳ ۱۳۹۷/۰۴/۲۶.

دیدگاه

سلام
                        این چه طرز معرفی adc یه!
                        اگر منظور دوستمون 100msps هست بله به راحتی این خانواده جواب میده و حتی خیلی بالاتر
                        در نهایت اگر سرعت بالاتری مد نظر باشه میتونن از پین های دیفرنشیال استفاده کنن و یا...
                        تا دلتون بخواد adc با این سمپل ریت ها هست
                        سلام دوست عزیز

بله اگه بحث معرفی adc باشه بهتره که شماره آی سی گفته بشه . . .
                        اما اصلا بحث adc نیست که شما میفرمایید رزولوشن رو بگن یا شماره بدن یا . . .
                        همون طور که از اسم تاپیک مشخصه بحث انتخاب یه fpga هست که بتونه در ثانیه 100 میلیون داده رو به صورت موازی دریافت کنه همین اصلا بحث adc نیست !!
                        بنده هم در پست شماره 8 نوشتم که آیا تراشه ای میشناسید با این سرعت بتونه داده رو تحویل بگیره که منظور اصلا adc نبوده بلکه منظور fpga هست . فکر کنم اشتباه برداشت کردید !!!

دوستان راهنمایی کنن الان این spartan 6 که ایشون دارن استفاده میکنن تا چه سرعتی توانایی دریافت داده رو داره ؟؟

دیدگاه

خدمت شما عرض کردم بله جواب میده و حتی برای سرعت های بالاتر
                          /
                          موفق باشید

جدیدترین ویرایش توسط voyager2020; ۰۴:۱۲ ۱۳۹۷/۰۴/۲۷.

دیدگاه

سلام،
                            اطلاعات را باید در Spartan-6 FPGA Data Sheet: DC and Switching Characteristics (DS162)

پیدا کنید.
                            بیشتر از آن مهم است نوع IO نمونه بردار چه مدلی هست، دیفرانسیلی یا CMOSیا STLیا ... ، ولی در کل SERDES برای Spartan6 تا حدود 1gb جواب میده. اگر بتونید ADC رابه آن متصل کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                              سلام
                              با یه جستجو ساده پیدا شد

صفحه 15 و اگه اشتباه نکنم جدول 19 در خصوص فرکانس سویچینگ پایه ها نوشته . . .
                              دوستان اگه اطلاع دارن بررسی کنند آیا درسته یا اگه نه راهنمایی کنند

با تشکر
                              جدولی که گفتید اینه

متاسفانه با اصطلاحاتش آشنا نبودم واسه همین نتونستم تشخیص بدم کدومشه. اگه جدول 19 باشه پس سرعتش 125 مگاهرتزه

این چه طرز معرفی adc یه!

نه فعلا منظورم معرفی adc نبود. چندتا نمونه که توی سایت های ایرانی پیدا کردم رو مد نظر دارم که انشالله توی تاپیک های جداگونه در موردشون سوال میگیرم ازتون
                              خودتون و یا کسی رو میشناسید که تاحالا با همچین سرعتی دیتایی منتقل کرده باشه و یه عدد دقیقتر از سرعتی که واسه این جور کارا جواب میده بهم بدید؟
                              و اینکه میشه در مورد پین های دیفرنشیالی که گفتید بیشتر توضیح بدید.

نوشته اصلی توسط Faateh نمایش پست ها

بیشتر از آن مهم است نوع IO نمونه بردار چه مدلی هست، دیفرانسیلی یا CMOSیا STLیا ... ، ولی در کل SERDES برای Spartan6 تا حدود 1gb جواب میده. اگر بتونید ADC رابه آن متصل کنید.
                              میشه بیشتر در مورد نوع i/o نمونه بردار توضیح بدید؟ آخه تا حالا در این موارد چیزی نشنیده بودم و شما اولین کسی هستید که در مورد اهمیت نوع i/o نمونه بردار گفتید. و همچنین در مورد اتصال adc به fpga مگه قلق خاصی داره که اینجا ذکر کردید؟
                              جدیدترین ویرایش توسط hamedtahamtan; ۱۸:۰۳ ۱۳۹۷/۰۴/۲۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X