اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آشنایی با FPGA و در داخل FPGA چه بخش هایی هست و چگونه کار می کند و ساختن آن با آی سی های ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آشنایی با FPGA و در داخل FPGA چه بخش هایی هست و چگونه کار می کند و ساختن آن با آی سی های ساده

http://blog.notdot.net/2012/10/Build-your-own-FPGA
    در لینک بالا، شما با یک بلاک ساده FPGA و اینکه چطورمی توان از آی سی مالتی پلکسر و فلیپ فلاپ و ... یک واحد ساده ساخت آشنا می شوید.
    دانستن اینکه داخل FPGA چیست کمک زیادی میکند تا بدانیم چطور برنامه خود را مطابق آن طراحی کنیم و بنویسیم

پاسخ : آشنایی با FPGA و در داخل FPGA چه بخش هایی هست و چگونه کار می کند و ساختن آن با آی سی های ساده

سلام . ممنون از مطلب خوبتان
    منبع فارسی برای یادگیری spartan 6 لازم دارم . آیا می توانم تو یک هفته یک دروازه ی منطقی با fpga به صورت عملی بسازم . چه وسایلی نیاز هست اصلا الکترونیک به صورت عملی کار نکردم

دیدگاه

پاسخ : آشنایی با FPGA و در داخل FPGA چه بخش هایی هست و چگونه کار می کند و ساختن آن با آی سی های ساده

نوشته اصلی توسط mahsa6 نمایش پست ها
      سلام . ممنون از مطلب خوبتان
      منبع فارسی برای یادگیری spartan 6 لازم دارم . آیا می توانم تو یک هفته یک دروازه ی منطقی با fpga به صورت عملی بسازم . چه وسایلی نیاز هست اصلا الکترونیک به صورت عملی کار نکردم
      سلام
      ببینید شما برای یاد گیری FPGA باید زمان و انرژی کافی بزارید
      FPGA یه دنیا حرف برا گفتن داره ... کلی مطالب داره ... من خودم پیاده سازی موضوع پایان نامه ام روی FPGA هست ...
      شما اگه میخوای اصولی یاد بگیری :
      اول باید یه زبان HDL یاد بگیری _ رایج ترین ها اینا هستن : Verilog_VHDL_System C
      دوم باید شبیه سازی کردن و کار با نرم افزار رو یاد بگیری که خیلی کمک میکنه و مطالب زیادی داره
      سوم که راه افتادی باید به فکر یه سخت افزار برای پیاده سازی عملی باشی
      موفق باشی
      ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X