اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با سرعت رم بلوکی در fpga

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با سرعت رم بلوکی در fpga

نوشته اصلی توسط Faateh نمایش پست ها
    در عکس حدودا فرکانس درسته؟؟ یا مشکل دیگه ای هست؟

چیزی که من در قسمت کد دیدم، مدام داره یک بخشی با clk1 با counter خوانده میشه؟ که من در مورد counter چیزی نمیدونم؟ اصولا پورت سریال با این ریت داده قبول نمیکنه
    مشکلی اینجا بدون تاخیر شکل موج این طوریه در صورتی که با سیگنال خیلی باز تر باشه با فرکانس ورودی 200000 هرتز در عکس نگاه کید با این فرکانس، 5 سیکل داریم در صورتی اگه سرعت نمونه برداری خوب بود مثلا ما با این فرکانس ورودی یک سیکل نمایش باید بدهیا حتی نصف سیکل رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MM320 نمایش پست ها
      مشکلی اینجا بدون تاخیر شکل موج این طوریه در صورتی که با سیگنال خیلی باز تر باشه با فرکانس ورودی 200000 هرتز در عکس نگاه کید با این فرکانس، 5 سیکل داریم در صورتی اگه سرعت نمونه برداری خوب بود مثلا ما با این فرکانس ورودی یک سیکل نمایش باید بدهیا حتی نصف سیکل رو
      فکر نمیکنم
      کلا شما 2400 داده داشتید که حدودا 1/5 مربوط به یک سیکل هست که میشود 2400/5 حالا اگر با فرکانس 80 مگ داده برداشته باشد یعنی فاصله سمپل ها 1/80 میکرو ثانیه است.
      حالا زمان یک پریود 2400/5*1/80 = 6 میکرو ثانیه

حالا اگر یک پریود 6 میکرو ثانیه باشد فرکانس سیگنال 1000000/6 میشود 166666.66666666666666666666666667 کیلو! که نزدیک 200 کیلو شما است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Faateh نمایش پست ها
        فکر نمیکنم
        کلا شما 2400 داده داشتید که حدودا 1/5 مربوط به یک سیکل هست که میشود 2400/5 حالا اگر با فرکانس 80 مگ داده برداشته باشد یعنی فاصله سمپل ها 1/80 میکرو ثانیه است.
        حالا زمان یک پریود 2400/5*1/80 = 6 میکرو ثانیه

حالا اگر یک پریود 6 میکرو ثانیه باشد فرکانس سیگنال 1000000/6 میشود 166666.66666666666666666666666667 کیلو! که نزدیک 200 کیلو شما است
        میشه بگید این فرمول از کجا آوردید یه کم بیشتر توضیح بدید لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        من طبق محاسبات خودم 80 مگاهرتز سرعت نمونه برداریم 80/10 حداکثر 8 مگاهرتز باید نشون بده مدارم به نظرتون درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
        جدیدترین ویرایش توسط MM320; ۱۹:۵۷ ۱۳۹۷/۰۷/۰۱.

دیدگاه

میشه بگید این فرمول از کجا آوردید یه کم بیشتر توضیح بدید لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          من طبق محاسبات خودم 80 مگاهرتز سرعت نمونه برداریم 80/10 حداکثر 8 مگاهرتز باید نشون بده مدارم به نظرتون درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
          بستگی داره منظورتون چی باشه. بنا به اصل nyquist شما با نصف فرکانس نمونه برداری میتونید سیگنال رو بازسازی کنید یعنی 40 مگ برای شما
          اما اگر بحث دیدن و زیبا دیدن هست طبق لینکی که پست دوم فرستادم باید حداقل 10 برابر باشه تازه همونجا هم شکل خیلی خوب نیست میشه تشخیص داد که سینوسیه و ...

فرمول خاصی نیست فاصله نمونه های شما 1/80 میکرو ثانیه است.
          اگر شما T را زمان دوره یک سینوسی در نظر بگیرید، f = 1/T میشه

خوب برای شما طول یک دوره شده 2400/5 عدد نمونه ، که این را در 1/80 میکرو ثانیه ضرب کنید میشه میشه زمان یک دوره رفتن و برگشتن سینوس
          حالا از رابطه f = 1/t فرکانس محاسبه میشه

دیدگاه

شما همین اسیلوسگوب که به تازگی شرکت ECA داده بیرون نگاه کنید مشخصات نگاه کنید 200MSPS سرعت نمونه برداری و رنج اندازه گیری 60MHZ که با تقسیم 200/60 عدد پنج بدست می آید یعنی فرکانس نمونه براری 5 برابر حداکثر فرکانس ورودی که 60 مگاهرتزه.ولی من دو برابراینو فرض کردم یعنی 10 برابر.به خاطر همین یکم این موضوع و فرمول شما منو گیج و در شک برده.
            جدیدترین ویرایش توسط MM320; ۲۰:۲۱ ۱۳۹۷/۰۷/۰۱.

دیدگاه

شما همین اسیلوسگوب که به تازگی شرکت ECA داده بیرون نگاه کنید مشخصات نگاه کنید 200MSPS سرعت نمونه برداری و رنج اندازه گیری 60MHZ که با تقسیم 200/60 عدد پنج بدست می آید یعنی فرکانس نمونه براری 5 برابر حداکثر فرکانس ورودی که 60 مگاهرتزه.ولی من دو برابراینو فرض کردم یعنی 10 برابر.به خاطر همین یکم این موضوع و فرمول شما منو گیج و در اشک برده.
              72-8705 -

Oscilloscope, 2 Channel, 50 MHz, 1 GSPS, 25 kpts, 7 ns

این مشخصات یک اسکپ که الان سرچ کردم هست، برای مثال تو نت زده، دقت کنید این احتمالا کانالی 500 مگ سمپل برداشته، حالا داره 1/10 اون عدد را به عنوان اینکه این با سیگنال آنالوگ کار میکنه معرفی کرده.
              اینها در قسمت ورودی کلی فیلتر قرار میدهند که این 50 یه اونها هم ربط داره.

دیدگاه

نکته یادم رفت من کل عزض نمایشگر ۳۲۰ هست ولی چون مدار ADC نویز داشت اومدم ۲۴۰۰ نمونه کرفتم بعد برد میکزو ارسال کردم و میکرو این دیتا هر ۸ تا۸تا از بزرگ تاکوچک میچینه بعد عدد وسط بعنوان دیتا معتبر اعلام میکنه .در کل داده ۲۴۰۰ تایی به ۳۲۰ تبدیل میشه ممکنه مشکل از این باشه؟؟؟؟؟

دیدگاه

نکته یادم رفت من کل عزض نمایشگر ۳۲۰ هست ولی چون مدار ADC نویز داشت اومدم ۲۴۰۰ نمونه کرفتم بعد برد میکزو ارسال کردم و میکرو این دیتا هر ۸ تا۸تا از بزرگ تاکوچک میچینه بعد عدد وسط بعنوان دیتا معتبر اعلام میکنه .در کل داده ۲۴۰۰ تایی به ۳۲۰ تبدیل میشه ممکنه مشکل از این باشه؟؟؟؟؟
                  کدام مشکل؟

در نهایت کل این شکل مربوط به 2400 سمپل بود، منم با همین فرض در نظر گرفتم. و فرکانس همین که حساب کردم می شه.

کاری که شما کردی باعث میشه که فرکانس های بالا رو راحت نمایش نده مثل اینکه 10 مگ نمونه برداری کردی! بهتره با روش دیگر نویز رو در قسمت آنالوگ و پاور کم کنید.

دیدگاه

مشکل سرعت نمونه برداری تا حدودی حل شد ولی سیگنال نویزی!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

مشکل سرعت نمونه برداری تا حدودی حل شد ولی سیگنال نویزی!!!!!!!!!!!!!
                      سیگنال نویزی به خود ADC و jitter نمونه برداری و همچنین فیلتر ورودی و ... بستگی دارد، اگر مشکلی هست شکل موج قرار دهید.

دیدگاه

در فرکانس ورودی 1 مگاهرتز شکل موج اینطوریه!!!!!!!!

دیدگاه

در فرکانس ورودی 1 مگاهرتز شکل موج اینطوریه!!!!!!!!

کلا بد نیست! به نظرم یک مقدار فیلتر های ورودی را بهترکنید و همچنین بافر خوب ورودی ADC قرار دهید، و همچنین اگر می تونید یک فیلتر FIR ساده را هم بعد نمونه برداری بزنید تا نمونه ها این همه پرش نداشته باشند.

دیدگاه

فیلتر FIR باید چه مشخصاتی داشته باشه؟ از نوع پایین گذر یا بالا گذر ......؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

فیلتر FIR باید چه مشخصاتی داشته باشه؟ از نوع پایین گذر یا بالا گذر ......؟؟؟؟؟؟؟؟
                              اول که تغییرات سخت افزار و فیلتر ورودی را اجرا کنید، احتمالا سیگنال بهتر بشه
                              برای ورودی با ید یک فیلتر پایین گذر بشه که حدود0 تا 35 تا 40 مگ را رد کند ولی کلا این قسمت فرکانس قطع هر چه شیبش بیشتر میشود، فیلتر FIR را بزرگتر میکند، باید ببینید چه بازه فرکانس عبور برای شما بهتر است

دیدگاه

پاسخ : [ADC]مشکل با سرعت رم بلوکی در fpga

من با متلب یه سیگنال نویزی تولید کردم (شبیه سازی حالت نویزی)بعد اونو با دستور FILTER ،فیلتر کردم حالا مشخصات فرکانسی دستور FILTER می خوام.(سیگنال قرمز سیگنال نویزی و سیگنال آبی فیلتر شده)

جدیدترین ویرایش توسط MM320; ۱۸:۵۶ ۱۳۹۷/۰۷/۰۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X