اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین آی سی برای شروع FPGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین آی سی برای شروع FPGA

سلام
    جناب آقای kasper من یه پیشنهاد برای شما دارم.
    اگر بطور جدی قصد دارید روی FPGA کار کنید میتونید با دور اندیشی بیشتر به سراغ سری Xilinx برید گرچه مکنه در ابتدای کار زمان بیشتری از شما بگیره ولی در طولانی مدت ثمره بهتر و قویتری خواهد داشت.
    در صورت موافقت بفرمایید تا عرض کنم.

دیدگاه

سلام.
      جناب mhheydarchi از توجهی که دارید خیلی خیلی ممنونم.
      من چند تا از برنامه ها رو نصب کردم دیدم که max-plus خیلی راحتتره. اما به نظرم این دلیل نمیشه که فقط از max-plus استفاده کنم.
      راستیتش خودمم بیشتر با Xilinx حال می کنم! دلیلشو بطور دقیق و منطقی نمی دونم. به همین خاطر دنبال پروگرامری برای محصولات Xilinx گشتم که سایت خودش داشت و تقریبا مثل پروگرامر Altera بود و فقط طریقه وصل کردن پینها فرق می کرد و رفتم سراغ ساختن این پروگرامر. منتها بعد از خریدن قطعاتش با خودم بردمش شهرستان تا اونجا درستش کنم ولی اونجا جاش گذاشتم!!!!! (انگار قسمت نیست با Xilinx کار کنم)
      به همین خاطر می خوام یکی دیگه بسازم.
      فقط چند تا سوال:
      همون پروگرامری که گفتم تو سایت Xilinx است خوب و کافیه ؟؟
      برای Xilinx کدوم چیپ واسه شروع خوبه ؟ (که مثل 7032 ساده و کوچیک باشه)
      نرم افزار هم که همون ISE خوبه ؟ یا ....... ؟

حالا عرضی که داشتید رو بفرمایید ببینیم قضیه چیه ؟

ضمنا من لااقل فعلا قصد ندارم که با FPGA بطور جدی کار کنم. حالا نمی دونم منظور شما از جدی، در چه حدی است. در حد بوندس لیگا یا لیگ امارات !! :mrgreen: (واقعا در چه حدیه؟)
      دلیلشم تقریبا فقط کمبود وقته. فعلا می خوام چند تا طرح رو پیاده سازی کنم تا ببینم چه کارهایی از دستم بر میاد و ...
      بازم ممنونم و موفق باشید.

دیدگاه

1- پروگرمری که خودشون گفتن خوبه فقط باید خیلی تمیز بسازی و نویزی نباشه. ترجیحا PCB بزن
        2- میتونه CPLD سری 9000 استفاده کنی
        3-ISE تنها روشه موحده

دیدگاه

سلام.
          mhheydarchi جان ممنون که جواب دادی.
          منظورتو از قسمت سوم که گفتی ISE تنها روشه موحده رو اصلا نفهمیدم. اگه ممکنه بیشتر توضیح بده.
          ضمنا می خواستی یه چیزی بگی در مورد اینده کار با Xilinx و دوراندیشی و .....

دیدگاه

منظورم اینه که بهترین و تقریبا تنها نرم افزاری که وجود داره ISE است.
            اون نکته رو هم یه کم دندون رو جیگر بذاری میگم.

دیدگاه

دیگه چقدر دندون رو جیگر بذاریم 2-3 سال گذشت؟ :cry:
              جیگرمون پودر شد. oo:
              :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط myid123456
                دیگه چقدر دندون رو جیگر بذاریم 2-3 سال گذشت؟ :cry:
                جیگرمون پودر شد. oo:
                :redface:
                من چند وقته که روی fpga کار میکنم اگر مشکلی دارید که مربوط به این تاپیک هست بگید تا رفع بشه .

دیدگاه

این تاپیک ها داره خیلی زیاد میشه

برای شروع fpga حتما با cpld شروع کنید.

از xilinx سری مدل xc95xx بسیار عالیه
                  از altera هم epm7128

ولی نظر شخصی من رو بخوای به 1000 دلیل منطقی میگم با xilinx شروع کنید-سوییچ به همدیگه بسار راحته-چون vhdl مثل کامپایلر های c نیست-کد ها با هم مویی اختلاف ندارن
                  ولی اگر با xilinx کار کنید و در پیاده سازی سخت افزاری هم پیشرفت کنید عالیه-چون altera فطعاتش در ایران کاملا نادره-یک آی سی flash مثل epcs02 در بازار ایران مثل پیدا کردن اورانیوم میمونه اما xilinx بسیار فراوانه-این توصیه از هیچ بعد جانبداری-تعصب-آشنایی و ... نیست بلکه کاملا روش فکر شده و نتیجه سالها تجربه هست

با خیال راحت با ISE و یک cpld از xilinx شروع کنید

موفق باشید
                  خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط به یاد استاد آقا زاده -- حمید نجفی

با خیال راحت با ISE و یک cpld از xilinx شروع کنید
                    توضیح خیلی خوبی بود

این قضیه VHDL و verilog چیه :question: :redface:
                    زبان های برنامه نویسی هستند؟؟
                    من نبودم آنکه از من در خیالت ساختی ...
                    پس تو هم چون دیگران چندان مرا نشناختی

دیدگاه

بله درسته دو زبان متداول در زمینه برنامه نویسی در cpld و fpga می باشند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shokrii
                        توضیح خیلی خوبی بود

این قضیه VHDL و verilog چیه :question: :redface:
                        زبان های برنامه نویسی هستند؟؟
                        اون هم فقط با vhdl کار کنید و طراحی شماتیک و زمانی که حرفه ایی شدید تلقیق شماتیک و vhdl-توصیه برادرانه-verilog مثل basic و vhdl مثل C
                        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                          verilog مثل basic و vhdl مثل C
                          ای بابا! مطالبی که تا حالا در مورد این دو زبان برنامه نویسی خونده بودم میگفتند verilog شبیه c است. :biggrin: نظر آقای محمد صادق صدری این بود که verilog ساده تر و قدرتمندتر است.
                          فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                          فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                          فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                          فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

کسی میدونه چرا اون اولی (XC95108PC84-10C) با وجود اینکه همه چیزش پایین تر از بقیه اس قیمتش بیشتره؟؟!!
                            راستی با 5 ولتی کار کنیم یا 3.3 ولتی؟؟ دوستانی که کار کردن 3.3 ولتی دست و پاگیر که نمیشه تو کار؟؟

100000 ریال موجود: NO XILINX PLCC-84 XC95108PC84-10C XC95108PC84-10C
                            Cpld Family; System Gates:2400 ; I/O:69 ; Macrocells:108 ; 5V
                            -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            72000 ریال موجود: YES XILINX TQFP-100 XC95144XL-10TQG100C XC95144XL-10TQG100C
                            Cpld Family; System Gates:3200 ; I/O:81 ; Macrocells:144 ; 5V
                            -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            88000 ریال موجود: YES XILINX TQFP-144 XC95144XLTQG144-10C XC95144XLTQG144-10C
                            Cpld Family; System Gates:3200 ; I/O:133 ; Macrocells:144 ; 5V
                            98000 ریال موجود: YES XILINX TQFP-144 XC95288XLTQ144-10C XC95288XLTQ144-10C
                            Cpld Family; System Gates:6400 ; I/O:117 ; Macrocells:288 ; 3.3V

دیدگاه

سلام راستش من با cpld و خود fpga خیلی کم کار کردم ولی واسه کاری که نیاز دارم نمیتونم از cpld استفاده کنم چون باید 2-3 تا core avr به همراه یه مدار منطقی خیلی پیچیده توش پیاده سازی شه که با توجه به حافظه کم cpld این امکان وجود نداره fpga ای که خودم تصمیم به شروع کار باهاش رو گرفتم spartan III xc3s400 رو شروع کنم لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید که این fpga مناسبه یا برم سمت fpga های altra??
                              The truth is not true!!!! the Truth is your own if U think Its TRUTH and The TRUTH is written in blood because its Ur own & Ur dream is the Truth if U see A thing if U feel A thing U build it like a building(!!!) and there is no thing.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X