اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویس اردو برای سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه نویس اردو برای سنسور

سلام به دوستان

برای انجام یک پروژه احتیاج به برنامه نویس آردواینو دارم که برای سنسورهای Apds9930 و سنسور مایکرویو rcwl برام کد نویسی کنه

اگر میشه بهم معرفی کنید که باهاش کار کنم

نوشته اصلی توسط behzad741258 نمایش پست ها
    سلام به دوستان

برای انجام یک پروژه احتیاج به برنامه نویس آردواینو دارم که برای سنسورهای Apds9930 و سنسور مایکرویو rcwl برام کد نویسی کنه

اگر میشه بهم معرفی کنید که باهاش کار کنم
    با سلام و احترام
    دوست عزیز اگر این سنسور را برای تشخیص حرکت در همان ریلی که در پستهای قبلی گذاشته اید تهیه نموده اید، گزینه مناسبی نمیباشد.کاربرد این سنسور برای محیطهای باز میباشد چود در محیط بسته مقدار انعکاس (Reflection) امواج میکروویو بالا خواهد رفت و دیگر قادر به تشخیص درست نخواهد بود. این سنسور تنها در محیط باز و با زاویه حدود 180 درجه تا فاصله حدود 5 متر قادر به تشخیص حرکت میباشد و هیچگونه اندازه گیری فاصله نیز با آن نمیتوان انجام داد.
    در آن پست مشخص نیست که تنها تشخیص حرکت برای شما مهم است یا اندازه گیری فاصله نیز مورد نیاز میباشد چون در جایی نوشته اید "دقت هم در حد خطا ۵میلیمتر" به هر حال اگر این سنسورها در ادامه همان پست میباشد بهتر است اول صورت مساله را بطور دقیق توضیح دهید تا بتوان راه حلی مناسب برای آن پیدا نمود.
    موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
      دوست عزیز اگر این سنسور را برای تشخیص حرکت در همان ریلی که در پستهای قبلی گذاشته اید تهیه نموده اید، گزینه مناسبی نمیباشد.کاربرد این سنسور برای محیطهای باز میباشد چود در محیط بسته مقدار انعکاس (Reflection) امواج میکروویو بالا خواهد رفت و دیگر قادر به تشخیص درست نخواهد بود. این سنسور تنها در محیط باز و با زاویه حدود 180 درجه تا فاصله حدود 5 متر قادر به تشخیص حرکت میباشد و هیچگونه اندازه گیری فاصله نیز با آن نمیتوان انجام داد.
      در آن پست مشخص نیست که تنها تشخیص حرکت برای شما مهم است یا اندازه گیری فاصله نیز مورد نیاز میباشد چون در جایی نوشته اید "دقت هم در حد خطا ۵میلیمتر" به هر حال اگر این سنسورها در ادامه همان پست میباشد بهتر است اول صورت مساله را بطور دقیق توضیح دهید تا بتوان راه حلی مناسب برای آن پیدا نمود.
      موفق باشید.

سلام
      ممنون از توجه و راهنماییتون
      مهم برای من تشخیص حرکت هست و اصلا فاصله برام مهم نیست
      و منظورم از ۵میلیمتر یعنی جسم را در فاصله بین ۵میلیمتر تا ۲۰ میلیمتر فقط تشخیص بدهد که بد منظورم رو رسوندم شرمنده
      تقریبا همه سنسورها رو تهیه کردم
      التراسونیک
      القایی
      اثر هال
      مادون قرمز
      همشم تست کردم بعضیاش جواب داد ولی جواب ایده ال نگرفتم
      این دو سنسور هم تهیه کردم ولی نتونستم راه اندازیش کنم
      پیشنهادتون چیه

دیدگاه

باز هم خوب نمیشه فهمید دقیقا چه چیزی میخاید
        میشه عکس از چیزی که نیاز دارید و کاربردش رو هم بیان کنید تا دوستان بهتر شمارو راهنمایی کنن

دیدگاه

سلام
          ممنون از توجه و راهنماییتون
          مهم برای من تشخیص حرکت هست و اصلا فاصله برام مهم نیست
          و منظورم از ۵میلیمتر یعنی جسم را در فاصله بین ۵میلیمتر تا ۲۰ میلیمتر فقط تشخیص بدهد که بد منظورم رو رسوندم شرمنده
          تقریبا همه سنسورها رو تهیه کردم
          التراسونیک
          القایی
          اثر هال
          مادون قرمز
          همشم تست کردم بعضیاش جواب داد ولی جواب ایده ال نگرفتم
          این دو سنسور هم تهیه کردم ولی نتونستم راه اندازیش کنم
          پیشنهادتون چیه
          با سلام مجدد
          این سنسور راه اندازی خاصی نداره همینکه تغذیه بهش وصل بشه راه میفته و یه پایه خروجی هم داره که در زمان تشخیص حرکت برای حدود دو ثانیه تغییر وضعیت میده.
          تا زمانیکه شما بطور دقیق صورت مساله و شرایط مکانیکی رو شرح ندید طبیعتا پیدا کردن راه حل مناسب امکانپذیر نخواهد بود.
          موفق باشید.

دیدگاه

با سلام مجدد
            این سنسور راه اندازی خاصی نداره همینکه تغذیه بهش وصل بشه راه میفته و یه پایه خروجی هم داره که در زمان تشخیص حرکت برای حدود دو ثانیه تغییر وضعیت میده.
            تا زمانیکه شما بطور دقیق صورت مساله و شرایط مکانیکی رو شرح ندید طبیعتا پیدا کردن راه حل مناسب امکانپذیر نخواهد بود.
            موفق باشید.
            حتما فردا صبح فیلم کامل از وضعیت کاری که میخوام انجام بشه رو میفرستم تا بتونم با کمکتون به نتیجه برسم

دیدگاه

با سلام مجدد
              موفق باشید.
              سلام
              این فیلم به نمونه کار کردی که میخوام انجام بشه
              آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

دیدگاه

سلام
                این فیلم به نمونه کار کردی که میخوام انجام بشه

https://uupload.ir/view/1663866151513104310_7dfn.mp4/
                با سلام مجدد
                الان دیگه صورت مساله بهتر مشخصه. بنظر من میتونید در ساده ترین حالت از میکرو سوییچ و یا Reed Switch استفاده کنید. اینکار نیاز به مداری پیچیده ندارد.

دیدگاه

با سلام مجدد
                  الان دیگه صورت مساله بهتر مشخصه. بنظر من میتونید در ساده ترین حالت از میکرو سوییچ و یا Reed Switch استفاده کنید. اینکار نیاز به مداری پیچیده ندارد.
                  یه مدار طراحی شده بود تو یو تیوب دیده بودم از سنسور apds9930 استفاده کرده بودند توی به باکس
                  ایا به نظرتون این سنسور apds هم مثل سنسور مایکرویو تو باکس روی کارکردش تاثیر داره؟

و اینکه در رید سوییچ بروی قسمت متحرک تیغه باید اهنربای دایمی نصب کنیم برای ایجاد میدان؟درسته؟
                  جدیدترین ویرایش توسط behzad741258; ۲۲:۰۳ ۱۴۰۲/۰۷/۰۴.

دیدگاه

یه مدار طراحی شده بود تو یو تیوب دیده بودم از سنسور apds9930 استفاده کرده بودند توی به باکس
                    ایا به نظرتون این سنسور apds هم مثل سنسور مایکرویو تو باکس روی کارکردش تاثیر داره؟

و اینکه در رید سوییچ بروی قسمت متحرک تیغه باید اهنربای دایمی نصب کنیم برای ایجاد میدان؟درسته؟
                    فکر میکنم apds هم برای اینکار گزینه خوبی باشه ولی بهتره که روی دیوار قبل از باکس و روبروی قسمت متحرک نصبش کنید.
                    رید سوییچ برای تحریک نیاز به میدان مغناطیسی دارد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X