اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی میکرو استپر موتور توسط آردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی میکرو استپر موتور توسط آردوینو

سلام دوستان
    چطور میشه میکرو استپر موتور را توسط آردوینو راه اندازی نمود؟
    ترجیحا بدون هیچ درایوری اگر شدنیه، اگرهم نشدنیه نهایتا بعلاوه کمک ترانزیستور

سلام دوست عزیز ، جریان موردنیاز برای راه اندازی استپ موتور هارو آردوینو نمیده ، و اگه مستقیم وصل کنین آردوینو میسوزه، پس حتما به درایور نیاز دارین ، حالا اگه نمیخواین از درایور استفاده کنید و میخواین از ترانزیستور استفاده کنید فک کنم بتونید با دارلینگتون این کارو انجام بدید

دیدگاه

سلام
      وقت بخیر
      نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
      سلام دوستان
      چطور میشه میکرو استپر موتور را توسط آردوینو راه اندازی نمود؟
      ترجیحا بدون هیچ درایوری اگر شدنیه، اگرهم نشدنیه نهایتا بعلاوه کمک ترانزیستور
      منظورتون از " میکرو استپر موتور " چیه ؟

تصویری ازش دارید ؟

03-05-17

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
        سلام
        وقت بخیر

منظورتون از " میکرو استپر موتور " چیه ؟

تصویری ازش دارید ؟

03-05-17
        منظورشون راه اندازی استپ موتور به روش میکرواستپر هستش. موتوری به نام میکرواستپر موتور نداریم.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri نمایش پست ها

منظورشون راه اندازی استپ موتور به روش میکرواستپر هستش. موتوری به نام میکرواستپر موتور نداریم.
          خودشون قادر به درج پاسخ نبودند ؟ جنابعالی نماینده پاسخگویی ایشان یا سایر اعضاء هستید ؟

دیدگاه

سلام مجدد به همگی دوستان، پاسخ هارو الان دیدم، موتوری به نام میکرو استپر موتور داریم که در حد میلی آمپر جریان میکشه و آردوینو برد را نمیسوزونه، ویدئوی یوتیوبشم پیدا کردم و بدون دایور راه اندازیش کردم، تشکر از همگی دوستان

فقط یک سوال، پین های برد wemos خروجی high را با ۳ ولت میده، اما این برد ۵ ولت هم در اختیارشه، ایا راهی هست که خروجی یک منطقی را بجای ۳ ولت با ۵ ولت بدیم؟

دیدگاه

سلام مجدد به همگی دوستان، پاسخ هارو الان دیدم، موتوری به نام میکرو استپر موتور داریم که در حد میلی آمپر جریان میکشه و آردوینو برد را نمیسوزونه، ویدئوی یوتیوبشم پیدا کردم و بدون دایور راه اندازیش کردم، تشکر از همگی دوستان

فقط یک سوال، پین های برد wemos خروجی high را با ۳ ولت میده، اما این برد ۵ ولت هم در اختیارشه، ایا راهی هست که خروجی یک منطقی را بجای ۳ ولت با ۵ ولت بدیم؟
              امکانش هست لینکی ارائه بدید؟ پیدا نکردم. چنین قابلیتی از یک توانایی یک موتور خارجه. میتونه بصورت مجموعه درایور و موتور که در یک پکیج قرار گرفته شدن ارائه شده باشه.

K.Show

دیدگاه

پایه های اردیونو در حالت خروجی کنترل جریان داره و جلوی سوختن پوش پول رو میگیره ، محدوده به چند ده میلی آمپر چه سینک چه سورس ، حالا اگه خواستید بیشتر آمپر بکشید میتونید چند تا پایه رو موازی کنید تا بیشتر آمپر بکشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri نمایش پست ها

امکانش هست لینکی ارائه بدید؟ پیدا نکردم. چنین قابلیتی از یک توانایی یک موتور خارجه. میتونه بصورت مجموعه درایور و موتور که در یک پکیج قرار گرفته شدن ارائه شده باشه.
                  ماکه راه انداختیم و شد، داخل یوتوب به انگلیسی سرچ کنید «راه اندازی میکرو استپر بدون درایور»

دیدگاه

ماکه راه انداختیم و شد، داخل یوتوب به انگلیسی سرچ کنید «راه اندازی میکرو استپر بدون درایور»
                    متاسفانه نتونستم پیدا بکنم. نزدیکترین پاسخی که پیدا کردم از uln2004 استفاده کرده بود.

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X