اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Ir hex detection

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Ir hex detection

سلام دوستان
    برای تشخیص دکمه های کنترل تلویزیون آیا حتما لازمه از گیرنده های مادون قرمز ۳ پایه استفاده کنیم؟؟ آیا با گیرنده های مادون قرمز دو پایه معمولی نمیشه؟

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
    سلام دوستان
    برای تشخیص دکمه های کنترل تلویزیون آیا حتما لازمه از گیرنده های مادون قرمز ۳ پایه استفاده کنیم؟؟ آیا با گیرنده های مادون قرمز دو پایه معمولی نمیشه؟
    با سلام و درود،
    گیرنده مادون قرمز ۳ پایه خودش دارای بخش های مختلف مثل پیش تقویت کننده با بهره خود تنظیم، فیلتر میان گذر ،دمدولاتور و طبقه خروجی هست.
    یعنی برای استفاده از گیرنده مادون قرمز ۲ پایه، شما باید این بخش‌ ها رو در عمل پیاده کنید.

دیدگاه

تشکر از پاسختون
      جهت استفاده آموزشی می خواهم و فاصله و کیفیت اهمیت نداره، لذا اگر محبت کنید حداقل مدار راه اندازی و تشخیص کد هگز کنترل را با گیرنده ۲ پین را بفرمایید ممنون میشم.

دیدگاه

تشکر از پاسختون
        جهت استفاده آموزشی می خواهم و فاصله و کیفیت اهمیت نداره، لذا اگر محبت کنید حداقل مدار راه اندازی و تشخیص کد هگز کنترل را با گیرنده ۲ پین را بفرمایید ممنون میشم.
        همچنان پیشنهاد میکنم که از گیرنده های ۳ پایه استفاده کنید که بی دردسر تر هست.
        با این حال ، میتونید از مداراتی مشابه این (با اندکی تغییرات ) استفاده کنید:

خروجی به جای بازر، به میکروکنترلر وصل میشه.
        این هم در نظر داشته باشید، ممکنه بستگی به شرایط کار نکنه!

دیدگاه

تشکر ولی بدون تقویت کننده یعنی نمیشه؟!
          از فاصله ۵ سانتی هم کار کنه کفایت میکنه، الان گیرنده دو پایه را از فاصله یک متری هم با کنترل تست میکنم به خوبی دریافت داره و مشکلی در قدرت سیگنال نیست فقط کد هگز میخوام تشخیص بدم

دیدگاه

تشکر ولی بدون تقویت کننده یعنی نمیشه؟!
            از فاصله ۵ سانتی هم کار کنه کفایت میکنه، الان گیرنده دو پایه را از فاصله یک متری هم با کنترل تست میکنم به خوبی دریافت داره و مشکلی در قدرت سیگنال نیست فقط کد هگز میخوام تشخیص بدم
            میتونید بدون آپ امپ هم امتحان کنید.
            همچنان هم تاکید میکنم که تضمینی برای کارکرد وجود نداره و بهترین کار اینه که امتحان کنید.

دیدگاه

با ۲ پین راهش انداختم فقط خروجی کد هگز دریافتی بابت هر دکمه فقط عدد 0 است، چرا؟!

دیدگاه

با ۲ پین راهش انداختم فقط خروجی کد هگز دریافتی بابت هر دکمه فقط عدد 0 است، چرا؟!
                این روش ها رو امتحان کنید:
                کمتر کردن فاصله بین گیرنده و فرستنده
                گذاشتن یک خازن موازی با گیرنده مادون قرمز که به عنوان فیلتر پایین گذر عمل کنه ( ظرفیت بین ۲.۲ تا ۶.۸ نانوفاراد )
                برعکس کردن پایه های گیرنده
                گذاشتن گیرنده مادون قرمز در لو ساید

دیدگاه

کنترل تی وی دقیقا میگیرم جلوی گیرنده مدار، و دکمه میزنم اون ور هم کاملا دریافت انجام میشه ولی بابت هر دکمه کنترل میزنه کد دریافتی برابر عدد 0 ، پروتکل دریافتی هم مینویسه unknown
                  کسی تاحالا با گیرنده ۲ پین دکمه های کنترل را دیکد نکرده؟
                  مداری که استفاده کردم همان مدار بایاس گیرنده مادون قرمزه، یعنی دو مقاومت یک گیرنده و یک ترانزیستور

دیدگاه

درست شد کتابخانه قبلی ایراد داشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X