اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن لپ تاپ با Arduino

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن لپ تاپ با Arduino

سلام دوستان،
    متاسفانه دکمه پاور لپ تاپم خراب شده و با این دکمه نمیتونم لپ تاپ رو روشن کنم و مدل این مدل کیبورد هم توی بازار پیدا نمیشه...
    میخواستم بدونم که آیا میشه Arduino رو به پورت USB وصل کرد و لپ تاپ رو روشن کرد؟
    توی تنظیمات بایوس گزینه "Wake on WLAN and BT" رو دارم و فعال هست.

نوشته اصلی توسط mohammad425 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    متاسفانه دکمه پاور لپ تاپم خراب شده و با این دکمه نمیتونم لپ تاپ رو روشن کنم و مدل این مدل کیبورد هم توی بازار پیدا نمیشه...
    با سلام ، اگر در بایوس گزینه Wake on Keyboard یا مشابه دارید ، میتونید از آردوینو به عنوان Keyboard HID استفاده کنید و فرمان روشن شدن رو بدید.
    البته روش های دیگری هم وجود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad425 نمایش پست ها
      سلام دوستان،
      سلام
      بلوتوث وقتی فعال هست ی برنامه کنترل کامپیوتر سرچ کن نصب کن تو گوشی تموم البته اگه برنامه تحت ویندوز نباشه ی امتحان بکن ولی دکمه پاور رو ی کم حوصله کنی درست میشه نیازی به تعویض کیبورد نیست
      جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۲۱:۴۷ ۱۴۰۳/۰۷/۰۷.

دیدگاه

usb در حالت خاموش ولتاژ دارد؟؟

دیدگاه

یه ایده دارم که با استفاده از آی سی تاچ و سیم کشی دکمه پاور لپتاپتون رو بصورت تاچ فعال کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
            usb در حالت خاموش ولتاژ دارد؟؟
            بله این مورد رو میشه از bios فعال کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
              یه ایده دارم که با استفاده از آی سی تاچ و سیم کشی دکمه پاور لپتاپتون رو بصورت تاچ فعال کنید
              لپ تاپ رو نمیخوام دستکاری کنم، بیشتر میخوام از طریق بلوتوث یا usb کنترل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ، اگر در بایوس گزینه Wake on Keyboard یا مشابه دارید ، میتونید از آردوینو به عنوان Keyboard HID استفاده کنید و فرمان روشن شدن رو بدید.
                البته روش های دیگری هم وجود داره.
                میشه بیشتر توضیح بدین؟ با چه ماژول بلوتوثی میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X