اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دیمر با اردیونو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت دیمر با اردیونو

سلام دوستان
    سوال من این هست
    من نیاز دارم بوسیله یک کی پد (۴#۴) فرمان تغییر ولتاژ به مدار دیمر رو بدم (البته دیمر باید از 0%تا 100%) دامنه تغییرات رو پوشش بده
    ولتاژ ورودی ۲۲۰ ولت و جریان ۳۰۰ میلی آمپر
    و شایان ذکر است که کاربر با وارد کردن اعداد در کی پد در خروجی تغییرات ولتاژی را دریافت می‌کند

نوشته اصلی توسط Amir14551 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    سوال من این هست
    من نیاز دارم بوسیله یک کی پد (۴#۴) فرمان تغییر ولتاژ به مدار دیمر رو بدم (البته دیمر باید از 0%تا 100%) دامنه تغییرات رو پوشش بده
    و شایان ذکر است که کاربر با وارد کردن اعداد در کی پد در خروجی تغییرات ولتاژی را دریافت می‌کند
    درود،
    در کجای کار مشکل دارید ؟

دیدگاه

خیلی ساده
      رشته من برق قدرت هست
      پس کلا مشکل دارم
      ولی نیاز به مدار شماتیک سیستم دارم که چه قطعاتی نیاز هست و چکار باید کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود،
        در کجای کار مشکل دارید ؟
        سلام
        در لیست قطعات

دیدگاه

آردوینو کار کردید؟ باید با دو تایمر و اینتراپت آن کار کنید در ضمن حتما باید با آردوینو باشه یا فورس هستید؟
          مدار زیرو کراس بسازید و یک درایور برای ترایاک درنظر بگیرید
          ابتدا باید مشخص کنید کجای کار را میتوانید انجام بدید تا بقیه کاربران محترم بقیه موارد رو راهنمایی کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
            آردوینو کار کردید؟ باید با دو تایمر و اینتراپت آن کار کنید در ضمن حتما باید با آردوینو باشه یا فورس هستید؟
            مدار زیرو کراس بسازید و یک درایور برای ترایاک درنظر بگیرید
            ابتدا باید مشخص کنید کجای کار را میتوانید انجام بدید تا بقیه کاربران محترم بقیه موارد رو راهنمایی کنند
            سلام تشکر از توجه شما
            در حقیقت نه من با اردو کار نکردم
            ولی حاضرم پروژه ای کسی کمک کند تا من به هدفم برسم
            و بطور قطع آگاه به خدمات و زحمات خواهم بود

دیدگاه

سلام دوستان
              سوال من این هست

هدف من رسیدن به این محصول هست
              که با کی پد میشه کنترل توان کرد

دیدگاه

راه حل ساده تر استفاده از مدار دیمر هست
                بهش فکر کرده اید؟

دیدگاه

راه حل ساده تر استفاده از مدار دیمر هست
                  بهش فکر کرده اید؟
                  مشکل من با دیمر (موجود در بازار) اینکه ولتاژ ورودی کمتر از ۶۰-۷۰ ولت دیمر غیرفعال میشه.
                  و نکته بعدی اینکه نمیخواهم با ولوم کار انجام بشه باید با کی پد باشه

دیدگاه

مشکل من با دیمر (موجود در بازار) اینکه ولتاژ ورودی کمتر از ۶۰-۷۰ ولت دیمر غیرفعال میشه.
                    ولتاژ ورودی برای چی کمتر از 60 ولت بشه؟
                    لینکی که فرستادید دستگاه ورودی 220 هست
                    اوکی با کیپد اما واقعیت اینه در این فروم کسی 0 تا 100 پروژه شما رو قرار نیست انجام بده و همونطور که گفتم دستگاه شما مجموعه ای از چند قسمت هست که هرکدومشون نیاز به تخصص دارند که در مجموع دستگاه شما راندمان مطلوب را داشته باشه
                    برای اینکار بهتره موضوع رو در سایتهای فریلنسری مطرح کنید
                    بازم اوکی شما همینجا قسمتهایی که گفته شد رو تحقیق کنید و اشکالاتتون رو مطرح کنید بنده و سایر دوستان بدون هیچ چشمداشتی پاسخگو هستیم

دیدگاه

با سلام
                      برای کنترل زاویۀ آتش دیجیتال شما اول به یه مدار زیروکراسینگ دقیق نیاز دارین که نقطۀ صفر ولتاژ رو به میکرو اطلاع بده، بعدش باید به نسبت معکوس ولتاژ خواسته شده، یه تاخیر ایجاد کنین و پس از پایان اون تاخیر فرمان آتش رو بدین.
                      اینکار باید تو هر نیم سیکل برق شهر تکرار بشه.
                      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

ولتاژ ورودی برای چی کمتر از 60 ولت بشه؟
                        لینکی که فرستادید دستگاه ورودی 220 هست
                        اوکی با کیپد اما واقعیت اینه در این فروم کسی 0 تا 100 پروژه شما رو قرار نیست انجام بده و همونطور که گفتم دستگاه شما مجموعه ای از چند قسمت هست که هرکدومشون نیاز به تخصص دارند که در مجموع دستگاه شما راندمان مطلوب را داشته باشه
                        برای اینکار بهتره موضوع رو در سایتهای فریلنسری مطرح کنید
                        بازم اوکی شما همینجا قسمتهایی که گفته شد رو تحقیق کنید و اشکالاتتون رو مطرح کنید بنده و سایر دوستان بدون هیچ چشمداشتی پاسخگو هستیم
                        این دستگاه
                        یک هویه تخصصی هست که با تغییر ولتاژ عملا شما میزان حرارت تولید شده در هویه رو کنترل میکنید
                        در مواردی نیاز هست تا ولتاژ بعد از دیمر در حد ۴۰ ولت باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
                          برای کنترل زاویۀ آتش دیجیتال شما اول به یه مدار زیروکراسینگ دقیق نیاز دارین که نقطۀ صفر ولتاژ رو به میکرو اطلاع بده، بعدش باید به نسبت معکوس ولتاژ خواسته شده، یه تاخیر ایجاد کنین و پس از پایان اون تاخیر فرمان آتش رو بدین.
                          اینکار باید تو هر نیم سیکل برق شهر تکرار بشه.
                          همانطور که گفتم
                          من تخصصی در الکترونیک ندارم
                          البته که با همین روش هم مسلماً مسیر رو یاد خواهم گرفت
                          ولیکن بحث زمان هست
                          پس خوشحال میشم اگه پروژه ای کار کنم
                          من نیاز به یک سمپل دارم تا بتونم اقدامات بعدی رو شروع کنم

دیدگاه

درود
                            اگر به زبان انگلیسی و برنامه نویسی میکروکنترلر مسلط هستید لینکهای زیر پروژه کامل را در بر دارد البته یک سری پرسش و پاسخ هم در رابطه با مشکلات مطرح شده، که در نهایت مشکلات رفع شده است.
                            After much testing, here's what I ended up doing. Firstly, I used the function that @anon90500195 suggested and programmed the MCU. uint16_t get_delay_from_voltage(uint8_t voltage) { float stepValue = voltage / 220.0; return 10000 - round(asin(stepValue) / (PI / 2.0) * 10000); // Amount of microseconds } After that, I measured the actual output for a few values set in code I get and wrote them down (exactly like I did on post #42). Then plugged those values in the following link and ...

Arduino light dimmer that controls 220V AC lamp brightness. LM393 for zero crossing detection. BT136 triac supplies lamp depending on firing angle (alpha).

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X