اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل درایور در atiny85

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل درایور در atiny85

سلام من یه برد اردوینو دیجی اسپارک گرفتم بعد با نرم افزار اردوینو روش چندتا کد ریختم سالم بود ولی نمی‌دونم یه کد ریختم روش و هرچی تست میکنم دیگه کامپیوتر اصلا تشخیصش نمیده وقتی وصلش میکنم هم یه چند ثانیه طول می‌کشه صدای وصل شدنش پلی بشه در حالی که درست بود! حتی با پروگرامر isp هم میشه روش کد آپلود کرد ولی مشکل اینه که کامپیوتر تشخیصش نمیده کد blink ریختم روش و کار میکرد ولی وقتی می‌خوام باهاش payload یا هر کدی که به کامپیوتر کار داره اجرا کنم کار نمیکنه و وقتی وصل میکنم به کامپیوتر به عنوان دستگاه نا شناخته میاد تو لیست دیوایس منیجر حتی چند بار درایور پاک کردم و نصب کردم و بازم درست نشد
    خیلی ممنون میشم کمک کنین خیلی برد خوبیه ولی حیف نمیتونم ازش استفاده کنم:(

نوشته اصلی توسط محمد امین1234 نمایش پست ها
    سلام من یه برد اردوینو دیجی اسپارک گرفتم بعد با نرم افزار اردوینو روش چندتا کد ریختم سالم بود ولی نمی‌دونم یه کد ریختم روش و هرچی تست میکنم دیگه کامپیوتر اصلا تشخیصش نمیده وقتی وصلش میکنم هم یه چند ثانیه طول می‌کشه صدای وصل شدنش پلی بشه در حالی که درست بود! حتی با پروگرامر isp هم میشه روش کد آپلود کرد ولی مشکل اینه که کامپیوتر تشخیصش نمیده کد blink ریختم روش و کار میکرد ولی وقتی می‌خوام باهاش payload یا هر کدی که به کامپیوتر کار داره اجرا کنم کار نمیکنه و وقتی وصل میکنم به کامپیوتر به عنوان دستگاه نا شناخته میاد تو لیست دیوایس منیجر حتی چند بار درایور پاک کردم و نصب کردم و بازم درست نشد
    خیلی ممنون میشم کمک کنین خیلی برد خوبیه ولی حیف نمیتونم ازش استفاده کنم:(
    با سلام و خسته نباشید ،
    اینکه میگید « کامپیوتر اصلا تشخیصش نمیده » مربوط میشه به پریدن بوت لودر ، و باید روش بوت لودر آپلود کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید ،
      اینکه میگید « کامپیوتر اصلا تشخیصش نمیده » مربوط میشه به پریدن بوت لودر ، و باید روش بوت لودر آپلود کنید.
      فایل بوت لودرشو از کجا دانلود کنم
      با پروگرامر isp که دارم میشه آپلود کرد روش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد امین1234 نمایش پست ها
        فایل بوت لودرشو از کجا دانلود کنم
        با پروگرامر isp که دارم میشه آپلود کرد روش؟
        خود نرم افزار Arduino IDE داره.
        اول برد آردوینو رو از طریق ISP به پروگرامر وصل کنید و بعد هم پروگرامر رو به سیستم وصل کنید.
        در نرم افزار Arduino IDE از منوی Tools , و بعد Programmer مدل پروگرامر خودتون رو انتخاب کنید.
        در نهایت داخل منوی Tools گزینه Burn Bootloader رو انتخاب کنید.
        ​​​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X