سلام دوستان میخوام یه کد بنویسم رو برد اردینو برای سنسور مایعات غیر تماسی که وقتی مایع داخل ظرف تموم شد و هوا سنس شد سنسور فعال بشه و بازر هشدار بده راهنمایی کنید لطفا من پرستارم میخوام این هشدار رو رو سرم بیمار وقتی داروی حساسی دریافت میکنه نصب کنم اگه به زبان غیر مهندسی نوشتم ببخشین تخصص زیادی ندارم در این زمینه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سنسور مایعات غیر تماسی
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط aghajani14402@gmail.com نمایش پست هاسلام دوستان میخوام یه کد بنویسم رو برد اردینو برای سنسور مایعات غیر تماسی که وقتی مایع داخل ظرف تموم شد و هوا سنس شد سنسور فعال بشه و بازر هشدار بده راهنمایی کنید لطفا من پرستارم میخوام این هشدار رو رو سرم بیمار وقتی داروی حساسی دریافت میکنه نصب کنم اگه به زبان غیر مهندسی نوشتم ببخشین تخصص زیادی ندارم در این زمینه
یکی از روشهایی که میتوانید استفاده کنید بر اساس نور هست. یک ظرف تیره به عنوان محفظه سرم که در قسمت پایین آن (مکانی که میخواهید با رسیدن مایع به آن آلارم ایجاد شود.) یک فرستنده و گیرنده نور روبروی هم قرار داره. حالا دو راه دارید یکی اندازه گیری اختلاف شدت نور و یکی هم اندازه گیری سرعت نور در حالت پر و خالی که با توجه به سرعت پردازش آردوینو اندازه گیری شدت نور امکانپذیرتر میباشد.
راه دیگر هم استفاده از سنسور وزن برای اندازه گیری وزن مایع باقیمانده درون سرم میباشد ولی مشکل این روش این است که اگر لوله متصل به سرم به هر دلیلی کشیده شود میتواند باعث ایجاد خطا در اندازه گیری شود.
موفق باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه