خوب چطوره اولین استارت کار کردن با این برد هارو بزنیم؟
من که خیلی به این برد و برنامه نویسیش علاقه دارم مخصوصا که منابع بسیار زیادی هم در مورد برنامه نویسیش و آموزش هاش و حتی برنامه های آمادش وجود داره...
خود سایت آردوینو بزرگترین منبع هستش که همه چیز توش هست
arduino.cc
یکی از سایت هایی هم که پروژه های بسیار زیادی رو با همین برد ها درست کرده و ارائه داده سایت instructables هستش.
www.instructables.com
البته با یک سرچ کوچیک متوجه میشید که این آردوینو تو دنیای بیرون از ایران چقد محبوبه ولی متاسفانه تو ایران هنوز خوب جا نیوفتاده.
راستی این آردوینو یه سایت ایرانی هم داره که به گفته خودشون میخوان نمایندگی آردوینو در ایران رو بگیرن. استفاده از این سایت هم بد نیست ولی هنوز خیلی جا داره تا بخواد مثل سایت اصلی کامل و پر محتوا باشه.
arduino.ir
خوب این فعلا یه تایپیک کوچیکه تا ببینیم علاقه مندی وجود داره که پیگیر این برد ها باشیم یا نه!
مسلما هستن کسانی که اطلاعات زیادی در مورد این برد ها داشته باشن و بخوان این تایپیکو زنده نگه دارن من فقط علاقه مندم و اطلاعات آنچنان زیادی ندارم پس حمایت اساتید لازمه.........

راستی اینم بگم که این بردها اوپن سورس هستن و به راحتی میشه با چند تا قطعه ارزون قیمت و یک میکرو این برد هارو ساخت. :nerd:
اینم بگم که مطالبی که من در مورد آردوینو میزارم اکثرا از جاهای دیگه کش رفته شدس و فقط جنبه جمع آوری اطلاعات نسبتا مهم برای کسانی که میخوان کار کردن با این برد هارو تازه شروع کنن داره و فاقد هرگونه ارزش قانونی دیگری میباشد!!!

دیدگاه