پاسخ : آموزش ARDUINO
ممنون مهندس جان
while رو گذاشتم که اون یک بار رو بشمره و تا زمانی که شرط برقراره یعنی دستمون رو باتون هست نشمره ولی وقتی برای اولین بار میزنم میشمره و دفعه های بعدی رو نه
با اینکه شرط while دیگه برقرار نیست ولی باز میمونه تو حلقه
با delay اگر دستمون بیشتر از 200 میلی ثانیه روش باشه باز میشمره دیگه درسته؟
من یه نمونه برنامه پیدا کردم از نت ولی قشنگ نمیتونم درکش کنم.میخوام خودم یه راهی پیدا کنم کپی نباشه
یه سوال دیگه چجوری کدارو تو اون صفحه سفید میذارین؟قشنگتروخواناتره اینجور که من میذارم کوچیک نشون میده
ممنون مهندس جان
while رو گذاشتم که اون یک بار رو بشمره و تا زمانی که شرط برقراره یعنی دستمون رو باتون هست نشمره ولی وقتی برای اولین بار میزنم میشمره و دفعه های بعدی رو نه
با اینکه شرط while دیگه برقرار نیست ولی باز میمونه تو حلقه
با delay اگر دستمون بیشتر از 200 میلی ثانیه روش باشه باز میشمره دیگه درسته؟
من یه نمونه برنامه پیدا کردم از نت ولی قشنگ نمیتونم درکش کنم.میخوام خودم یه راهی پیدا کنم کپی نباشه
کد:
const int buttonPin = 2; int previousReading = LOW; int counter = 0; void setup() { pinMode(buttonPin, INPUT); Serial.begin(9600); } void loop() { int reading = digitalRead(buttonPin); // If the reading used to be LOW and is now HIGH, that marks the transition of a button being pushed // a transition of HIGH to LOW would indicate the button being released, but that's not what we're counting here if (previousReading == LOW && reading == HIGH) { counter++; Serial.print("Button pressed "); Serial.print(counter); Serial.println(" times"); } previousReading = reading; }
دیدگاه