اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عدم اپلود روی اردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عدم اپلود روی اردوینو

با سلام
    من یک برد اردوینو uno دارم
    درایور رو نصب کردم
    با برنامه اردوینو میخوام روش یکی از برنامه های نمونه مثل blink رو بریزم ولی بعد از چند دقیقه پلود نمیشه و این خطا رو میده
    avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x50
    در ضمن فقط ال ای دی هایی که روی برد روشن هستند دو تا هستند که کنار یکی نوشته on و کنار دیگری نوشته L

فکر می کردم کار با اردوینو راحته :cry:

ولی همون اولش گیر افتادم

پاسخ : مشکل عدم اپلود روی اردوینو

نوشته اصلی توسط vb study
    با سلام
    من یک برد اردوینو uno دارم
    درایور رو نصب کردم
    با برنامه اردوینو میخوام روش یکی از برنامه های نمونه مثل blink رو بریزم ولی بعد از چند دقیقه پلود نمیشه و این خطا رو میده
    avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x50
    در ضمن فقط ال ای دی هایی که روی برد روشن هستند دو تا هستند که کنار یکی نوشته on و کنار دیگری نوشته L

فکر می کردم کار با اردوینو راحته :cry:

ولی همون اولش گیر افتادم

:smile:
    سلام
    اول اینکه کار کردن با Arduino خیلی راحته :icon_razz:

دوم ...مطمین شو که از منوی Tools گزینه های درستی رو برای مدل برد و شماره پورت انتخاب کردی tools > Port و ، toos > board

سوم اینکه آخرین نسخه نرم افزار Arduino رو از سایت خودش دانلود کن
    https://www.arduino.cc/en/Main/Software

و چهارم اینکه ممکنه USB Controller برد شما نقص داشته باشه برای اطمینان تست "LOOP BACK" رو انجام بده :surprised:

اگه تست LOOP BACK جواب داد یعنی برد سالمه و اینکه مشکل از کامپیوتره ... یا شاید هم کابل ... با یه کامپیوتر دیگه امتهان کن

دیدگاه

پاسخ : مشکل عدم اپلود روی اردوینو

برای انجام تست Loop back
      1-برد رو از برق یا از USB جدا کن
      2-هر گونه شیلد و یا سیم جامپر که به برد وصل شده رو جدا کن
      3-به وسیله جامپر Reset رو به GND متصل کن (با اینکار برد در حالت Reset دایم قرار می گیره)
      4-به وسیله یه جامپر دیگه پین (TX pin (Digital Pin 1 رو به پین (RX pin (Digital Pin 0 متصل کن.
      5-برد رو به کامپیوتر متصل کن .. بعد از چند لحظه باید برد توسط کامپیوتر شناسایی بشه
      6- حالا با یه برنامه terminal دلخواه مثل Serial Monitor رو به پورت Arduino متصل کن (از Device Mangaer میشه پورت بدست آورد)
      7- هر چی که به نرم افزار terminal بدی باید Echo کنه (همون رو دوبار برگردونه)

اگه این اتفاق نیوفته یعنی برد مشکل داره . پیشنهاد میکنم در صورت جواب نگرفتن همه مراحل دوباره از ابتدا بررسی بشه
      توجه بشه که این مثله ربطی به Atmega 328P نداره و توسط خوده USB Controller رو برد انجام میشه :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X