اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت واکی تاکی با اردینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت واکی تاکی با اردینو

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز متاسفانه سخت افزار اماده ندارم!!اگر زودتر میگفتید اونم میگرفتم چون شهرستان این جور چیزا گیر نمیاد اگر بیاد به سختی !!
    خب حالا اگز ما اول برد اردینو رو بسازیم بعد یک برنامه ی ساده رو باهاش تست کنیم .مشکلی هست؟؟
    بعد از مطمین شدن از برد اون میبندیم برای بیسیم!
    اینم از برد نهایی!!(البته فوتپرینت برای 1117 و ترانزیستور 3904 اس ام دی پیدا نکردم ممنون میشم یکی از دوستان بگه!)

پی سی بی رو هم پرینت گرفتم اندازه ها تماما درسته !!
    فقط مونده بگید پی سی بی رو درست کشیدم؟؟
    و برای لحیم کاری خودم هویه نوک ریز دارم ایا میتونم با اون لحیم کنم؟؟_(یا بدم تعمیرات موبایل با هیتر اس ام دی لحیم کنه؟؟)
    ممنون
    شماتیک رو هم بذارید.
    توضیحاتی هم در مورد بردتون بدید. دو تا هستن؟ وایا(via) براش گذاشتین؟ مگه دولایه هستش؟ چرا اون ورش دیده نمیشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها

شماتیک رو هم بذارید.
      توضیحاتی هم در مورد بردتون بدید. دو تا هستن؟ وایا(via) براش گذاشتین؟ مگه دولایه هستش؟ چرا اون ورش دیده نمیشه؟

سلام برد خو مربوط به یک بیسیم یا واکی تاکی هست/.
      بعدش من چون بلد نبودم بردو دو لایه بزنم اینجوری شد/.
      ان لایه سمت راست مربوط به پشت برد هست/.قسمت تغذیه ی میکرو و ماژول nrf/.
      میکرو هم که mega328هست و شماتیک مدارم صفحه اول با توضیحات و کد های مربوطه گذاشتم/.
      و کریستال هم 16 مگاهرتز هست/.
      منظورتون رو هم از وایا نفهمیدم ولی منظورتون ارتباط دو طرفست بله یعنی فرستنده و گیرنده در یک مدار در اندازه ی 2 در 1.5 سانتی متر هست اگه دوستان حرفه ای تر یکم روش کار کنن یا برد دولایه بشه ممکنه خیلی کوچیکتر بشه/.
      و در پاسخ جناب فکر:
      من اسم قطعات رو به انگلیسی جستوجو میکردم/.
      حرف شما صحیحه ولی متاسفانه الان دیگه نمیتونم دوباره برد اردینو سفارش بدم/.
      ممنون از راهنمایی دوستان

دیدگاه

شماتیک رو هم بذارید.

با سلام و درود
        نقشه های ساخت این مدار در اینجا قرار دارد:
        جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۰۶:۲۶ ۱۳۹۵/۰۴/۲۲.

دیدگاه

ان لایه سمت راست مربوط به پشت برد هست/.قسمت تغذیه ی میکرو و ماژول nrf/.
          میکرو هم که mega328هست و شماتیک مدارم صفحه اول با توضیحات و کد های مربوطه گذاشتم/.
          و کریستال هم 16 مگاهرتز هست/.
          منظورتون رو هم از وایا نفهمیدم ولی منظورتون ارتباط دو طرفست بله یعنی فرستنده و گیرنده در یک مدار در اندازه ی 2 در 1.5 سانتی متر هست اگه دوستان حرفه ای تر یکم روش کار کنن یا برد دولایه بشه ممکنه خیلی کوچیکتر بشه/.
          من به نظرم بهتره تغذیه رو پشت میکرو قرار ندید.
          اون هم ظاهرا پکیج یه رگولاتور هستش ولی نه پکیج رگولاتورهای سری 1117. درست میگم؟ فکر کنم شما خوب و درست توضیح ندادی.(خصوصا در مورد تغذیه)
          چه عجب ما یه مدار بین ایرانی ها دیدیم که تغذیه شو دیکاپلینگ کردن. البته اونم بگذریم که مدار رو یکی دیگه کشیده.
          پایه های کریستال یکیش انگار خازن داره ولی یکی دیگه نداره. شایدم گذاشتی ولی یه جای دیگه بردیش که بسیار کار بدی کردی. کلا هنوز به نظر من خیلی مدار شما کار داره. شما انگار خیلی از مدار رو نکشیدید. واسه کارتون بیشتر وقت بذارید. تمومش که کردین بذارید تا نظر در موردش بدیم.

دیدگاه

من به نظرم بهتره تغذیه رو پشت میکرو قرار ندید.
            اون هم ظاهرا پکیج یه رگولاتور هستش ولی نه پکیج رگولاتورهای سری 1117. درست میگم؟ فکر کنم شما خوب و درست توضیح ندادی.(خصوصا در مورد تغذیه)
            چه عجب ما یه مدار بین ایرانی ها دیدیم که تغذیه شو دیکاپلینگ کردن. البته اونم بگذریم که مدار رو یکی دیگه کشیده.
            پایه های کریستال یکیش انگار خازن داره ولی یکی دیگه نداره. شایدم گذاشتی ولی یه جای دیگه بردیش که بسیار کار بدی کردی. کلا هنوز به نظر من خیلی مدار شما کار داره. شما انگار خیلی از مدار رو نکشیدید. واسه کارتون بیشتر وقت بذارید. تمومش که کردین بذارید تا نظر در موردش بدیم.

سلام برای تغذیه میکرو 7805 استفاده شده و اونپکیج 7805 هست/.
            متاسفانه من نه در اینترنت نه در پروتئوس نتونستم پکیج 1117 رو پیدا کنم منظورم فوتپرینتشه (نه اینکه شمارشو ندونم شمارشو زدم ولی چیزی نبود)
            اوه بابت خازن ممنون از یاد اوری چون داشتم بردو جمع و جورتر میکردم یادم رفت بزارم/.
            بله من فقط پایه هایی که برای پروگرام کردن و پایه های مورد نیاز برای پروژره گذاشتم/.
            منظورتونو از اینکه مدارو یه نفر دیگه کشیده رو نفهمیدم/.
            و برای تغذیه برای nrfاز1117استفاده کردم برای میکرو7805/.
            من تازه واردم منظورتونو از تغذیه دیکاپلینگ نفهمیدم!/.
            اینم فایل پروژه:

کسی از دوستان اگه بتونه زحمت بکشه و مدارو اگر میتونه بهتر کنه یا جکعو جورتر کنه یا اگر ایرادی داره برطرف کنه ممنون میشم/.

دیدگاه

سلام برای تغذیه میکرو 7805 استفاده شده و اونپکیج 7805 هست.
              متاسفانه من نه در اینترنت نه در پروتئوس نتونستم پکیج 1117 رو پیدا کنم منظورم فوتپرینتشه (نه اینکه شمارشو ندونم شمارشو زدم ولی چیزی نبود)
              ...
              و برای تغذیه برای nrfاز1117استفاده کردم برای میکرو7805
              شماتیک کامل خودتون رو به صورت PDF یا اگه عکس بذارید (که دیگه بهتر) تا در موردش نظر بدیم. تغذیه قسمت مهمی از مدار هستش ولی من هنوز نمی دونم چیکار کردید.
              منظورتونو از اینکه مدارو یه نفر دیگه کشیده رو نفهمیدم.
              شماتیک صفحه قبل رو که خودتون نکشید؟ کشیدید؟
              من تازه واردم منظورتونو از تغذیه دیکاپلینگ نفهمیدم!

توی این پست یه سری توضیحات دادم:

سلام به همه دوستان یه هدر برد مگا 128a گرفتم اما برنامه ای که روش ریختم رو اجرا نمیکنه همه پایه های تغذیه وصل هستند و میکرو رو اسیلاتور 8 مگاهرتز داخلی تنظیم شده برنامه یه led چشمک زن ساده هست که پایه e.2 هر 100 میلی ثانیه روشن خاموش میشه برنامه تو پروتیوس خوب کار میکنه اما تو هدر برد مگا 128a که گرفتم led فقط روشن میشه و

اینم فایل پروژه:

کسی از دوستان اگه بتونه زحمت بکشه و مدارو اگر میتونه بهتر کنه یا جکعو جورتر کنه یا اگر ایرادی داره برطرف کنه ممنون میشم.
              من پروتئوس ندارم. دوست هم ندارم نصبش کنم. اگه خواستین همون طور که بالا گفتم انجام بدید تا نظراتمون رو بگیم. همچنین واسه PCB هم مثل شماتیک یه عکس یا PDF بذارید.

دیدگاه

سلام برای تغذیه میکرو 7805 استفاده شده و اونپکیج 7805 هست/.
                اوه بابت خازن ممنون از یاد اوری چون داشتم بردو جمع و جورتر میکردم یادم رفت بزارم/.
                بله من فقط پایه هایی که برای پروگرام کردن و پایه های مورد نیاز برای پروژره گذاشتم/.
                منظورتونو از اینکه مدارو یه نفر دیگه کشیده رو نفهمیدم/.
                و برای تغذیه برای nrfاز1117استفاده کردم برای میکرو7805/.
                من تازه واردم منظورتونو از تغذیه دیکاپلینگ نفهمیدم!/.
                اینم فایل پروژه:

کسی از دوستان اگه بتونه زحمت بکشه و مدارو اگر میتونه بهتر کنه یا جکعو جورتر کنه یا اگر ایرادی داره برطرف کنه ممنون میشم/.
                با سلام و درود
                بسته بندی AMS1117 و LM1117 با نام SOT-223 است.
                AMS1117 انواع مختلفی دارد مثلا نوع 5 ولتی و نوع 3.3 ولتی یکی از این انواع هستند که شما برای تغذیه میکروکنترلر می توانید از نوع 5 ولتی آن استفاده کنید.

توصیه می شود یک مقداری بیشتر روی یادگیری طراحی مدارچاپی با نرم افزار کار کنید:
                آموزش جامع طراحی PCB با پروتئوس جلسه۱
                جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۲:۱۶ ۱۳۹۵/۰۵/۰۶.

دیدگاه

سلام دوباره خدمت دوستان
                  خب خواستم گزارشی از کار رو بدم تا این لحظه»:
                  برد اردوینو ساخته شد سایزم 17*17 میلیمتر و.تست شد

انشاال.. مدارو میبندم نتیجه رو دوباره اعلام میکنم

دیدگاه

سلام
                    دوباره اومدم با خبر های جدید !!
                    مدارو بستم ولی مشکل داره!
                    هیچ صدایی رد و بدل نمیشه البته با دست زدن به ورودی صدا توی طرف مقابل صدای تق تق میاد وبا برداشتن قطع میشه!
                    من خروجی هدستگوشی رو مستقیم وصل کردم به ورودی واکی تاکی ولی کار نکرد !
                    خواستم بدونم اون خازنی 100 نانوی سری شده با ورودی رو باید بزارم یا نه؟؟
                    ممنون

دیدگاه

سلام
                      دوباره اومدم با خبر های جدید !!
                      مدارو بستم ولی مشکل داره!
                      هیچ صدایی رد و بدل نمیشه البته با دست زدن به ورودی صدا توی طرف مقابل صدای تق تق میاد وبا برداشتن قطع میشه!
                      من خروجی هدستگوشی رو مستقیم وصل کردم به ورودی واکی تاکی ولی کار نکرد !
                      خواستم بدونم اون خازنی 100 نانوی سری شده با ورودی رو باید بزارم یا نه؟؟
                      ممنون
                      سلام دوستان کسی نیست راهنمایی کنه!
                      ؟
                      ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X