اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توان مصرفی آردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

توان مصرفی آردوینو

باسلام خدمت اساتید
    بنده یه سوال ابتدایی دارم:مدارم از دو قسمت فرستنده و گیرنده تشکیل شده که تو قسمت فرستنده یه ماژول nrf24l01 و یک کلید به برد(یونو) وصله و تو قسمت گیرنده هم همین ماژول قبلی+2تاال ای دی هست و طرز کار به اینصورته که اگه کلید فشار داده بشه اینور یکی از ال ای دی ها روشن میشه و اگه کلید آزاد باشه اون یکی ال ای دی روشن میشه.حالا سوال بنده در مورد توان مصرفی هر کدوم از این قسمت هاس(در ضمن ان ار اف 3میلی آمپر میکشه و ولتاژشم نهایت 3.3ولته) و برای تغذیه این مدار با باتری به طور پیوسته به چه باتری نیاز دارم؟(تغذیه فرستنده و گیرنده از هم جداس)
    باتشکر

پاسخ : توان مصرفی آردوینو

سلام من هم همچین کاری میخواستم بکنم نمیدونم چرا تاپیکم حذف شد
    تا اونجایی که من میدونم باتری باید حداقل 5 ولت باشه و برای این مدار فرقی نداره از چه باتری استفاده کنی gnd به gnd برد و + باتری به vin مدار روشن میشه
    منظورت از پیوسته چیه بالاخره باتری یه موقعی تموم میشه که میتونی باتری شارژی بخری

دیدگاه

پاسخ : توان مصرفی آردوینو

نوشته اصلی توسط 23hossein نمایش پست ها
      باسلام خدمت اساتید
      بنده یه سوال ابتدایی دارم:مدارم از دو قسمت فرستنده و گیرنده تشکیل شده که تو قسمت فرستنده یه ماژول nrf24l01 و یک کلید به برد(یونو) وصله و تو قسمت گیرنده هم همین ماژول قبلی+2تاال ای دی هست و طرز کار به اینصورته که اگه کلید فشار داده بشه اینور یکی از ال ای دی ها روشن میشه و اگه کلید آزاد باشه اون یکی ال ای دی روشن میشه.حالا سوال بنده در مورد توان مصرفی هر کدوم از این قسمت هاس(در ضمن ان ار اف 3میلی آمپر میکشه و ولتاژشم نهایت 3.3ولته) و برای تغذیه این مدار با باتری به طور پیوسته به چه باتری نیاز دارم؟(تغذیه فرستنده و گیرنده از هم جداس)
      باتشکر
      با سلام و درود
      با استفاده از MultiMeter جریان مصرفی را اندازه بگیرید و سپس محاسبه نمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X