اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کیلومتر و دور موتور موتور Stepper motor tacho/speedo

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت کیلومتر و دور موتور موتور Stepper motor tacho/speedo

نوشته اصلی توسط pouria23 نمایش پست ها
    حالا عرفش گفتم باتری ساز ولی نامردا ن فروش دارن نه منبع رو میگن بابت شماره هم ممنون
    سلام برو پاساژ کاشانی دو جا دارن
    اولی زیر زمین زیر پله است که وسایل کیلومتر میفروشه که گرون میده نامرد و یکی دیگه طبقه اول که فقط کیلومتر داره اسم مغازش یادم نیست
    نگو استپر موتور کیلومتر میخام.... بگو موتور هندی کیلومتر میخام... دو مذل داره یکی پرایدیه یکی پژویی .... قیمتش 20-25 بود الان نمیدونم چن شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sunshine1992 نمایش پست ها
      سلام برو پاساژ کاشانی دو جا دارن
      اولی زیر زمین زیر پله است که وسایل کیلومتر میفروشه که گرون میده نامرد و یکی دیگه طبقه اول که فقط کیلومتر داره اسم مغازش یادم نیست
      نگو استپر موتور کیلومتر میخام.... بگو موتور هندی کیلومتر میخام... دو مذل داره یکی پرایدیه یکی پژویی .... قیمتش 20-25 بود الان نمیدونم چن شده
      اوه من تهران نیستم سایتی چیزی ندارن ؟ موتور هندی هندوستان ؟
      ممنون

دیدگاه

نه سایت ندارن... پس اگه شهرستانی یا باید بری کیلومتر سازا یا باید بری اوراقی که ماشینارو اوراق میکنن .... همه ی ماشینای انژکتوری دارن از این موتورا...
        موتور هندی اصطلاحه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouria23 نمایش پست ها
          اوه من تهران نیستم سایتی چیزی ندارن ؟ موتور هندی هندوستان ؟
          ممنون
          مهم نیست کدوم شهرستان باشی. همه شهرستانها اوراق فروشی ماشین پیدا میشه. برو راسته اوراق فروشی ها و یه پنل کیلومتر بخر. مثلا پژو بالای مدل 83 دوتا موتور کیلومتر و دور موتورش برات قابل استفاده است. مال آب و بنزین نمی دونم استپ هست یا سروو. تو اوراقی با یه قیمت پایین می تونی یه پنل کیلومتر بخری

دیدگاه

سلام دوستان داشتم سرچ میکردم به اینجا رسیدم!
            یه ایده ایا میشه با اردینو برنامه ای نوشت ک موقع استارت یا حتی باز شدن سوییچ خودرو این استپر موتور ها به انداز n درجه بچرخند و به جای اصلی برگردن؟(یچیزی مثل برخی ماشین ها)
            اگه این ممکن باشه برای جلوگیری در اختلال توی سیستم خود خودرو میشه از دیود برای یکسو سازی جریان ها استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hooman8219 نمایش پست ها
              سلام دوستان داشتم سرچ میکردم به اینجا رسیدم!
              یه ایده ایا میشه با اردینو برنامه ای نوشت ک موقع استارت یا حتی باز شدن سوییچ خودرو این استپر موتور ها به انداز n درجه بچرخند و به جای اصلی برگردن؟(یچیزی مثل برخی ماشین ها)
              اگه این ممکن باشه برای جلوگیری در اختلال توی سیستم خود خودرو میشه از دیود برای یکسو سازی جریان ها استفاده کرد؟
              تو ماشین من که حالت عادی همین هست. سوییچ رو باز می کنم عقربه دور موتور و کیلومتر یه حرکت لحظه ای چند درجه ای دارن و بر می گردن سر جاشون. انگار با هر باز شدن سوییچ کالیبره می شن ( پنل ساژم ایپاکو روی 405 با ای سی یو اس 2000 اس 10. تو ماشین هایی مثل مال من دوشواری نداره ولی روی سیستم های برق امثال 206 همچین دستکاری حداقل دردسرش ارور هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliarani نمایش پست ها
                تو ماشین من که حالت عادی همین هست. سوییچ رو باز می کنم عقربه دور موتور و کیلومتر یه حرکت لحظه ای چند درجه ای دارن و بر می گردن سر جاشون. انگار با هر باز شدن سوییچ کالیبره می شن ( پنل ساژم ایپاکو روی 405 با ای سی یو اس 2000 اس 10. تو ماشین هایی مثل مال من دوشواری نداره ولی روی سیستم های برق امثال 206 همچین دستکاری حداقل دردسرش ارور هست.
                دوست عزیز اکثر ماشین ها کیلومترشون کالیبره میشه و اون مشکلی نیست دقیقا ماشین دویست و شش هست و مشکل اینه کوچیک ترین دستکاری کنی توی کیلومتر خطا میده چون کیلومتر به bsi وصلع!

دیدگاه

سلام

چطور میتونم این استپر رو به ازای فرکانس دریافتی یا تعداد پالس به اردوینو توی موقعیت خاصی قرار بدم؟(مثلا به جای مقادیر پتانسیومتر. فرکانس ورودی به اردوینو رو قرار بدم)

مثلا دور موتور ب ازای هر 1000 دور موتور فرکانسی برابر 33.3 هرتز از ایسیو میاد.

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X