اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل پروگرام نشدن آردینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل پروگرام نشدن آردینو

خواندم ولی چیزی متوجه نشدم

دیدگاه

ببین منم همین مشکلو داشتم تو سایتا خیلی سطح بالا توضیح میده جسارت نشه شما که خیلی بلدی اما راه حل شما اینه که شما باید Atmega328 روی اردوینو رو دربیاری بعد بزاری رو زیف سوکت پروگرامر stk500 دوباره جسارت نشه اون جامپر atmega8 رو هم بزنی بعد بری تو برنامه اردوینو پورت پروگرامرت رو انتخاب کنی بعد پروگرامرت رو هم انتخاب کنی بعد که بردت رو هم انتخاب کردی گزینه burn bootloader رو بزنی و تمام اگه مشکلی بود در خدمتم
      جدیدترین ویرایش توسط Mohammad 3; ۲۲:۰۲ ۱۴۰۰/۱۱/۱۶.

دیدگاه

با اینکه مدت زیادی از آغاز تاپیک گذشته ولی مینویسم شاید بعدا بکار کسی اومد
        این پیغام خطا از ارورهای شایع هست.
        بیشتری مواردی که رفع شده بخاطر اتصال نادرست usb بوده که با تعویض کابل حل شده.جهت امتحان با یک سیستم دیگر وبا یک کابل دیگر تست کنید
        مورد دوم که البته احتمالش کمه ودوستان نوشتند خرابی بوت لودر هست.البته خرابی بوت لودر در آردوینو خیلی کم پیش میاد ونرم افزارش طوری طراحی شده که یک بوت لودر خاص برای هر برد داره ودر برنامه نویسش هم کاری با اون قسمت نداره
        ولی درصورتی که بخواهید بوت لودر رو از نو بریزید یا بعضا خراب شده باشه باید از یک آردوینو دیگر مانند uno کمک بگیرید.این روش برای تبدیل کردن یک میکروکنترلر به تنهایی وتبدیل اون به آردوینو وهمچنین ساخت یک آردوینو هم استفاده میشه برای همین آموزشش بسیار فراوان در اینترنت هست ولی بصورت خلاصه: اون یکی آردوینو سالم uno رو با نمونه برنامه arduinoisp که در لیست example های نرم افزار اردوینو در منوی file هست پروگرام کنید.سپس با 4 تا سیم miso , mosi , sck , ss ودو سیم تغذیه vccوgnd از آردینو سالم به آردوینو مشکل دار متصل کنید.از منوی tools/programmer گزینه arduino as programmer رو انتخاب کنید واز همان منو burn bootloader رو بزنید.اگر مشکل دیگری نباشد بوت لودر آردوینو مشکل دار از نو برنامه ریزی میشود.ترتیب اتصال سیمهای دو آردوینو هم در سورس نمونه برنامه که بالا نوشتم هست هم در اینترنت با رسم شکل هست.در این روش فقط آردوینو سالم به کامپیوتر وصل میشه وآردوینو مشکل دار فقط به آردوینو سالم وصل میشه ونیاز نیست به کامپیوتر وصل باشه.در همین وضعیت اگر یک سورس مثلا روشن خاموش کردن led رو بخواهید روی برد که خراب بوده تست کنید،از منوی skech گزینه upload using programmer رو میزنید اینطوری برنامه بجای اینکه رو برد اصلی پروگرام بشه روی بردی که بهش وصله یعنی خرابه آپلود میشه ومیتونید تست کنید که سالمه یا خیر.خوبی این روش اینه که نیاز به پروگرامر مجزا نداره وفقط یک آردوینو دیگه لازمه.البته روشهای دیگری هم برای بوت لودر هست مثلا استفاده از یک پروگرامر.

دیدگاه

سلام
          من یک ماژول ADXL375 از سایت خریدم.
          متأسفانه هیچ آموزشی برای راه اندازیش تو اینترنت موجود نیست.

بسیار سپاسگزار خواهم شد اگر منو مرحله به مرحله راهنمایی کنید.

دیدگاه

اوکی شد نیازی نیست!
            نوشته اصلی توسط mahdi_arduino نمایش پست ها
            سلام

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اوکی شد نیازی نیست!
            نوشته اصلی توسط mahdi_arduino نمایش پست ها
            سلام

دیدگاه

سلام ببخشید من هنگام پروگرم کردن این ارور رو دریافت کردم
              البته قبلن یکبار پروگرم کردم بدونه مشکل
              Arduino: 1.8.19 (Windows 7), Board: "Arduino Uno"

Sketch uses 3874 bytes (12%) of program storage space. Maximum is 32256 bytes.
              Global variables use 254 bytes (12%) of dynamic memory, leaving 1794 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
              An error occurred while uploading the sketch
              avrdude: ser_open(): can't set com-state for "\\.\COM3"

This report would have more information with
              "Show verbose output during compilation"
              option enabled in File -> Preferences.

دیدگاه

اگر سریال مانیتور باز هست ببند بعد امتحان کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamzehh نمایش پست ها
                  اگر سریال مانیتور باز هست ببند بعد امتحان کن
                  ممکن است در اثر استفاده همزمان یا بیزی بودن پورت . یک رفرش در پورت یا سیستم و یک قطع و وصل مجدد درستش میکنه . منتهی باید مجددا چک کرد پورت رو و مدل برد و ... صحیح باشند

دیدگاه

سلام.من 2 تا آردوینو uno دارم که قبلا از هر دوتاش استفاده میکردم اما الان یکش پروگرم نمی شه و اروری که ضمیمه کردم رو نمایش میده.میکرو سالمه چون وقتی میکروی برد معیوب رو روی اونیکی میزارم بدون مشکل پروگرم می شه بنابراین بوتلودرشم مشکلی نداره.وقتی هم که برد معیوب رو متصل می کنم هم پورتش رو شناسایی میکنه هم وقتی get board info رو میزنم مدل برد رو شناسایی می کنه در نتیجه مشکلی در ارتباط وجود نداره.دو تا برد رو هم که مقایسه می کنم قطعه ای از سر جاش کنده نشده.به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟

Arduino: 1.8.1 (Windows 10), Board: "Arduino/Genuino Uno"

Sketch uses 928 bytes (2%) of program storage space. Maximum is 32256 bytes.
                    Global variables use 9 bytes (0%) of dynamic memory, leaving 2039 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
                    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0xc6
                    Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions.

This report would have more information with
                    "Show verbose output during compilation"
                    option enabled in File -> Preferences.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinavd نمایش پست ها
                      سلام.من 2 تا آردوینو uno دارم که قبلا از هر دوتاش استفاده میکردم اما الان یکش پروگرم نمی شه و اروری که ضمیمه کردم رو نمایش میده.میکرو سالمه چون وقتی میکروی برد معیوب رو روی اونیکی میزارم بدون مشکل پروگرم می شه بنابراین بوتلودرشم مشکلی نداره.وقتی هم که برد معیوب رو متصل می کنم هم پورتش رو شناسایی میکنه هم وقتی get board info رو میزنم مدل برد رو شناسایی می کنه در نتیجه مشکلی در ارتباط وجود نداره.دو تا برد رو هم که مقایسه می کنم قطعه ای از سر جاش کنده نشده.به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟
                      با سلام و احترام
                      مطمئن شوید که وقتی اردوینویی که درست کار نمیکند را به کامپیوتر وصل میکنید تنظیمات نوع بورد و شماره پورت سریال در منوی Tools محیط IDE آردوینو درست انتخاب شده باشد.
                      موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
                        با سلام و احترام
                        مطمئن شوید که وقتی اردوینویی که درست کار نمیکند را به کامپیوتر وصل میکنید تنظیمات نوع بورد و شماره پورت سریال در منوی Tools محیط IDE آردوینو درست انتخاب شده باشد.
                        موفق باشید.
                        مهندس جان همه چی درسته فقط پروگرم نمیشه.احتمال داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟ اگه آره کودوم قسمت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinavd نمایش پست ها
                          مهندس جان همه چی درسته فقط پروگرم نمیشه.احتمال داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟ اگه آره کودوم قسمت؟
                          با سلام مجدد
                          دوست عزیز این خطا وقتی پیش میاد که پروگرامر نتونه با اردوینو ارتباط برقرار کنه. اگر شما همانطور که گفتید از میکرو مطمئن هستیدبا احتمال زیاد باید مشکل رو در ارتباط سریال جستجو کنید. وقتی دو تا اردویینو دارید معمولا اونها پورتهای مختلفی رو در کامپیوتر به خودشون اختصاص میدهند. اتصالات کانکتور usb را روی بورد اردوینو چک کنید. همچنین امتحان کنید که آیا وقتی آردوینویی که کار نمیکند را وصل میکنید کامپیوتر پورت سریال بورد را تشخیص میدهد و چه شماره ایی به آن اختصاص میدهد. سپس در محیط نرم افزار هم تست کنید که آیا نرم افزار آردوینو هم همان شماره پورت را میبیند و درست انتخاب شده است یا نه؟
                          موفق باشید.

دیدگاه

خیلی ممنونم زحمت کشیدید

دیدگاه

همونطور که گفتم همه چی درسته.پورت رو درست شناسایی می کنه و منم پورت شناسایی شده رو انتخاب می کنم.وقتی می گم حتی مدل بورد که آردوینو uno هست رو درست شناسایی می کنه ینی اتصال درسته فقط پروگرم انجام نمی شه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X