با سلام خدمت دوستان خوبم. اول از همه بگم چون من ویندوزم xp هست، نمیدونم که سایر دوستان هم در ویندوزهای دیگه همین مشکل رو دارن یا نه. برای همین تو عنوان ویندوزم رو هم قید کردم.
چند روز قبل یک ماژول witty cloud از eca گرفتم که هرکاری کردم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.
بعد از موفق شدن گفتم بیام اینجا و روشش رو بگم تا بقیه دوستان مثل من مجبور نشن این راه طولانی رو برن.
اول از همه اینکه این برد، 2 تا micro usb داره:
بالایی: تغذیه
برای مواقعی که رو برد برنامتون رو ریختید و میخواید برد بالایی رو بتنهایی روی بردبورد یا... نصب کنید. (نیاز به ارتباط با کامپیوتر ندارید. فقط یه تغذیه برای برد میخواید)
پایینی: پروگرام و دیباگ
وقتی میخواید از طریق آردایتو یا ... برنامه بریزید روش، فقط کافیه کابل micro usb رو از کامپیوتر به این فیش وصل کنید. (دیگه نیازی به فیش بالاییش ندارید)

بعد از اتصال اگر برنامه آردوینو رو نصب نکردید، نصبش کنید. تو یه سایت خارجی دیدم نوشته بود: توصیه میشه اکیدا آخرین ورژن آردوینو که الان 1.8.1 هست رو نصب کنید. چون دیده شده ورژن 1.6 تو بعضی از برنامه ها مشکل ایجاد میکنه.
روش نصب و کانفیگ:
در ابتدا برنامه آردوینو رو با تمام متعلقاتش نصب کنید.
من درایو نصب ویندوزم درایو c هست و برنامه رو تو درایو d نصب کردم.
بعدبرنامه رو باز کرده و از قسمت File وارد Preferences شوید.

(این قسمتها رو از اینجا کپی کردم: http://www.eca.ir/2016/10/22/%D8%B1%...C%D9%86%D9%88/)
سپس لینک زیر را کپی کنید و در پنجره Preferences در قسمت Additional Boards Manager URLs ، لینک را paste کنید و OK را بزنید:

سپس از قسمت Tools وارد Boards Manager… شوید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
بعد در لیست نمایش داده شده به دنبال esp8266 by ESP8266 Community بگردید و آن را نصب کنید.

منتظر بمانید تا عملیات نصب تکمیل شود.

وقتی تموم شد، برنامه رو یکبار ببندید و دوباره باز کنید تا تغییرات اعمال شود. بعد از باز کردن برنامه برای استفاده از ماژول وای فای Witty cloud باید در لیست برد ها برد adafruit huzzah esp8266 را انتخاب کنید.

سرعت آپلود رو روی همون 115200 بذارید و اگه مشکل داشتید بعدا کمش کنید.
قسمت جالب قضیه از اینجا شروع میشه:
اگر به قسمت Tools>Port در برنامه نگاهی بندازید، میبینید که بردتون رو نشناخته (com مربوط به بردتون تو منو لیست نشده) !!!
چند روز قبل یک ماژول witty cloud از eca گرفتم که هرکاری کردم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.
بعد از موفق شدن گفتم بیام اینجا و روشش رو بگم تا بقیه دوستان مثل من مجبور نشن این راه طولانی رو برن.
اول از همه اینکه این برد، 2 تا micro usb داره:
بالایی: تغذیه
برای مواقعی که رو برد برنامتون رو ریختید و میخواید برد بالایی رو بتنهایی روی بردبورد یا... نصب کنید. (نیاز به ارتباط با کامپیوتر ندارید. فقط یه تغذیه برای برد میخواید)
پایینی: پروگرام و دیباگ
وقتی میخواید از طریق آردایتو یا ... برنامه بریزید روش، فقط کافیه کابل micro usb رو از کامپیوتر به این فیش وصل کنید. (دیگه نیازی به فیش بالاییش ندارید)

بعد از اتصال اگر برنامه آردوینو رو نصب نکردید، نصبش کنید. تو یه سایت خارجی دیدم نوشته بود: توصیه میشه اکیدا آخرین ورژن آردوینو که الان 1.8.1 هست رو نصب کنید. چون دیده شده ورژن 1.6 تو بعضی از برنامه ها مشکل ایجاد میکنه.
روش نصب و کانفیگ:
در ابتدا برنامه آردوینو رو با تمام متعلقاتش نصب کنید.
من درایو نصب ویندوزم درایو c هست و برنامه رو تو درایو d نصب کردم.
بعدبرنامه رو باز کرده و از قسمت File وارد Preferences شوید.

(این قسمتها رو از اینجا کپی کردم: http://www.eca.ir/2016/10/22/%D8%B1%...C%D9%86%D9%88/)
سپس لینک زیر را کپی کنید و در پنجره Preferences در قسمت Additional Boards Manager URLs ، لینک را paste کنید و OK را بزنید:
کد:
http://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json[COLOR=#333333][FONT=farish-BYekan2][/FONT][/COLOR]

سپس از قسمت Tools وارد Boards Manager… شوید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
بعد در لیست نمایش داده شده به دنبال esp8266 by ESP8266 Community بگردید و آن را نصب کنید.

منتظر بمانید تا عملیات نصب تکمیل شود.

وقتی تموم شد، برنامه رو یکبار ببندید و دوباره باز کنید تا تغییرات اعمال شود. بعد از باز کردن برنامه برای استفاده از ماژول وای فای Witty cloud باید در لیست برد ها برد adafruit huzzah esp8266 را انتخاب کنید.

سرعت آپلود رو روی همون 115200 بذارید و اگه مشکل داشتید بعدا کمش کنید.
قسمت جالب قضیه از اینجا شروع میشه:
اگر به قسمت Tools>Port در برنامه نگاهی بندازید، میبینید که بردتون رو نشناخته (com مربوط به بردتون تو منو لیست نشده) !!!
دیدگاه