اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد نحوه تبدیل پروژه آردوینو به برد مستقل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد نحوه تبدیل پروژه آردوینو به برد مستقل

چیپ آردویینوت قابل جدا شدنه؟ بلینک رو میریزی روش کار نمیکنه؟ احتمالافایل هگز رو اشتباها ریختی رو میکروی آردویینو(احتمالش کمه) به هر حال اگه آردویینوت هم کار نمیکنه و براش مشکل پیش اومده باید صبر کنی با usb asp بوت لودر آردویینو uno رو دوباره بریزی روش/ راستی اگه میکروی آردویینوت جدا میشه میتونی وقتی بوتلودر arduino ng رو ریختی روی atmega 8 جای چیپ آردویینوت که 328 هست اتمگا 8 بذاری کدتو آپ کنی بعد جداش کنی و با یه کریستال 16 خارجی روی پروژه ی خودت راهش بندازی/برای اینکه ببینی کار میکنه یا نه از تو examples پروژه ی Blink رو آپ کن روش ببین چراغش چشمک میزنه یا نه(در مورد اینکه آیا دوباره میتونی بوت لودر آردویینو بریزی بله میتونی.اول باید بتونی رید بگیری از میکرو.)
    جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۸:۴۵ ۱۳۹۷/۱۲/۰۲.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

چیپ آردویینوت قابل جدا شدنه؟
      نه
      بلینک رو میریزی روش کار نمیکنه؟
      بله بلینک رو الان تست کردم کار میکنه

در مورد اینکه آیا دوباره میتونی بوت لودر آردویینو بریزی بله میتونی.اول باید بتونی رید بگیری از میکرو
      توضیح بیشتر لطفا
      ارائه سرور و هاست رایگان : kandohost.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sjangjoo نمایش پست ها
        نه

بله بلینک رو الان تست کردم کار میکنه

توضیح بیشتر لطفا

دوست عزیز شما باید راه رو دوباره با دقت برید . فکنم قاتی پاتی کردید !!!! یه روش سادهتر از قبل بهتون میگم که نیازی به پروگرمر و این ابزارآلات نیست و فقط نیاز به یک آردوینو UNO میباشد .
        راهنمای عکس زیر را با دقت بخوانید و اجرا کنید .
        موارد مورد نیاز : میکروکنترلر مگا8 ، برد بورد با چند عدد سیم بردبوردی و آردوینو یونو

******** این روش بارها توسط بنده و کسانی که بهشون گفتم تست شده است *******

ازین به بعد شما برای کار با مگا8 اردوینو شده خود 2راه دارید یا از آردوینو مثلا Uno استفاده کنید . یا اینکه از ماژول تبدیل usb - ttl استفاده کنید . برای راحتی بنده مورد دوم رو پیشنهاد میدم + ماژول CP2102

موفق باشید

دیدگاه

تو گوگل سرچ کن :روش های استخراج hex از نرم افزار آردوینو و ریختن آن روی میکروکنترلر

سایت dmf313 رو مطلبشو بخون. 0 تا 100 توضیح داده
          STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

فکنم قاتی پاتی کردید !!!!
            بله حدستون کاملا درست بود

راهنمای عکس زیر را با دقت بخوانید و اجرا کنید .
            خیلی ممنون از توضیح عالی خلاصه و مفیدتون. انجام دادم و کار کرد . نمیدونم چش شده بود چندین بار اینارو انجام میدادم البته به قول شما احتمالا جایی مرحله ای رو درست نمیرفتم

دیدگاه

دوباره تشکر میکنم از راهنمایی های تک تکتون ،
              الان USB to Serial TTL به دستم رسیده ، خب استارت کار و نوع ایمپورت کد و نکاتی که در این مورد باید بدونم رو لطف کنید ممنون میشم

دیدگاه

دوباره تشکر میکنم از راهنمایی های تک تکتون ،
                الان USB to Serial TTL به دستم رسیده ، خب استارت کار و نوع ایمپورت کد و نکاتی که در این مورد باید بدونم رو لطف کنید ممنون میشم
                باسلام
                مبارکتون باشه . چه مدلی هست ماژولتون ؟؟ یه عکس ازش ارسال کنید
                ابتدا درایور ماژول را نصب کنید (ماژول را به کامپیوتر متصل کنید و آنلاین باشید به احتمال زیاد خودش دانلود و نصب میکنه)
                برای اتصال هم کافیه شما از 4 خروجی ماژول استفاده کنید . Vcc5 ولت و GND ماژول را به ترتیب به Vcc و GND میکروکنترلر متصل کنید . یدونم خازن 100nf در نزدیکی میکرو روی خروجی جهت صافی و حذف نویز قرار دهید .... حالا پایه RX ماژول را به TX میکرو و TX ماژول را به RX میکرو وصل کنید (برعکس) . حالا تنظیمات آردوینو را به ترتیب زیر تغییر دهید و براحتی از روی خود IDEاردوینو روی میکرو برنامه آپلود کنید :
                Board : Arduino NG or older
                Proccessor : ATmega8a

Programmer : AVRISP mkII

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad0007 نمایش پست ها
                  باسلام
                  مبارکتون باشه . چه مدلی هست ماژولتون ؟؟ یه عکس ازش ارسال کنید
                  ابتدا درایور ماژول را نصب کنید (ماژول را به کامپیوتر متصل کنید و آنلاین باشید به احتمال زیاد خودش دانلود و نصب میکنه)
                  برای اتصال هم کافیه شما از 4 خروجی ماژول استفاده کنید . Vcc5 ولت و GND ماژول را به ترتیب به Vcc و GND میکروکنترلر متصل کنید . یدونم خازن 100nf در نزدیکی میکرو روی خروجی جهت صافی و حذف نویز قرار دهید .... حالا پایه RX ماژول را به TX میکرو و TX ماژول را به RX میکرو وصل کنید (برعکس) . حالا تنظیمات آردوینو را به ترتیب زیر تغییر دهید و براحتی از روی خود IDEاردوینو روی میکرو برنامه آپلود کنید :
                  Board : Arduino NG or older
                  Proccessor : ATmega8a

Programmer : AVRISP mkII
                  بله محض وصل کردن خودش شناسایی و نصب کرد.

اینم عکسش : https://gofile.io/?c=ptZx7u

دیدگاه

بله محض وصل کردن خودش شناسایی و نصب کرد.

اینم عکسش : https://gofile.io/?c=ptZx7u
                    ببخشید من چند روزه درگیر قضیه این سریال usb هستم ، تا به امروز فکر میکردم مثلا esp8266 من مشکل داره یا سیم کشی اش رو اشتباه میزنم ولی الان میبینم مشکل کلی تر هست و سیستم عامل با اینکه ضمن وصل کردن این Serial to usb پیغام داد که "شناسایی و نصب درایو انجام شد " ولی در قسمت device manager با این روبرو هستم :

و آپدیت درایور رو هم که میزنم پیام میده که این درایور نصب هست (شکل زیر :

و این هم وقتی که روش دابل کلیک میکنم اینو میاره :

خب الان دقیقا مشکل چیه ؟ شناخته ؟! نشناخته ؟! شناخته و نمیشناسه ؟ نمیشناسه و باید بشناسه ؟ شناخته و فراموش کرده ؟! فراموش کرده و میخواد که بشناسه ؟!

دیدگاه

سلام دوست عزیز.منم تو همین بحث دارم کار میکنم . جاهای زیادی رو گشتم روش های زیادی رو ازمایش کردم ولی ب نتیجه نرسیدم(پروگرم اتمگا 8 با ادویینو)
                      بالاخره تونستم پروگرمش کنم البته اول باید بوت لودر شه.لینکشو میزارم برات
                      بوت لودر ATmega8: در بردهای Arduino برد Atmega8 وجود ندارد در این آموزش با نوشتن بوت لودر در ATmega8 به راحتی با این میکروکنترلر در Arduino برنامه نویسی کرد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوست عزیز. من اتمگا 8 رو با اردوینو بوت لودر و پروگرم کردم.میکروی روی خود اردویینو اتمگا 328ه.من اونو دراوردم اتمگا8 رو گزاشتم روی برد اردویینو به خوبی کار میکنه
                      ولی وقتی اتمگا8 رو در میارم رو برد برد میزارم کار نمیکنه
                      مدار روی برد بردمم کاملا درسته چون اتمگا 328 رو که میزارم توش کار میکنه(از جمله کریستال و خازن و تغضیه میکرو)
                      اگه میشه راهنماییم کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
                        سلام اگه پروگرمری مثل USB ASP ندارین میتونین از آردویینو به عنوان پروگرمر استفاده کنین. آردویینو رو تبدیل به Arduino ISP کنین. (تو قسمت examples آردویینو isp رو انتخاب کنین و روش آپلود کنین. آموزشش باید باشه همه جا)سپس با سیم جامپر سیم های mosi-miso-sck-SS-VCC-GND رو از روی آردویینو وصل کنین به mosi-miso-sck-RESET-VCC-GND (روی اتمگا8)(حتما پین اوت چیپ روبروتون باشه)سپس شیفت رو نگه دارین در محیط IDE و آپلود کنین(تو این روش کریستال رو میتونین وصل کنین یا میتونین نکنین بهتره وصل باشه تا تایم ها درست از آب دراد و بهتره رو برد بورد انجام ندین اگه انجام میدین از اتصالات بخوبی مطمعن بشین) این سایت رو پیوند میدم تا با توجه به نوع آردویینوتون پایه هارو بشناسین https://www.arduino.cc/en/reference/SPI

امیرحسین ضیا
                        سلام
                        با برد اردوینو امکان پروگرم کردن میکرو های دیگه مثل مگا ۳۲ ،۶۴ یا stm 32 هم هست یا ن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Taher Moradi نمایش پست ها
                          سلام
                          با برد اردوینو امکان پروگرم کردن میکرو های دیگه مثل مگا ۳۲ ،۶۴ یا stm 32 هم هست یا ن ؟
                          سلام. stm32 که خیر. پروگرمر خودشو نیاز داره. در مورد اتمگا باید بوت لودر آردویینو میکروی مربوط رو گیر بیارین و بریزین روش بعد با برد اردویینو یا asp پروگرم کنین. با برد آردویینو هم میشه بوت لودر رو برن کرد روی میکرو

امیرحسین ضیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X