سلام .
برای مثال ما کدی رو نوشتیم که توسط آردوینو روی نمایشگر LCD 16*2 متن Example.com رو نمایش میده .
این رو روی یک باکس قرار دادیم و در حال فروش به مشتری هستیم ! خب حالا مشتری میخواد که خودش هروقت بخواد بتونه متن رو عوض کنه و متن جدید وارد کنه ، در این شرایط چاره چی هست ؟ با چه ابزاری میشه این کار رو کرد ؟
(ساده ترین برنامه و ساده ترین راه و ساده ترین زبان ها رو مطرح بفرمایید ) که برنامه ای بنویسیم برای مثال دوتا فیلد input ورودی داشته باشه یکی 16 حرف اول و دومی 16 حرف پایینی LCD که اینو نصب کنه یا حالا پورتابل باشه و فیلدهارو پر کنه و درصورتی که پورت USB متصل باشه به آردوینو ، داده های نمایشی توی LCD طبق اون دو تا فیلد آپدیت بشن.
برای مثال ما کدی رو نوشتیم که توسط آردوینو روی نمایشگر LCD 16*2 متن Example.com رو نمایش میده .
این رو روی یک باکس قرار دادیم و در حال فروش به مشتری هستیم ! خب حالا مشتری میخواد که خودش هروقت بخواد بتونه متن رو عوض کنه و متن جدید وارد کنه ، در این شرایط چاره چی هست ؟ با چه ابزاری میشه این کار رو کرد ؟
(ساده ترین برنامه و ساده ترین راه و ساده ترین زبان ها رو مطرح بفرمایید ) که برنامه ای بنویسیم برای مثال دوتا فیلد input ورودی داشته باشه یکی 16 حرف اول و دومی 16 حرف پایینی LCD که اینو نصب کنه یا حالا پورتابل باشه و فیلدهارو پر کنه و درصورتی که پورت USB متصل باشه به آردوینو ، داده های نمایشی توی LCD طبق اون دو تا فیلد آپدیت بشن.
- کلیت کار این هست و اگر برای این نتیجه گرفتن راههای مشابهی هم دارید پیشنهاد بدین.
- من برنامه نویس php هستم و نمیدونم اصلا آیا میشه اینارو بهم ربط داد یا نه که برنامه ای بر پایه وب بنویسم و کنترل پورت و ایمپورت دیتا رو انجام بدم
- و اگر در کنار این ، راهی رو هم بفرمایید که چطور بشه از راه دور ( از طریق اینترنت یا شبکه با توجه به موجود بودن ماژول esp8266 روی آردوینو ) بشه این کار رو کرد که عالی میشه ، مثلا توی وب مرورگر گوشی ، صفحه مخصوص رو باز کرده و دو تا فیلد رو وارد کنم و روی LCD نمایش داده بشه (حالا چون اندروید کار نیستم به نرم افزار اندرویدی اشاره نکردم و نمیدونم در چه حدی پیچیدگی داره نوشتن یه همچین برنامه اندرویدی) در این زمینه ها هم اطلاعاتی بدین ممنون میشم باز بهترین و راحتترین راه برای استارت کار با اندروید ( من نمیخوام اندروید کار شم ، صرفا در حدی باشه که این مسائل بیسیک رو بتونم بنویسم و کارم راه بیوفته )
دیدگاه