سلام من توی پروژم که از اردینو استفاده کردم یک موتور دارم که با رله راه اندازی شده فقط زانی که موتور روشن میشه نوشته های روی lcd خیلی کم نور میشه چطور میشه تاثیر موتور رو lcd از بین برد ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کم نور شدن lcd کاراکتری
Collapse
X
-
پاسخ : کم نور شدن lcd کاراکتری
نوشته اصلی توسط adrianjavad نمایش پست هاسلام من توی پروژم که از اردینو استفاده کردم یک موتور دارم که با رله راه اندازی شده فقط زانی که موتور روشن میشه نوشته های روی lcd خیلی کم نور میشه چطور میشه تاثیر موتور رو lcd از بین برد ؟
تغذیه موتور و LCD یکی هستن؟ احتمالا منبع تغذیه توان مورد نیاز رو نمیتونه تامین کنه.
-
نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست هاسلام
تغذیه موتور و LCD یکی هستن؟ احتمالا منبع تغذیه توان مورد نیاز رو نمیتونه تامین کنه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط adrianjavad نمایش پست هابله دوست عزیز ..تغذیه یکی هست....راه چاره چیه؟؟
اگر کم نور شدن موتور فقط زمان استارت موتور باشه و وقتی موتور به دور نامی رسید کم نوری برطرف بشه، میتونید راه اندازی موتور رو به نحوی انجام بدید که با ولتاژ کمتری شروع به کار کنه و کم کم به سطح ولتاژ نامی برسونه. اگر از IC هایی مثل L298 استفاده میکنید، میشه با PWM خود میکروکنترلر این قضیه راه اندازی رو اجرا کرد.
دیدگاه
-
مدار اصلی تغذیه میکرو که 5 ولته رو از رگلاتور جدا گانه تغذیه کنید و بعدش از خازن با ظرفیت بالا استفاده کنید
اگه فقط لحظه استارت موتور نور کم می شه از دیود و خازن جهت تغذیه استفاده کنید و مانع برگشت برق به مدار موتور بشین
پبهتره که برای مدارات این تیپی و جلوگیری از ریست شده از 2 تا منبع تغذیه جدا استفاده بشه
اصلا موتور چند آمپره ؟؟؟
مشخصات منبع تغذیه چیه ؟
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
دیدگاه