با سلام
بنده تخصصم شبکه و .. هست
و تا بحال با بردهای آردوینو کار نکردم – لطفا نگید که اول سرچ کن و – بقدر کافی سرچ کردم و راهنمایی کلی از دوستان میخام که از سر درگمی در بیام
من نیاز به ساخت یه دستگاه دارم که برق 220 بهش میدم و با منبع تغذیه سویچینگ اون رو 48 ولت کنه و ...
2 تا پورت خروجی 48 ولت داشته باشه
و در کنارش برای مدیریتش میخام برد اردینو کار کنم به ترتیب زیر :
دارای یک ال سی دی باشه و در قسمت های مختلف اون چیزایی که عرض میکنم نمایش داده بشه :
نمایش ولتاژ و آمپر ورودی ac
نمایش ولتاژ و آمپر خروجی dc
نمایش آمپر مصرفی هر پورت
وضعیت اتصال هر پورت
وضعیت اتصال gsm
نمایش دمای محیط
نمایش تاریخ و ساعت بروز
نمایش مقدار کارکرد کلی دستگاه
نمایش زمان روشن بودن دستگاه – مثلا 1 ساعت یا 2 روز یا 364 روز و 22 ساعت
اگر تو خروجی های 48 ولت اتصال کوتاه شد روی ال سی دی نمایش داده بشه و با پیامک به گوشی من ارسال بشه
اگر برق شهری قطع شد پیامک برای من بیاد
و ...
حالا میخام بدونم این کلیات که گفتم با برد آردینو و ماژول هایی که داره میشه اوکی کرد ؟
آیا دوستان پیشنهادی دارن در این زمینه
حداقل جواب هر یک از شما دوستان باعث میشه چندین ساعت بنده از سردرگمی و .. در بیام
ممنون میشم یه نمای کلی از کار و روشی که باید پیش بگیرم بهم بگید
منتظر شما هستم
و تا بحال با بردهای آردوینو کار نکردم – لطفا نگید که اول سرچ کن و – بقدر کافی سرچ کردم و راهنمایی کلی از دوستان میخام که از سر درگمی در بیام
من نیاز به ساخت یه دستگاه دارم که برق 220 بهش میدم و با منبع تغذیه سویچینگ اون رو 48 ولت کنه و ...
2 تا پورت خروجی 48 ولت داشته باشه
و در کنارش برای مدیریتش میخام برد اردینو کار کنم به ترتیب زیر :
دارای یک ال سی دی باشه و در قسمت های مختلف اون چیزایی که عرض میکنم نمایش داده بشه :
نمایش ولتاژ و آمپر ورودی ac
نمایش ولتاژ و آمپر خروجی dc
نمایش آمپر مصرفی هر پورت
وضعیت اتصال هر پورت
وضعیت اتصال gsm
نمایش دمای محیط
نمایش تاریخ و ساعت بروز
نمایش مقدار کارکرد کلی دستگاه
نمایش زمان روشن بودن دستگاه – مثلا 1 ساعت یا 2 روز یا 364 روز و 22 ساعت
اگر تو خروجی های 48 ولت اتصال کوتاه شد روی ال سی دی نمایش داده بشه و با پیامک به گوشی من ارسال بشه
اگر برق شهری قطع شد پیامک برای من بیاد
و ...
حالا میخام بدونم این کلیات که گفتم با برد آردینو و ماژول هایی که داره میشه اوکی کرد ؟
آیا دوستان پیشنهادی دارن در این زمینه
حداقل جواب هر یک از شما دوستان باعث میشه چندین ساعت بنده از سردرگمی و .. در بیام
ممنون میشم یه نمای کلی از کار و روشی که باید پیش بگیرم بهم بگید
منتظر شما هستم