سلام دوستان من میخوام با میله یونی که در پکیج های شوفاژ دیوای استقاده میشه و کارش تشخیص شعله است . یک مداری طراحی کنم با اردیونو و این میله یون که شعله رو برام تشخیص بده و رله و ... رو راه اندازی کنه . با برخورد شعله به میله یون یک میکرو امپر جریانی تولید میشه چطور میشه این میکرو امپر جریان و توسط اردیئو شناسایی کرد ؟ ممنون میشم مداری پیشنهاد کنید . تو انجمن هم قبلا پرسیده شده ولی نتیجه نداشته .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راه اندازی flame detector یا یون توسط اردیونو
Collapse
X
-
پاسخ : راه اندازی flame detector یا یون توسط اردیونو
نوشته اصلی توسط solimaniashkan نمایش پست هاسلام دوستان من میخوام با میله یونی که در پکیج های شوفاژ دیوای استقاده میشه و کارش تشخیص شعله است . یک مداری طراحی کنم با اردیونو و این میله یون که شعله رو برام تشخیص بده و رله و ... رو راه اندازی کنه . با برخورد شعله به میله یون یک میکرو امپر جریانی تولید میشه چطور میشه این میکرو امپر جریان و توسط اردیئو شناسایی کرد ؟ ممنون میشم مداری پیشنهاد کنید . تو انجمن هم قبلا پرسیده شده ولی نتیجه نداشته .اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهمپیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!
-
پاسخ : راه اندازی flame detector یا یون توسط اردیونو
مهندس جان من مدارات پکیج های شوفاژ دیواری مثل بوتان و ایران رادیاتور و بررسی کردم در ایران رادیاتور میله یون با چند مقاومت مگا اهمی سری میشود و در جایی از مدار به ان فاز 110 ولت وصل میشود و بعد به ترانزیستور به علت دو رو بودن برد ها سخته مدار کاملشونو در اوردن . در برد بوتان بعد از سری شدن با مقاومت 20 مگا اهمی به lm339 وارد میشه البته خیلی پییچده . ایا وسیله دیکه ایی هم به جز میله یون برای تشخیص شعله هست ؟ که بشه بهش اعتماد کرد و ساده تر باشه عملکردش .
دیدگاه
دیدگاه