اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از کار افتادن رگولاتور ولتاژ آردوینو پرو مینی و کار نکردن ترانزیستور متصل به آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : از کار افتادن رگولاتور ولتاژ آردوینو پرو مینی و کار نکردن ترانزیستور متصل به آن

نوشته اصلی توسط PROMember5 نمایش پست ها
    مدارم رو به این شکل بستم به محض اینکه بیس ترانزیستور فرمان رو به پین 13 متصل میکنم، چراغ روی این پین از کار میافته و تا دوباره قطعش میکنم روشن میشه
    اصلا هم ال ای دی رو روشن نمیکنه

یه مقاومت 2.2 کیلواهم هم گذاشتم بین بیس و پین 13 ولی جواب نداد
    تروخدا کمک کنید اعصابم به هم ریخته هرکاری میکنم درست نمیشه که نمیشه
    آیا میتونم بجای 2 تا ترانزیستور فقط از یک ماسفت استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Failure Doesn't Mean

GAME OVER
    It Means
    TRY AGAIN
    With More
    XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

پاسخ : از کار افتادن رگولاتور ولتاژ آردوینو پرو مینی و کار نکردن ترانزیستور متصل به آن

مدارم رو به این شکل بستم به محض اینکه بیس ترانزیستور فرمان رو به پین 13 متصل میکنم، چراغ روی این پین از کار میافته و تا دوباره قطعش میکنم روشن میشه

واقعیتش من طراح آنالوگ خوبی نیستم و نمیتونم به قطع چیزی در این رابطه بگم و چیزایی که میگم باید خودتون تست کنید.
      ببینید فرض که ترانزیستور قدرت توی کلکتورش جریان ۱ آمپر داره. جریان بیسش میشه ۱ آمپر تقسیم بر مقدار hfe. از اونجایی که قراره ترانزیستور رو به اشباع ببریم، باید جریان بیس رو بیشتر از مقدار گفته شده در نظر بگیریم.
      حال از اونجایی که جریان بیس ترانزیستور قدرت رو ترانزیستور فرمان از طریق امیترش تامین میکنه، باید برای این ترانزیستور هم به همون شکل جریان بیس رو محاسبه کنیم.
      خوب حالا یک سمت مقاومت، ولتاژ خروجی آردوینو قرار داره و سمت دیگه بیس ترانزیستور فرمان. چون ترانزیستور pnp هستش، با صفر منطقی روشن و با یک منطقی خاموش میشه. توی صفر منطقی یک سمت مقاومت ولتاژ صفر داره و سمت دیگه حدود ۰.۷ ولت کمتر از vcc. حالا با این اطلاعات فکر کنم بشه مقدار مقاومت رو محاسبه کرد.
      جدیدترین ویرایش توسط hossein.m98; ۰۰:۱۵ ۱۳۹۹/۱۰/۲۳.

دیدگاه

سلام،باید یه مقاومت ۴۷۰ اهم بین امیتر ترانزیستور bc337
        و tip31قرار دهید.
        موفق باشید.

دیدگاه

شما با این کارت (اتصال کلکتور و امیتر ) درواقع توسط یه led power مدارت و اتصال کوتاه کردی و جریان زیادی کشیده.
          توصیه میشه که برای تامین جریان ledتون از تغذیه اردینو استفاده نکنید.(که البته شما تغذیه رو به فنا دادین)
          و یه نکته بسیار مهم به نظر میاد شما باید حتما با ال ای دی یه مقاومت 100 اهم 2وات سر ی کنید.یا یه مقاومت اجری یا حداقل میتونید از چندسانتی متر سیم معمولی به جای مقاومت استفاده کنید.
          در زیر یه شماتیکی براتون گذاشتم.که خودم مسافت های قدرت را به این روش درایو میکنیم.و جواب میده.تست کنید.اگه ماسفت نداشتید میتونید از همون tip41به جای مسافت اسفاه کنید.ولی ماسفت بهتره.

کلید درواقع همون پایه اردینو شماست که باید به صفر بدید تا ledتون روشن بموونه.یک کنید ال ای دی خاموش میشه.
          مقاومت 100اهم باید از نوع 2وات باشه.میتونید برای تست یه مقاومت 0.25وات بذرید ولی گمان نکنم جواب بده.بلاخره تست کن.ببین کدوم حالت بهتره.ولی مطمین هستم اگه این مقاومت نباشه ممکنه اتصال کوتاه بوجود بیاد.و یه جوری جریان زیادی کشیده بشه.
          جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۲:۰۳ ۱۳۹۹/۱۰/۲۳.
          eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
            شما با این کارت (اتصال کلکتور و امیتر ) درواقع توسط یه led power مدارت و اتصال کوتاه کردی و جریان زیادی کشیده.
            توصیه میشه که برای تامین جریان ledتون از تغذیه اردینو استفاده نکنید.(که البته شما تغذیه رو به فنا دادین)
            و یه نکته بسیار مهم به نظر میاد شما باید حتما با ال ای دی یه مقاومت 100 اهم 2وات سر ی کنید.یا یه مقاومت اجری یا حداقل میتونید از چندسانتی متر سیم معمولی به جای مقاومت استفاده کنید.
            در زیر یه شماتیکی براتون گذاشتم.که خودم مسافت های قدرت را به این روش درایو میکنیم.و جواب میده.تست کنید.اگه ماسفت نداشتید میتونید از همون tip41به جای مسافت اسفاه کنید.ولی ماسفت بهتره.

کلید درواقع همون پایه اردینو شماست که باید به صفر بدید تا ledتون روشن بموونه.یک کنید ال ای دی خاموش میشه.
            مقاومت 100اهم باید از نوع 2وات باشه.میتونید برای تست یه مقاومت 0.25وات بذرید ولی گمان نکنم جواب بده.بلاخره تست کن.ببین کدوم حالت بهتره.ولی مطمین هستم اگه این مقاومت نباشه ممکنه اتصال کوتاه بوجود بیاد.و یه جوری جریان زیادی کشیده بشه.
            خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون
            پس به نوعی مدار من باید این شکلی باشه دیگه درسته؟

و لاجیک استیت هم همون پین آردوینو هست
            میخوام مطمئن شم که درست فهمیدم یا نه
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
            It Means
            TRY AGAIN
            With More
            XP
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

بله اینم درسته.ولی بهتر بود مقاومت R1که به پایه اردینو وصله ، 10کیلو میذاشتی تا جریان از پایه اردینو کشیده نشه.بهتر بود با همون روشی که گذاشتم میذاشتید.یعنی بیس ترانزیستور npnرا با یه مقاومت 4.7 کیلو یا همنون 2.2کیلو به vccمیدادی و درواقع اینجوری جریان از پایه میکرو کشیده نمیشد.ولی اینجوری هم بدون مشکل جواب میده.مقدار r3هم همینجوری بذار بعدا میتونی تغییر بدی تا به یه نور مناسب دست پیدا کنی.اگه اون مقاومت نباشه ممکنه مشکلاتی بوجود بیاد ولی با این مدار برای اردینو هیچ مشکلی نیست.
              جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۳:۲۰ ۱۳۹۹/۱۰/۲۳.
              eshop-hodhod.ir

دیدگاه

بله اینم درسته.ولی بهتر بود مقاومت R1که به پایه اردینو وصله ، 10کیلو میذاشتی تا جریان از پایه اردینو کشیده نشه.بهتر بود با همون روشی که گذاشتم میذاشتید.یعنی بیس ترانزیستور npnرا با یه مقاومت 4.7 کیلو یا همنون 2.2کیلو به vccمیدادی و درواقع اینجوری جریان از پایه میکرو کشیده نمیشد.ولی اینجوری هم بدون مشکل جواب میده.مقدار r3هم همینجوری بذار بعدا میتونی تغییر بدی تا به یه نور مناسب دست پیدا کنی.اگه اون مقاومت نباشه ممکنه مشکلاتی بوجود بیاد ولی با این مدار برای اردینو هیچ مشکلی نیست.

هممم
                منظورتون اینجوریه؟؟؟؟؟
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                It Means
                TRY AGAIN
                With More
                XP
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

اره بهتره که اینجوری باشه.ولی اگه به همون شکلی که خودتون تغییر دادین هم میشد.تست کردید نتیجه را اعلام کنید.من یه ال ای دی پارو ارماگه نتیجه نگرفتید بگی تا براتان تست کنم.
                  eshop-hodhod.ir

دیدگاه

اره بهتره که اینجوری باشه.ولی اگه به همون شکلی که خودتون تغییر دادین هم میشد.تست کردید نتیجه را اعلام کنید.من یه ال ای دی پارو ارماگه نتیجه نگرفتید بگی تا براتان تست کنم.
                    فقط با ماسفت خالی کردم نشد
                    با ماسفت و ترانزیستور فرمان هم کردم باز هم نشد
                    حالا برم بازار مقاومت بگیرم اونجوری هم که شما گفتید تست کنم ببینم میشه یا نه
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                    Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                    It Means
                    TRY AGAIN
                    With More
                    XP
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X