سلام دوستان.من چند وقت پیش داشتم با اردوینو کار می کردم ، یهو چند تا سیم اتصالی کرد و دیدم آردوینو نه ریست می شه و نه کار می کنه و این قطعه که توی عکس فرستادم به شدت داغ می کنه.این قطعه چیه؟چرا داغ می کنه؟ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام دوستان.من چند وقت پیش داشتم با اردوینو کار می کردم ، یهو چند تا سیم اتصالی کرد و دیدم آردوینو نه ریست می شه و نه کار می کنه و این قطعه که توی عکس فرستادم به شدت داغ می کنه.این قطعه چیه؟چرا داغ می کنه؟ممنون می شم راهنمایی کنید.
با سلام و احترام
این قطعه رگولاتور 5 ولت میباشد.
موفق باشید.
این قطعه رگولاتور 5 ولت میباشید که در صورتی که به پین vin ورودی ولتاژی بالاتر مثلا 9 ولت بدهید از این رگولاتور عبور کرده وبه 5 ولت مورد استفاده برد آردوینو تبدیل میشود
ولی درصورتی که ولتاژ بالا رو مستقیم به پین 5 بدهید برد میسوزه وبرای من اتفاق افتاده ومیکروش سوخته
در صورتی که رگولاتور خراب شده باشه ولتاژ 5 ولت مانند usb کامپیوتر رو به پین 5v بدهید که از رگولاتور عبور نمیکند ودر اینصورت مدار کار میکند
ممکن است مشکل در اتصال کوتاه یا برعکس زدن هم باشد
سلام و درود،
این امکان هم وجود داره که اول میکروکنترلر
سوخته و اتصال کوتاه شده باشه و بر اثر اتصال
کوتاه میکرو کنترلر،رگولاتور سوخته باشه.
موفق و پیروز باشید.
دیدگاه