اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در آپلود کد!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در آپلود کد!

سلام دوستان
    من از سایت برد wemos D1 R32 رو خریداری کردم طبق اموزش های در داخل اینترنت کتابخانه از این لینک ( https://dl.espressif.com/dl/package_esp32_index.json ) دانلود کردم و برای تست یه برنامه چشمک زن LED رو خواستم روش آپلود کنم
    طبق آموزش ها چون هسته این برد ESP32 بود برای برنامه نویسی توی آردونیو هم برد رو با توجه به کتابخانه روی (ESP32 Dev module) تنظیم میکرد ، منم همین کار رو کردم ولی هنگام آپلود با پیام :
    & was unexpected at this time.
    exit status 1
    Error compiling for board ESP32 Dev Module.
    رو به رو شدم
    با انواع کابل هم امتحان کردم ولی نشد
    شما راه حلی برای این موضوع دارید ؟

پاسخ : مشکل در آپلود کد!

یه عکس از تنظیمات نرم افزار بزار
    شدید فک می کنم تنظیماتت درست نیست

دیدگاه

پاسخ : مشکل در آپلود کد!

با تشکر از آقای اکرمی عزیز که پاسخ دادن

طبق تحقیقاتی که من این چند روز در اینترنت داشتم و بالاخره به نتیجه رسیدم ، اگر شما هم مثل من در آپلود کد روی برد wemos D1 R32 مشکل دارید پیشنهاد میکنم به نکات زیر توجه کنید قطعا مشکلتان حل خواهد شد :

1. کتابخانه را از لینک زیر به آردونیو اضافه کنید (
      https://dl.espressif.com/dl/package_esp32_index.json )

2. کتابخانه esp32 رو نصب کنید ( مهم ! : حتما دقت کنید نسخه 1.0.2 رو نصب کنید و در اصل مشکل من هم همین بود ، متاسفانه در بقیه نسخه ها با خطای کامپایل مواجه خواهید شد )

3. برد (
      ESP32 Dev module ) رو انتخاب کنید

4 . در تنظیمات upload speed رو روی 115200 قرار بدید

5. حتما با یک کابل دیتا دار برد رو رایانه وصل کنید

دوباره تاکید میکنم توی نصب کتابخانه به شماره نسخه توجه کنید و حتما نسخه 1.0.2 رو نصب کنید تا مثل من به مشکل بر نخورید

درضمن توی اینترنت درباره اینکه هنگام آپلود دکمه ریست رو نگه دارید و یا دو تا پایه رو به هم وصل کنید خیلی دیدم و همشو امتحان کردم و اصلا جواب نداد پس شما هم توجه نکنید چون اصلا نیاز نیست چرا که مشکل من فقط با تغییر نسخه کتابخانه حل شد

موفق باشید !

دیدگاه

داداش ما بردو میزاریم رو esp32duino حل میشه این مشکلات، البته من برد hua را دارم ازش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X